ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çodur ailesi yasta
Çodur ailesi yasta
İçişleri Bakanlığı'ndan 9 il için sarı kodlu uyarı
İçişleri Bakanlığı'ndan 9 il için sarı kodlu uyarı
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni 
Atatürk Üniversitesi’nde bilimsel teşvik töreni 
Uçar: 'Gönül belediyeciliği şiarımızdır'
Uçar: 'Gönül belediyeciliği şiarımızdır'
Ruhun şad, adın baki olsun Necmettin Öğretmen
Ruhun şad, adın baki olsun Necmettin Öğretmen
HABERLER>SİYASET
15 Aralık 2005 Perşembe - 00:00

DYP İl Başkanı Sırmacı Belediyelerin performansını değerlendirdi

“Kararı halk vermeli” DYP İl Başkanı Hulusi Sırmacı, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

DYP İl Başkanı Sırmacı Belediyelerin performansını değerlendirdi

DYP İl Başkanı Sırmacı Belediyelerin performansını değerlendirdi “Kararı halk vermeli” DYP İl Başkanı Hulusi Sırmacı, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Belediyelerin başarı performansını değerlendiren Sırmacı, “Belediye başkanları gelsinler halkın içine inelim, bu değerlendirmeler objektif değil, halk hizmetsizlikten şikayetçi” dedi. DYP İl Başkanı Hulusi Sırmacı Parti İl binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Belediyelerin performans değerlemesinin gerçeği yansıtmadığını öne süren Sırmacı, “ Büyükşehir Belediyesinden bir basın açıklaması yapılarak Büyükşehir Belediyeleri arasında hizmette ikinci olduklarını ifade ettiler. Biz değil ikinci olmasını birinci olmasını isteriz. Ancak bu beldede yaşayan birisi olarak belediye hizmetlerinin yeterli olduğu görüşünde değiliz. Görünen köy kılavuz istemez. Ben buradan sayın belediye başkanlarımıza çağrı yapıyorum. Basın mensuplarını da yanımıza alarak bir durum tespiti yapalım. Bir belediyenin çalışmalarında başarılı olup, olmadığını da o beldede oturan halk karar verir. Daha önce Belediye sınırlarına dahil edilen merkez köylerle ilgili belediyelerce hiçbir hizmetin götürülmediğini belirtmiştim. Basın toplantımızdan sonra köylü hemşehirlerimizin bir kısmı gelerek belediyeleri uyarmamızdan dolayı teşekkür ettiler. Bizim ikazlarımızdan sonra belediyelerce yetersiz de olsa da şimdilik bir çalışma başlattığını ifade ettiler. Uyarımızı dikkate alan belediye başkanlarına teşekkür edilir, bu konunun takipçisi olacağımızı da belirtmek istiyorum” dedi. SENDİKA AĞALIĞI MI OLUŞTURULUYOR Kurumlar vergisinde yapılma istenen indirimin yerinde olduğunu belirten Sırmacı, “ Ancak zaten düşük maaş alan ve ücretle çalışan işçi ve asgari ücretlilerden kesilen vergilerden hiçbir indirimin yapılmadığı., bu durumda sessiz kalan sendika genel başkan ve yöneticilerinin sanki sendika üyelerine verilen 5 YTL nin sus parası mı olduğu ve 80 öncesi gibi sendika ağaları oluşturulmak mı isteniyor sorusunu akla getiriyor” dedi. CEP TELEFON ÇİLESİ YAŞANDI Kayıt dışı cep telefonlarının faturasının vatandaşlardan çıkarıldığını belirten Sırmacı, “ Cep telefon çilesi yaşanıyor. Kaçak telefonların yurda girişinin faturasını ne için vatandaştan çıkarılıyor. Bu konudaki anlayışın ne olduğuna anlam veremiyoruz. Kaçak telefon konusunda çileyi vatandaşa çektirmeye kimsenin hakkı yok” dedi. SİVİL HAVA ALANI DYP’NİN PROJESİ Sivil hava alanı projesinin DYP döneminde temeli atıldığını belirten Sırmacı, “Sivil havaalanı projesi DYP döneminde yapılmıştır. Başka siyasi partilerini projeleri arkasına sığınmak başarılı olunduğu anlamına gelmiyor” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP İL BAŞKANI KÜMBET:
“Halka hizmet, halkı sevmekle olur” Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Teoman ...
SP ERZURUM İL KONGRESİ YAPILDI
KÜMBET GÜVEN TAZELEDİ Pazar günü yapılan Saadet Partisi Erzurum 2. Olağan ...
AK PARTİ'NİN YAPTIRDIĞI
KASIM AYI ANKET SONUÇLARI AÇIKLANDI Anket çalışması, 30 Kasım-4 Aralık ...
 
SP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
ESENGÜN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ Lütfü Esengün, partisinin Erzurum İl Teşkilatı ...
HINISLIOĞLU’NDAN KÖPRÜLÜ KAVŞAK ELEŞTİRİSİ
Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Cemalettin Hınıslıoğlu ...
BELEDİYE HİZMETLERİNİ DEĞERLENDİREN DYP İL BAŞKANI SIRMACI:
KENDİ BAŞINI BAĞLAYAMAYAN, EL BAŞINI BAĞLAYAMAZ DYP İl Başkanı Hulusi ...
 
BBP ERZURUM İL BAŞKANI ALMAZ:
''GAZİLER GEÇİM MÜCADELESİNDEN KURTARILMALI'' BBP Erzurum İl Başkanı ...
ANAVATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI
MUMCU ERZURUM'A GELİYORAnavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun ...
SPli Hınıslıoğlu:
Doğalgaz nimeti, külfete çevrilmemeli Saadet partisi genle İdare Kurul ...
 
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva