ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bitlis şehidini uğurladı
Bitlis şehidini uğurladı
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Kayseri şehidini uğurladı
Kayseri şehidini uğurladı
On binler  şehit Mangura'yı uğurladı
On binler şehit Mangura'yı uğurladı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
HABERLER>GUNCEL
14 Haziran 2007 Perşembe - 00:00

DOĞUTEK Erzurum'da hizmette

DOĞUTEK doğalgaz baca sistemleri Erzurum Bölge bayiliği, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Doğalgaz kullanılan binalarda büyük önem taşıyan doğalgaz bacası, artık Erzurum’da da yapılacak.

DOĞUTEK Erzurum da hizmette

DOĞUTEK Erzurum'da hizmette DOĞUTEK doğalgaz baca sistemleri Erzurum Bölge bayiliği, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Doğalgaz kullanılan binalarda büyük önem taşıyan doğalgaz bacası, artık Erzurum’da da yapılacak. DOĞUTEK doğalgaz baca sistemleri Erzurum Bölge bayiliği, Pelit Meydanı’nda Erzurumluların hizmetine girdi. DOĞUTEK doğalgaz Erzurum Bölge bayiliğinin açılış törenine, BARO Başkanı Naci Turan, DOĞUTEK Genel Müdürü Hakan Polat ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış sonrası DOĞUTEK baca sistemleri hakkında açıklamada bulunan Genel Müdür Hakan Polat, “14 yıldır kartel markasıyla paslanmaz çelik baca sistemi yapıyoruz. 400 yataklı devlet hastanesinin doğalgaz baca sistemleri ihalesini aldık. Burada fabrika kurmayı düşünüyoruz. Diğer illere Erzurum’dan satış yapacağız. Böylece Erzurum’da istihdam alanı genişleyecek.” dedi. DOĞALGAZ BACA SİSTEMLERİ HAYAT KURTARIR Doğalgaz’ın zehirli gaz oluşturduğunu, bunun da baca sisteminden kaynaklanan sorun nedeniyle ölümlere yol açtığını belirten Hakan Polat, “Doğalgaz’ın sızdırdığı zehirli gaz nedeniyle, bir sürü sonra bacalarda çürüme meydana geliyor. Bu zehirlenmelerden dolayı, 200 kişi hayatını kaybetmişti. Baca sistemimiz sayesinde yaşanabilecek ölümlerin önüne geçeceğiz.” diye konuştu. ERZURUM’DA İHTİYAÇ VAR Doğalgaz baca sistemine, doğalgaz kullanan iller gibi Erzurum’da da ihtiyaç olduğunu vurgulayan Hakan Polat, Doğu Anadolu Bölgesi’nde çok sayıda bayilik istendiğini, firmaları tanımadıkları için bayilik vermediklerini dile getirdi. 400 yataklı devlet hastanesinin baca sistemini aldıkları için Erzurum’da ihtiyaç duyulduğundan bayilik açtıklarını kaydeden Polat, baca sistemlerinin çoğu ilde kavrandığını, Erzurum’da da kavranacağını ifade etti. 4 GENÇ GİRİŞİMCİ YÜRÜTECEK DOĞUTEK doğalgaz saca sistemleri Erzurum Bölge bayiliğini, Mustafa Uğur Keleş, Gökhan Kelle, Abdulselim Çakar ve Naim Aksu işletecek. 4 genç girişimcinin hedefi ise, işlerini büyütüp, doğalgaz kullanımının Erzurum’da yaygınlaşmasını sağlamak.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
''TÜRKİYE 1. MAHALLİ HALK OYUNLARI YARIŞMASI'' SONUÇLANDI
BAR EKİBİ İTTİFAKLA BİRİNCİ SEÇİLDİ Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ...
ANAOKULLARI, ANASINIFLARI İLE UYGULAMALI SINIFLARININ
2007-2008 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLERİ BELİLENDİ 2007-2008 Eğitim Öğretim ...
SÜRÜCÜLERE CEZA MAKBUZLU UYARI
Erzurum'da, polis ekipleri araçlara ceza makbuzu bırakarak otomobil içerisinde ...
 
BIODER TANITIM ATAĞINDA!
Lübnan ile başlayan ve Ortadoğu’ya açılma sürecine Ürdün ile devam ...
GELİR, GİDERE YETMİYOR
Maliye Bakanlığı 2007 Yılı Mayıs Ayı Erzurum Genel Bütçe Vergi Gelirlerinin ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
OLTU TAŞI DÜNYA VİTRİNİNE ÇIKIYOR Dünyaca ünlü kıymetli taş üreticisi ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
YAŞI KÜÇÜK, SORUMLULUĞU BÜYÜK Ağrı'nın Hamur ilçesinde bir süre ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Önce yağmur, sonra dolu vurdu Erzurum'da dün yağan dolu ve yağmur, hayatı felce uğrattı.
2011’de yarışacak kayakçılar kampa gönderiliyor
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Kayak Federasyonu'nca, ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva