Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi ve TÜME’den dev iş birliği
Atatürk Üniversitesi ve TÜME’den dev iş birliği
Canlar ve Midilliç ailelerinin baba acısı
Canlar ve Midilliç ailelerinin baba acısı
Gümrük kaçağı botoks ilacı ele geçirildi
Gümrük kaçağı botoks ilacı ele geçirildi
Ekmek fırınında yaşanan patlama korkuttu
Ekmek fırınında yaşanan patlama korkuttu
Güleç; 'Köy okulları geleceğe yatırımdır'
Güleç; 'Köy okulları geleceğe yatırımdır'
HABERLER>GUNCEL
5 Mayıs 2008 Pazartesi - 00:00

DADAŞKENT'TE YAZ SEZONU AÇILDI

Dadaşkent Belediyesi'nce yaz sezonunun girmesiyle birlikte belde genelinde çalışmalar başlatıldı.

DADAŞKENT TE YAZ SEZONU AÇILDI

DADAŞKENT'TE YAZ SEZONU AÇILDI Dadaşkent Belediyesi'nce yaz sezonunun girmesiyle birlikte belde genelinde çalışmalar başlatıldı.Belediye hizmeti girmemiş mahalle ve sokak bırakmamakta kararlı olan belediye ekipleri, çalışmalarına hız verdi. Asfalt, karo, bordür ve kilit taşı ile birlikte çevre düzenlemesi, yeşil alan çalışması yapan belediye ekipleri, temizlik için de özel ekipler oluşturdu. Park, bahçe ve kaldırımların onarıma alınıp, boyandığı beldede, ağaç ve çiçek dikilip, budama çalışması yapılıyor. YOLLAR BAKIMA ALINIYOR Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, “Beldemizi modern bir görünüme kavuşturma yolunda, kararlı adımlarla yürümeye devam edeceğiz.” dedi. Beldedeki tüm yolların bakım ve onarıma alındığını belirten Başkan Yaylalı, “Hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmayacağımıza dair halkımıza söz vermiştik. Geçtiğimiz yıl yapılan doğalgaz çalışması nedeniyle yollar ve kaldırımlarda büyük hasarlar meydana geldi. Şimdi bir yandan bu yolları onarıma alırken diğer yandan da asfalt, karo, bordür ve özellikle kilit taşı döşeme çalışmalarına hız verdik. Özellikle uzun ömürlü olduğu için mahalle ve sokak aralarına kilit taşı döşüyoruz. Diğer ana yollarda ise asfaltlama çalışması yapacağız.” diye konuştu. Yeşil kuşak bir Dadaşkent için ağaç ve çiçek diktiklerini kaydeden Başkan Yaylalı, tüm park ve bahçelerin onarımdan geçirilerek ağaçlandırma çalışmalarına hız verildiğini ifade etti. Ağaç dikme kampanyasının devam ettiğini ve en az 2 bin ağaç dikmeyi hedeflediklerini vurgulayan Yaylalı, “Tüm park ve bahçeler ile yollardaki refüjleri de çiçeklerle donatacağız. Dadaşkent’i halkımızın arzu ettiği güzelliğe kavuşturuyoruz. Halkımızın da desteği ve korumasıyla yeşil kuşak bir Dadaşkent hedefine ulaşacağız.” şeklinde konuştu. YILDIZKENT-DADAŞKENT BAĞLANTISI Yıldızkent-Dadaşkent bağlantı yolunun tamamlanmasıyla beldenin şehirle kucaklaştığının altını çizen Başkan Yaylalı, şunları söyledi: “Dadaşkent yapılaşma ve nüfus bakımından her geçen gün ivme kazanıyor. Beldemizin büyümesi ve gelişmesi bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Yükümüz ağırlaştıkça hizmet şevk ve heyecanımız daha da artıyor. Dadaşkent’i adına yakışır çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ÇOBANOĞLU 4. ULUSLARARASI AŞIKLAR BAYRAMI BAŞLADI
Kars Belediyesi'nin organizasyonuyla 4'ncüsü düzenlenen ve 3 gün sürecek ...
TİCARET BORSASI BAŞKANI HINISLIOĞLU:
" ÜRETİM OLMADAN KALKINMA OLMAZ!” Erzurum Ticaret Borsası (ETB) ...
ETB BAŞKANI HINISLIOĞLU:
" ÜRETİM OLMADAN KALKINMA OLMAZ!” Erzurum Ticaret Borsası (ETB) ...
 
ESKİ MİLLETVEKİLİ ILICALI:
“GENEL SEKRETERLİK GİRİŞİMİM YOK” Ramazan Sodan’ın ...
UZMANINDAN ÜLSER UYARISI
Midede görülen her ağrının, mide kanserinin habercisi olabileceği bildirildi.
“KAMER” KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI BİLİNÇ OLUŞTURUYOR
Erzurum’daki faaliyetlerine 2006 yılında başlayan Kamer Vakfı, 2 ...
 
GÖREVİNE İADE EDİLEN ÇOLAK, ERZURUM’A GELDİ
Geçtiğimiz aylarda merkeze alınan Erzurum eski Emniyet Müdürü Kamil Çolak, ...
OLTULULAR “DAYANIŞMA” SERGİLEDİ
Geleneksel Oltulular Birliği Dayanışma Gecesi’nin 6’ıncısı ...
SP’DE GÜNÜÇ’E GÜVEN OYU
Saadet Partisi’nin Erzurum Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi bugün yapıldı.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Barışın Kumarı
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva