ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum protokolü ve Erzurumsporlu yıldızlar gençler için sahaya indi
Erzurum protokolü ve Erzurumsporlu yıldızlar gençler için sahaya indi
Okul sporları hokey grup müsabakaları Osmaniye’de başladı
Okul sporları hokey grup müsabakaları Osmaniye’de başladı
Kaçak göçmenler otomobil bagajında yakalandı
Kaçak göçmenler otomobil bagajında yakalandı
Bir yanda mücadele diğer yanda eğlence
Bir yanda mücadele diğer yanda eğlence
ETÜ'de sağlık gündemi
ETÜ'de sağlık gündemi
HABERLER>GUNCEL
15 Kasım 2005 Salı - 00:00

DADAŞKENT HALKLA BULUŞTU

Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı Başkanlığında, Meclis Üyeleri ve Şube Müdürlerinin de katıldığı halk toplantısında karşılıklı görüş alış verişlerinde bulundular.

DADAŞKENT HALKLA BULUŞTU

DADAŞKENT HALKLA BULUŞTU Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı Başkanlığında, Meclis Üyeleri ve Şube Müdürlerinin de katıldığı halk toplantısında karşılıklı görüş alış verişlerinde bulundular. Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı tarafından yönetilen halk meclis toplantısı Elektrik kesintisi nedeniyle ışıldak altında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı yaptığı konuşmada: “ Demokrasinin gereği olan halkın yönetime katılımı, fikir beyanı, talebi, görüşleri yasalarla halka verilmiş yetkileri kullanmaları demokratik toplumların vazgeçilmez değerlerinin başında gelmektedir.” dedi. VATANDAŞ YÖNETİME KATILMALI “Çoğulcu ve katılımcı demokrasinin gereği halkın yerel üretime ve hizmetlere katılması ve yönetimi denetlemesidir.” diyen Başkan Yaylalı: “ İşte bu vesile ile Belediye hizmetlerimizde halkımızı bilgilendirmek, belde sakinlerimizin duygu ve düşüncelerini varsa problemlerini ve taleplerini karşılamak problemlerini birlikte çözmek, için bu tip halk meclislerinin yararlı olacağı kanaatindeyim” şeklinde konuştu. MEZARLIK YERİNİN AKIBETİ SORULDU Daha sonra halkın sorunlarını dinleyen Başkan Yaylalı’ya yöneltilen sorular içinde mezarlık yerinin akıbeti hakkındaki soruların çokluğu dikkat çekti. Başkan Yaylalı mezarlıkla ilgili yaptığı açıklamada İhdas edilen 30 dönüm olan yerin ilerisi için yetmeyeceğini, bu yüzden 70 dönüme çıkarıldığını belirterek, mezarlık işleri ile Büyükşehir Belediyesinin ilgilendiğini fakat görev ayırımı yapmadan konu ile ilgileneceklerini, baharın gelmesi ile ihate duvarlarının yapılacağını söyledi. VATANDAŞ ULAŞIMI SORGULADI Ulaşım konusunda sıkıntılarının olduğunu belirten vatandaşların sorularına da cevap veren Yaylalı, “Bu konuda Büyükşehirle görüşmelerimizi sürdürüyoruz yeni hatlar sağlanınca rahatlama olacaktır.”dedi. Parkların, gelecek yıl ihale usulü ile kiraya vereceklerini söyleyen Başkan Yaylalı, Parkların bakımı onarımı ihaleyi alan müstecire ait olacağını temizliği ile onların ilgileneceğini ifade etti. Başkan Yaylalı Halkın ailece gelip rahat bir ortamda çayını kahvesini içeceği nezih ortamlar oluşturmak istediklerini söyledi. Başkan Vahdettin Yaylalı, halkın sorunlarının giderilmesi için çözümler üretmeye uğraştıklarını kaydederek, bazı sorunların çeşitli nedenlerden dolayı giderilmediğini ifade etti. ÇEVRE TEMİZLİĞİNE ÖNEM VERİLECEK Çöpler hakkında sorulan bir soruya ise Başkan Yaylalı “ Bizler görevimizi yapıyoruz ancak önemli olan sizlerin duyarlılığı.. Halkımızın temizlik hususunda daha duyarlı olması lazım” dedi.Vatandaşlarda Başkan Yaylalı’ya yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
korsunoglu Şükrü 20 Mayıs 2025 Salı 12:26

Patent sayısı her zaman inovasyonun kalitesini göster mi?: Sayı yüksek olabilir amma içeriğin ne derece uygulanabilir ya da ticari başarı yakalayabileceği önemli bence. Peki şunu da sormak lazım: patentler ticarileşebiliyor mu yoksa rafarda mı kalıyor??

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİNDE İDDİALI
Erzurum'da, DSİ 8. Bölge Müdürlüğü'nde 5 gün sürecek olan Kalite Yönetim ...
ŞENERLER’İN ACILI GÜNÜ
DAGC Başkan Yardımcısı ve Palandöken Gazetesi Sahibi Mehmet Şener'in ablası ...
Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’den
Rektör Sütbeyaz’a teşekkür Memur Sen konfederasyonuna bağlı Eğitim ...
 
2. üniversite kayıtları başladı
Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) açıköğretim sistemine göre eğitim verilen ...
Polat Renaissance Otel'de düzenlenen
BLUES FESTİVAL’İNE İLGİ VARDI Efes Pilsen Blues Festival Türkiye'yi ...
Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri Sahiplerinden
Erzurum’daki yetiştirme yurtlarına yardım sözü AK Parti İstanbul ...
 
MSB ERZURUM İÇ TEDARİK BÖLGE BAŞKANLIĞI'NIN
YEMEK İHALESİ SONUÇLANDI Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Erzurum İç Tedarik ...
İbrahim Hakkı Külliyesi’nden
DARGELİRLİLERE 80 BİN YTL YARDIM Erzurum Pasinler İbrahim Hakkı Külliyesi ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Kamu, kalkınma umudu Doğu Anadolu Bölgesi ve bölgenin merkezi ...
 
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Kuyunun Taşlısı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva