ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesine Spor Dostu Kampüs ödülü
Atatürk Üniversitesine Spor Dostu Kampüs ödülü
ETB ve ATB’den Kardeş Borsa Protokolü
ETB ve ATB’den Kardeş Borsa Protokolü
ATAUNİV’den 4 takım daha Teknofest finalinde
ATAUNİV’den 4 takım daha Teknofest finalinde
ATAUNİV Süper Lig vizesini aldı
ATAUNİV Süper Lig vizesini aldı
Erzurum’da engelliler haftası etkinliği
Erzurum’da engelliler haftası etkinliği
HABERLER>ASAYİŞ
26 Ekim 2010 Salı - 05:39

Çete operasyonunda gözaltı sayısı 83’e çıktı

İstanbul, Bursa, Tekirdağ ve Erzurum'da bir emniyet müdürü, bir komiser ve 2 polis memuru ile 2 avukatın da aralarında bulunduğu 83 kişinin gözaltına alındığı operasyonlar, polis kamerası tarafından görüntülendi. 2005 yılından bu yana çok sayıda suça karıştıkları belirlenen çete üyelerinin, İstanbul'da işkence yaptıkları bir kişinin intihara sürüklenmesine neden oldukları ortaya çıktı.

Çete operasyonunda gözaltı sayısı 83’e çıktı

İstanbul, Bursa, Tekirdağ ve Erzurum'da bir emniyet müdürü, bir komiser ve 2 polis memuru ile 2 avukatın da aralarında bulunduğu 83 kişinin gözaltına alındığı operasyonlar, polis kamerası tarafından görüntülendi. 2005 yılından bu yana çok sayıda suça karıştıkları belirlenen çete üyelerinin, İstanbul'da işkence yaptıkları bir kişinin intihara sürüklenmesine neden oldukları ortaya çıktı.
//350 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON
Alınan bilgiye göre, "silahlı suç örgütü kurmak", "suç örgütüne üye olmak", "yağma", "yağma amaçlı tehdit", "hürriyeti tahdit etmek suretiyle adam kaçırma", "eziyet", "darp", "örgüt faaliyeti çerçevesinde tefecilik yapmak", "zorla senet imzalattırma", "kumar oynamaya yer temin etmek" gibi birçok eylem gerçekleştirdiği tespit edilen suç örgütüne yönelik polis harekete geçti. Gaziosmanpaşa, Eyüp, Şişli, Bayrampaşa, Sultangazi, Bakırköy, Bahçelievler, Arnavutköy, Bağcılar ilçeleri ile Bursa, Tekirdağ ve Erzurum'da tespit edilen 350 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda Emniyet Müdürü Kemal S., Erzurum'da görevli bir komiser, 2 polis memuru, 2 avukat ve 1 banka memurunun da aralarında bulunduğu 6'sı kadın 83 kişi yakalandı.
63 AYRI SUÇA KARIŞTILAR
Yakalanan zanlıların 2005'ten bu yana tefecilik, yağma, ölümle tehdit, kasten yaralama, silah zoruyla senet imzalattırılması, kaçırmaya teşebbüs gibi 63 ayrı suça karıştıkları belirlendi. Yapılan operasyonlarda 13 adet ruhsatsız tabanca, 91 adet fişek, 145 bin 725 TL, 3 bin 405 euro, 8 bin 853 dolar, 284 adet senet, 17 adet çek, bir miktar uyuşturucu madde, 16 adet harddisk, 6 adet dizüstü bilgisayar, çok sayıda hafıza kartı, 1 adet ses kayıt cihazı, çok sayıda çek, senet, tapu ve fotokopileri ele geçirildi.
Yakalanan şüpheli şahıslardan 4'ü işlemleri tamamlandıktan sonra serbest bırakılırken, 57 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Gözaltında bulunan 22 şüphelinin ise bugün adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bir Komiser gözaltına alındı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce ...
Kavak’ta bunalım intiharı
Erzurum'da yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı bunalıma giren şahıs, ...
Polis tinerci tarafından bıçaklandı
Erzurum’da tinercilerin bıçaklı saldırısına uğrayan bir polis memuru yaralandı.
 
Dadaşkent Kavşağı’nda kaza: 8 yaralı
Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında, 8 kişi yaralandı.
Havalimanı yolunda kaçak sigara operasyonu
Erzurum'da düzenlenen, 35 bin 650 paket kaçak sigara ele geçirildi.
PMYO öğrencileri kan bağışında yarıştı
Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve personeli Kızılay’a kan bağışında bulundu.
 
Kale kavgası karakolda bitti
Erzurum Kalesi civarında huzur ve asayişi sağlamakla görevli güvenlik ...
Çete operasyonunda 82 gözaltı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ...
Ehliyet operasyonunda 2 gözaltı
Erzurum'da, ehliyet sınavında kopya çekildiği iddiasıyla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva