ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aziziye Kahramanlar’da araç yangını
Aziziye Kahramanlar’da araç yangını
Heyelan Kemerkaya yolunu kapattı
Heyelan Kemerkaya yolunu kapattı
DSİ’den 2 Erzurum projesi
DSİ’den 2 Erzurum projesi
Engelliler şenlikte buluştu
Engelliler şenlikte buluştu
Samsun ve Erzurum’dan kardeş oda protokolü
Samsun ve Erzurum’dan kardeş oda protokolü
HABERLER>SİYASET
28 Ocak 2010 Perşembe - 01:25

CHP genç siyasetçi yetiştiriyor

GHA/Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum İl Gençlik Kolları, eğitim toplantılarına son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta başlayan eğitim toplantılarının bugünkü etabında “Ütopya” anlatıldı. Aslında olmayan, tasarlanmış olan ideal toplum ve devlet şekli anlamına gelen “Ütopya” konusunda görüş alışverişinde bulunan CHP’li gençler, beyin fırtınası estirdiler.

CHP genç siyasetçi  yetiştiriyor

//GENÇLİK KOLLARI EĞİTİM ÇALIŞMALARI
CHP Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Burcu Gizem Türköz, gerçekleştirdikleri eğitim toplantılarının oldukça verimli geçtiğini anlattı. Bilgi sahibi bir gençlik için var güçleriyle çalıştıklarının altını çizen Türköz, “Biz CHP’li gençler olarak, her konuda bilgi sahibi olmak zorundayız. Her hafta farklı konularda birbirimizi aydınlatıyor, önemli bilgiler ediniyoruz. Bu haftaki konumuz felsefe idi. 1516’da Thomas More’nin yazdığı Ütopya’yı işledik. Önümüzdeki haftalarda da farklı konularla eğitim toplantılarımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.
Siyasi partiler arasında gençliğe en büyük önemi CHP’nin verdiğine vurgu yapan Türköz, partinin bütün illerdeki örgütlerinde aynı eğitim programının uygulandığını dile getirdi. Bilinçli ve kültürel açıdan donanımlı bir gençliğin, toplumsal yaşamda çok daha etkin bir rol üstleneceğini anlatan CHP Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Burcu Gizem Türköz, “Amacımız, ülke meselelerine duyarlı, düşünebilen ve üretebilen bir gençlik tesis etmektir. Bu manada elimizdeki tüm imkanları kullanarak, gençlerimizi hem birbirleriyle kaynaştırıyor, hem de birikimlerini artırıyoruz.” ifadelerini kullandı.
//TÜRKÖZ: GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNİ İMAR ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Eğitim programlarında konunun sadece siyaset olmadığını, her alanda ve her konuda görüş alışverişinde bulunulduğunu belirten Burcu Gizem Türköz, “Siyaset, madem bir yönetim sanatıdır; o halde yönetebilmenin de bir takım gereksinimleri olacaktır. Biz, hazırlanan eğitim programı çerçevesinde gençleri sadece siyaset konusunda değil, hemen her konuda bilgilendirerek, geleceğin yöneticilerini imar etmek için uğraşıyoruz.” diye konuştu.  CHP’deki eğitim faaliyetlerine katılan gençler ise, bir süredir devam eden programdan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Bir süredir katıldığımız eğitim etkinlikleri sayesinde bilmediğimiz birçok hususta bilgi edinme imkanı bulduk. Olaylara yüzeysel bakmayı bir kenara bırakarak, daha derinlemesine düşünmeye başladık. Bu etkinlikten dolayı partimize ve gençlik örgütümüze teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’den ilginç değerlendirme
GHA/AK Parti İl Başkan Kılıç; TÜİK tarafından açıklanan nüfus sayım sonuçlarını ...
SP’den Medya açılımı
GHA/SP’nin, toplumun her kesimiyle iç içe olabilmek için büyük bir çaba ...
Esnaf’tan ilginç protesto
GHA/Erzurum’da kelle-paça satışı yapan bir esnaf, işyerinin önüne kardan ...
 
İMO’da İba dönemi
İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi başkanlığına Kenan İba seçildi.
Pazaryolu’na MYO Müjdesi
AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Pazaryolu’nda ilçe ...
“Erzurum kalkınma sürecinde”
CİHAN/AK Parti Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Olur'da vatandaşların ...
 
DSP’den Büyükşehir’e tepki
GHA/DSP Erzurum İl Başkanı Suer, şehir içi ulaşım hizmeti veren halk ...
Yakutiye’de “beyin fırtınası” süreci
İHA/Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içerisinde ...
Çığlık'tan 2010 beklentisi
İHA/AK Parti Milletvekili Çığlık 2010 yılının sıçrama yılı olacağını söyledi. ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva