ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sokak hayvanları mercek altında
Sokak hayvanları mercek altında
Erzurum Halk Kültürü Derneği faaliyetlerine yeniden başladı
Erzurum Halk Kültürü Derneği faaliyetlerine yeniden başladı
Sekmen'den yerel kalkınma değerlendirmesi
Sekmen'den yerel kalkınma değerlendirmesi
ATAUNİV'den spora bilimsel destek
ATAUNİV'den spora bilimsel destek
Yangınzede Sağsöz: 'Sonuna kadar bekleyeceğiz'
Yangınzede Sağsöz: 'Sonuna kadar bekleyeceğiz'
HABERLER>SİYASET
2 Temmuz 2007 Pazartesi - 00:00

CHP KADIN KOLLARI HİZMET BİNASI AÇILDI

CHP Erzurum Kadın Kolları Teşkilatı’nın yeni hizmet binası törenle hizmete girdi. Törene çok sayıda partilinin yanı sıra CHP İl yöneticileri ve milletvekili adayları katıldı.

CHP KADIN KOLLARI HİZMET BİNASI AÇILDI

CHP KADIN KOLLARI HİZMET BİNASI AÇILDI CHP Erzurum Kadın Kolları Teşkilatı’nın yeni hizmet binası törenle hizmete girdi. Törene çok sayıda partilinin yanı sıra CHP İl yöneticileri ve milletvekili adayları katıldı. Milletvekili adayları ve çok sayıda partilinin katılımıyla açılan hizmet binasında 22 Temmuz seçimleri için çalışmalarını yürüten CHP’li kadınlar, “23 Temmuz günü CHP Türkiye’de olduğu gibi Erzurum’da da iktidar olacak” diye konuştu. AİLE KURUMU KORUNMALI CHP Erzurum Kadın Kolları Başkanı Tülay Kıcırgan, üyelerinin 23 Temmuz’a kadar ev ev gezerek, hükümetin halkı nasıl açlığa, yokluğa ve yoksulluğa ittiğini, toplumun temeli olan aile kurumunu nasıl parçaladığını anlatacaklarını söyledi. ÖZSOY: TOPLUM KALKINMASININ MİMARI KADINLARDIR İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan açılış töreninde konuşan CHP Erzurum 1.sıra Milletvekili Adayı Avukat Erbaşar Özsoy, ise 22 Temmuz seçimlerini Milli Mücadele’ye benzeterek, “ Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu ülke, bağımsızlık savaşını verirken kadınlarımız en önemli görevleri üstlendi. Kucağında bebeği sırtında top mermisiyle cephelere koşan kadınlarımız, şimdide aynı sorumluluk içerisinde ülkelerinin ve çocuklarının geleceği için mevcut iktidardan ülkemizi kurtarmak için çaba sarf ediyor. CHP iktidarında haklarına kavuşacak kadınlarımız ülkemizin aydınlık geleceğinin kılavuzu olacak. Milli kahramanları arasında kadınların ön sırada yer aldığı Erzurum’da bu seçimler sırasındada yine Erzurumlu analarımız, bacılarımızla bir milli mücadele vererek Erzurum’u yıllardır yaşadığı sıkıntılardan kurtaracağız. CHP toplumun tüm kesimlerinin ortak umudu olarak kadını, erkeği, köylüsü, kentlisi, yaşlısı ve genci ile iktidara geliyor. Bu halk iktidarın da Erzurum’da yerini alacak.” dedi. CHP Erzurum Milletvekili adayları Ersal Bakan, Hakan Koç, Aydemir Gezgin ve Osman Hatunoğlu’nun da birer konuşma yaptığı törende CHP’liler toplu olarak teşkilat binasının kurdelesini keserek çalışmalarına start verdi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakıtsız çalışan otomobil vaadi
Erzurum'daki bağımsız milletvekili adayı motor ustası 56 yaşındaki Sabit ...
BABA OĞUL DYP’LİLERDEN MHP’YE DESTEK
DYP eski milletvekili adayı Sadullah Kaya ve DP Teşkilatlandırmadan sorumlu ...
Anavatan İl Başkanı Tanas:
Güllülü’nün söyledikleri kendisini bağlar ANAVATAN Partisi İl Başkanı ...
 
CHP ERZURUM MİLLETVEKİLİ ADAYI HAKAN KOÇ:
22 Temmuz yepyeni bir başlangıç olacak CHP Erzurum Milletvekili Adayı ...
BAĞIMSIZ ADAY ÖNALAN’DAN 2011 UYARISI
Bağımsız Milletvekili adayı Emrullah Önalan , yaptığı yazılı açıklamada, ...
YAZICIOĞLU, ERZURUM’A GELİYOR
Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı ve Sivas bağımsız milletvekili ...
 
ÖZPEKER, CHP İL BAŞKANLIĞINA ATANDI
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK sözcüsü Eşref Erdem, başta seçim olmak ...
SP MİTİNGİ 21 TEMMUZ’DA
Saadet Partisi (SP), seçim mitinglerine Kocaeli'den start veriyor. Necmettin ...
BBP’E 33 BAŞVURU YAPILDI
Büyük Birlik Partisi’ne 22 Temmuz’da yapılacak olan genel ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva