ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
6 kilo 300 gram metamfetamin ele geçirildi
6 kilo 300 gram metamfetamin ele geçirildi
Polis adaylarına yangın eğitimi verildi
Polis adaylarına yangın eğitimi verildi
Hayali gerçek oldu
Hayali gerçek oldu
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
Giorbelidze 2027’ye kadar Erzurumspor’da
Giorbelidze 2027’ye kadar Erzurumspor’da
HABERLER>SİYASET
6 Ocak 2005 Perşembe - 00:00

CHP İl başkanı Özgüven:

“KURULTAY’DAN DEĞİŞİM ÇIKAR” CHP Erzurum İl Başkanı Adıgüzel Özgüven ERZURUM Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada CHP’de yaşanan son olayları değerlendirerek, CHP’yle ilgili sorunların medya önünde tartışılmasını uygun bulmadıklarını söyledi.

CHP İl başkanı Özgüven:

CHP İl başkanı Özgüven: “KURULTAY’DAN DEĞİŞİM ÇIKAR” CHP Erzurum İl Başkanı Adıgüzel Özgüven ERZURUM Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada CHP’de yaşanan son olayları değerlendirerek, CHP’yle ilgili sorunların medya önünde tartışılmasını uygun bulmadıklarını söyledi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’la Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül arasında yaşanan ve kamuoyunda geniş yankılar bulan diyalogların CHP’ye zarar verdiğini kaydeden Özgüven, Baykal’ın Disiplin kurulu kararını değerlendirmede öznel ve hissi bir yaklaşım sergilediğini ve bunun parti içi hukuka aykırı olduğunu belirtti. CHP GENEL BAŞKANI DA PARTİ İÇİ HUKUKA UYMALI Sarıgül’ün ihraç istemiyle parti Disiplin kuruluna sevk edildiğini, yapılan demokratik oylama sonucunda da ihraç isteminin reddedildiğini vurgulayan Özgüven: “Hukuki süreç işlemiş ve sonuçlanmıştır. Buna herkesin saygı duyması lazım. Sayın Genel Başkanın oylama sonucu üzerindeki değerlendirme konuşmasını tasvip etmiyoruz. Parti içi hukuka herkes uymalı ve sonucuna katlanmalıdır.Sayın Baykal’ın Disiplin kurulunun bazı üyeleri ve Sarıgül’le ilgili spekülatif demeçleri partiye zarar vermiştir.” dedi. BAYKAL’IN TAVRINI DESTEKLEMEK MÜMKÜN DEĞİL 2 yıl önce Mustafa Sarıgül’ü güllerle karşılayan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın bu günkü tavrının anlaşılmaz ve kabul edilemez olduğunu kaydeden Özgüven CHP’nin iktidar alternatifi bir siyasi parti olduğunu ve Türk siyasi hayatının en köklü kuruluşu bulunduğunu açıkladı. Özgüven:”CHP’de sayın Baykal’ın söylemleriyle oluşturduğu gündem derin kaygılar doğurmuştur. Baykal’ın tavrının doğru olmadığı düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu. Erzurum İl Yönetiminin olağanüstü toplanarak durum değerlendirmesi yapacağını söyleyen CHP Erzurum İl Başkanı Özgüven, 29 Ocak’ta yapılacak olan Olağanüstü kurultay hazırlıklarına da başlanıldığını bildirdi. SARIGÜL DAHA ŞANSLI CHP Erzurum il Teşkilatının 13 üst kurul delegesi bulunduğunu, 29 Ocak’ta delegelerin Erzurum teşkilatının iradesini ifade edeceğini anlatan İl Başkanı Özgüven, CHP’de kan değişiminin şart olduğunu söyledi. Demokratik bir olağanüstü kongre yapılmasını beklediklerini aktaran Özgüven “Baykal’la Sarıgül arasında kimi şanslı görüyorsunuz” sorusuna ise :”Biz değişimden, yönetimde güncelleşmeden yanayız. CHP’yi geleceğe taşımak için, parti geleneklerimize uygun bir şekilde kongre yapılmalı ve delegenin hür iradesiyle parti tabanımızın değişim isteğini ve iradesini ortaya konulmalıdır.” cevabını vererek ibrenin Sarıgül’den yana olduğunu ima etti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KAZIM KARABEKİR BELEDİYESİ'NDE
2005 YILININ İLK NİKAH MERASİMİ Belediye tarafından yeni oluşturulan ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANI BİRDAL; "BERABERLİK RUHUYLA HER ...
Erzurum’daki siyasi Parti İl Başkanlarının beklentisi aynı:
2005 istihdam ve üretim yılı olmalı 2005 yılında Erzurum için beklentilerini ...
 
Palandöken Belediye Başkanı Birdal:
“hizmet yolunda engel tanımıyoruz” Palandöken Belediye Başkanı ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ZABITALARIN GÖREV VE SORUMLULUKLARI ARTTI Yeni Belediyeler ...
Başkan Efe’den konut
spekülasyonlarına tepki Ilıca Belediye Başkanı İsmail Efe, Ilıca da toplu ...
 
YAKUTİYE’DEN ÇEVRE DUYARLILIĞI
BELEDİYE HERGÜN 100 TON ÇÖP TOPLUYOR Erzurum alt kademe Yakutiye Belediyesi, ...
Karar alırken çevresinin etkisinde kalmadığı için:
BAŞBAKAN KÜÇÜKLER'İ ÖRNEK GÖSTERDİ AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın ...
Muhalefet partileri 2004'ü değerlendirdi
Muhalefet partileri 2004 yılının Erzurum açısından hiç bir gelişmenin ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yapay Zeka'ya yazdırıp "Ben yazdım" demek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva