ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Özüberk: 'Allah tüm şehit annelerine yardım etsin'
Özüberk: 'Allah tüm şehit annelerine yardım etsin'
Şehitlikte buruk Anneler Günü
Şehitlikte buruk Anneler Günü
Destici: İki suç için idam cezası geri getirilmelidir
Destici: İki suç için idam cezası geri getirilmelidir
Reyhanlı şehitlerine vefa
Reyhanlı şehitlerine vefa
Çiftçi’den Anneler Günü mesajı
Çiftçi’den Anneler Günü mesajı
HABERLER>GUNCEL
26 Nisan 2008 Cumartesi - 00:00

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler’den Taşkınlık yapan Ermenilere tepki:

“YAPTIĞINIZ SOYSUZLUK” Ermenistan'ın başkenti Erivan'da sözde Ermeni soykırımı resmi törenlerinde bayrağımıza yapılan büyük saygısızlık, Erzurum’da da infial yarattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler yaptığı açıklamada, olayı “soysuzluk ” olarak değerlendirdi ve “Türk ulusu Savaş meydanında vuruştuğu düşmanın bayrağına hep saygı göstermiştir.

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler’den Taşkınlık yapan Ermenilere tepki:

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler’den Taşkınlık yapan Ermenilere tepki: “YAPTIĞINIZ SOYSUZLUK” Ermenistan'ın başkenti Erivan'da sözde Ermeni soykırımı resmi törenlerinde bayrağımıza yapılan büyük saygısızlık, Erzurum’da da infial yarattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler yaptığı açıklamada, olayı “soysuzluk ” olarak değerlendirdi ve “Türk ulusu Savaş meydanında vuruştuğu düşmanın bayrağına hep saygı göstermiştir. Ermenilerin yaptığı insanlıkla bağdaşmayan bir davranıştır, soysuzluktur” dedi. ERMENİLER YİNE TAŞKINLIK YAPTILAR Sözde Ermeni soykırımının 93`inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma törenine katılmak için 1965 yılında inşa edilen Soykırım Anıtı`nın önünde toplanan binlerce Ermeni, Türk bayrağını ayaklar altına aldı. Resmi törende Türk bayrağı yere serilerek, çiğneyen Ermeniler, Türkiye aleyhine de slogan attılar. TÜRK MİLLETİNİ KARAKTERİNDE ZULMETMEK YOKTUR Ermeniler’in kurduğu Taşnak çeteleri’nin, 1918 yılının Ocak, Şubat ve Mart ayında Aşkale’de, Cinis’te, Alaca’da, Dutçu’da, Köprüköy’de ve Erzurum Merkezde; tam bir “ Türk soykırımı”nı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Küçükler, Erzurum’da yapılan anma törenlerinde Ermenilere hakaret içeren davranışlardan hep kaçındıklarını hatırlattı. Türk ulusunun karakterinde "Katliam"a yer olmadığını ifade etti. Bulgaristan’da Irak’ta zulme uğrayanların sığındıkları tek ülkenin Türkiye olduğunu hatırlatan Başkan Küçükler, şunları söyledi: “Çünkü Türk devlet geleneğinde adalet vardır, kültürlerin yaşatılması vardır. Her zerresi şehit kanı taşıyan bayrağımızın Ermenistan’da ayaklar altına alınışını hayretlerle izledik. Bir dönem bayrağımızın gölgesinde yaşayan, bu topraklardan beslenen, bu vatanın ekmeğini yiyenlerin nasıl soysuzlaştıklarına şahit olduk. Biz, savaş meydanında vuruştuğu düşmanın bayrağına saygı gösteren bir ulusun evlatları olarak bu davranışı şiddetle kınıyoruz. Ermenilerin yaptığı insanlıkla bağdaşmayan bir davranıştır.”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ERZURUM İÇİN ORTAK HEYECAN
Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Mücahit Özdemir, “Şehirde ...
ZAMLAR, DARGELİRLİLERİ VURDU
Temel gıda maddelerinde sık sık yaşanan fiyat artışı, dar gelirli vatandaşın ...
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ TÜRBE SEFERLERİNE BAŞLIYOR
“Akıllı Bilet” sistemine adapte olamadıkları öne sürülerek ...
 
ÖĞRENCİLERDEN ERMENİ MEZALİMİNE TEPKİ
Erzurum Atatürk Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nce, Ermeni Mezalimine tepki gösterildi.
VAKIFLAR HAFTASI BAŞLIYOR
Vakıflar Haftası 5-11 Mayıs tarihleri arasında , Erzurum´da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
DEFTERDARLIKTA YEMİN TÖRENİ...
Erzurum Defterdarlığı'nda göreve başlayan 5 memur dün meslek yemini etti.
 
TİCARET SEKTÖRÜNE ESNAF SARAYI VİZYONU
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği vizyonuna uygun görkemli bir hizmet binasına kavuşuyor.
Palandöken Belediye Başkanı Birdal:
“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ DESTEKLİYORUZ” Başbakan Recep Tayyip ...
GÖLLÜ KÖYÜ’NDE TRAFİK SEMİNERİ VERİLDİ
Narman ilçesinin Göllü köyü ilköğretim öğrencilerine Oltu Bölge Jandarma ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva