ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum Bankacılıkta farkını korudu
Erzurum Bankacılıkta farkını korudu
Erzurum kişi başı toplam mevduatta 10’uncu
Erzurum kişi başı toplam mevduatta 10’uncu
TRENDYOL 1. Ligde 1’inci hafta en’leri
TRENDYOL 1. Ligde 1’inci hafta en’leri
Erzurumspor deplasmanda ASF ile karşılaşacak
Erzurumspor deplasmanda ASF ile karşılaşacak
Erzurumspor sezona 29 futbolcuyla başladı
Erzurumspor sezona 29 futbolcuyla başladı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
22 Eylül 2010 Çarşamba - 03:48

BEAH’ta çocuklar eğitim sevincini yaşadı

Erzurum’da 2010- 2011 eğitim- öğretim yılına hastanede giren öğrenciler, ilk derslerini hastanede görevli öğretmenlerden aldılar.Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören öğrencilerin okullarından geri kalmamaları için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen iki öğretmenle 'Hastane Okul' uygulaması sürdürülüyor.

BEAH’ta çocuklar eğitim sevincini yaşadı

 Erzurum’da 2010- 2011 eğitim- öğretim yılına hastanede giren öğrenciler, ilk derslerini hastanede görevli öğretmenlerden aldılar.Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören öğrencilerin okullarından geri kalmamaları için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen iki öğretmenle 'Hastane Okul' uygulaması sürdürülüyor. Geçen yıl ilk kez hayatiyete geçirilen ve bu yılda devam eden uygulamayla hastanede tedavi gören öğrencilerin okullarından, derslerinden geri kalmamaları amaçlanıyor.
Doğu'nun en büyük sağlık merkezi Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen iki öğretmenle hastanenin Çocuk Bölümü servisinde yer alan sınıfta hasta öğrencilere öğretmenler tarafından ders verilirken, bu şekilde de öğrencilerin okullarından geri kalmamaları sağlanıyor.
//VELİLER MİNNETTAR
Öğrenci velilerinden Musa Akar ise uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Gerçekten de hastanede sağlık hizmetinin yanı sıra sunulan bu uygulamayı takdir etmemek elde değil. Burada hemşiresinden tutun da temizlik görevlisine kadar güler yüzlü bir ekip hizmet ediyor. Öğretmenimiz kızımın odasına geldiğinde ders vereceğini söyledi. Önce biraz şaşırdık ancak daha sonra şaşkınlığımız mutluluğa dönüştü. Bu güzel hizmeti sağlayanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.
//SOSYAL YAKLAŞIM
Hastane yetkilileri ise "Hastanemizi sadece tek profil üzerine oturtmayı düşünmedik. Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi denildiğinde vatandaşımızın aklına sadece sağlık hizmeti gelmeyecek. Elbette sağlık hizmeti öncelikli hizmetimiz olacaktır. Ancak vatandaşımızın bu hizmeti alırken sosyal yaşantısından herhangi bir kayıp yaşamaması gayreti içerisinde olacağız. Küçük hastalarımız için oluşturduğumuz ilköğretim okulumuzda elimizden geldiği kadar onların eğitim ve öğretimlerini sekteye uğratmamaya gayret edeceğiz" diye belirttiler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yüksek tansiyon sakin insanları da vuruyor
Stresin ani tansiyon yükselmesine neden olduğunu ancak birçok sakin insanda ...
Toplu ulaşımda 2011 düzenlemesi
Özel halk otobüsleri ve minibüslerin hatları değiştirilecek, tüm araçlar ...
Sağlık’ta çağdaş atılım
Sağlık Bakanı Akdağ, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'ndeki Teknokent'te ...
 
Ders zili felaket zili olmasın
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa ...
Sağlık sorunlarına geleneksel yaklaşım yanlışı
Doğu Anadolu'da kırsal alanda yaşayan yaşlı kadınların yaygın sağlık ...
Erzurum Kas Tedavi Merkezi’ne kavuşacak
Sağlık Bakanlığı, Eylem Planı kapsamında kas hastalarına yönelik Erzurum’da ...
 
Sağlık ve Maliye Bakanlıkları personel alacak
Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, sınavla 30 müfettiş yardımcısı, ...
Yaşlı nüfus artıyor..
Türkiye, genç bir nüfusa sahip olmasıyla beraber giderek yaşlı nüfusu ...
Uyarı var, uyan yok..!
Yapılan tahliller sonucunda kirli oldukları anlaşılan sokak çeşmelerine ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Direnişin Başarısı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dilimizin Kaybolmakta Olan İncileri: Yanlış Söylenen Atasözleri ve Deyimler
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva