ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Palandöken geçidinde kar ve tipi etkili oldu
Palandöken geçidinde kar ve tipi etkili oldu
DAP BKİ'den süt hayvancılığına ekipman desteği
DAP BKİ'den süt hayvancılığına ekipman desteği
DAP BKİ'den yerel üretime tam destek
DAP BKİ'den yerel üretime tam destek
TED Kolejinden Bilim ve Teknoloji Şenliği
TED Kolejinden Bilim ve Teknoloji Şenliği
Sekmen saha gezilerini sürdürüyor
Sekmen saha gezilerini sürdürüyor
HABERLER>SİYASET
25 Şubat 2020 Salı - 15:47

‘Aziziye’nin nüfusu da nüfuzu da artıyor’

Sürekli artan nüfus artışında belediye hizmetlerinin rolüne dikkat çeken Başkan Orhan, hizmetlerdeki başarısının sırrını anlattı.

‘Aziziye’nin nüfusu da nüfuzu da artıyor’

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TRT Erzurum Radyosu’nun konuğu oldu. Ömer Ergedik’in hazırlayıp sunduğu ‘Doğunun Sesi’ programına katılan Başkan Orhan, son yıllarda artan nüfus ve kentleşme ile dikkat çeken Aziziye’ye yapılan belediye hizmetlerini anlattı. Sürekli artan nüfus artışında belediye hizmetlerinin rolüne dikkat çeken Başkan Orhan, hizmetlerdeki başarısının sırrını anlattı.

Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışına çıktıklarını ifade eden Başkan Orhan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında ki belediyecilik başarısı bizlere öğreti haline geldi. Her çalışmamızda onun İstanbul’a yaptıklarını emsal gösteriyoruz. Hizmetlerde öncelik sırasını ilke edindiğimiz için vatandaşın beklentilerini büyük ölçüde çözmüş oluyoruz. Böyle olunca da daha ciddi yatırımların yapılması anlamında hareket kabiliyetimiz oluyor” diye konuştu.

Doğunun batıya açılan penceresi konumunda ki Aziziye ilçesinin son yıllarda artan popülaritesinin hiç şüphesiz belediyecilik hizmetlerinin doğru bir şekilde yapılmasıyla ilişkili olduğunu dile getiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Erzurum’un en huzurlu ve imar konusunda en sorunsuz ilçesiyiz diyebilirim. Kentleşmede hiçbir zaman taviz vermedik. Cumhurbaşkanımızın talimatını uygulayarak dikey kentleşmeye değil yatay kentleşme ağırlıklı çalışıyoruz. Çok katlı imarlaşmaya öteden beri karşı çıktık. Bu pozisyonumuzu koruyoruz. TOKİ’nin en fazla yatırım yaptığı ilçe olduğumuzu da hatırlatmak istiyorum. Toplu Konut İdaresi tarafından önümüzdeki yıllarda yeni konutlar yapılacak. Vatandaşlarımızın talepleri olduğu müddetçe de bu tür yatırımların önünü açacağız” diye konuştu.

SOSYAL DONATILARI ALANLARI ARTACAK

İlçeye yatırımlar artarken yeşil alanlarının muhafazası konusunda çaba göstereceklerini söyleyen Başkan Orhan, “Ilıca mahallemizde geçtiğimiz yıl bitirilen yeni belediye binamızın hemen bitişiğinde bulunan Kültür Merkezimiz yanı sıra birlikte yeni yatırımlar için proje hazırlığındayız. İlçe halkımızın beklentilerine uygun sosyal aktiviteleri gerçekleştirecekleri mekanlar oluşturacağız” şeklinde konuştu.

 
İspir’de milli coşku
 
Yalnız ve Uslu ailesinin acı günü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükataman'dan CHP'ye sert tepki
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, hafta ...
‘Türk milleti AK Parti’nin dik duruşunu sevdi’
Türk milletinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin dik duruşunu sevdiğini ...
Sunar, Vizyon 2020 Palandöken’i paylaştı
Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Erzurum’da internet üzerinden ...
 
Aşkale Ak Parti’de kongre heyecanı
Erzurum'un Aşkale İlçesi'nde AK Parti'de 7. olağan kongre heyecanı yaşandı.
MHP’den Pasinler buluşması
MHP il yönetimi Pasinler ilçesinde esnaf ve vatandaşla buluştu.
Şentop’tan tepki
Şentop, Almanya'daki silahlı saldırıya ilişkin, “Almanya’nın artık gerçek ...
 
Sekmen: “Muhtarlarımız önceliğimizdir”
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “İlçelerimiz, sürekli iletişim ...
Sunar: ‘Emek kutsal, alın teri mübarektir’
Palandöken Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı ...
Orhan: “Önce istişare sonra hizmet”
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçe sınırları içinde ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Güç, akıl ve adalet
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzincan’dan yükselen ses…
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum bir irfan otağıdır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya yeni masayı kuruyor
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yeni çağın kavşağında Türk dünyası
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Tellinin Çiftelisi 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva