ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
İbrahim Selamet dualarla uğurlandı
İbrahim Selamet dualarla uğurlandı
Alvarlı Efe’ye vefa
Alvarlı Efe’ye vefa
Hınıs’ta terör operasyonu
Hınıs’ta terör operasyonu
Oltu'da Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Oltu'da Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
ASHM’den Aile Haftası etkinliği
ASHM’den Aile Haftası etkinliği
HABERLER>SİYASET
28 Mart 2011 Pazartesi - 07:50

Aziziye’den EKSOMED 2011 çıkarması

Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EKSPOMED 2011 Fuarı’na katılarak, tanıtım yapacak. 31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nda bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EKSPOMED 2011 Uluslararası Termal, Doğal Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezleri, Sağlık Ürünleri, Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı’na katılacak olan termal tesisler dünya vitrinine çıkıyor.

Aziziye’den EKSOMED 2011 çıkarması

MAHMUT AKDAĞ/ERZURUM gazetesi
 Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EKSPOMED 2011 Fuarı’na katılarak, tanıtım yapacak. 31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü’nda bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EKSPOMED 2011 Uluslararası Termal, Doğal Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezleri, Sağlık Ürünleri, Ekipmanları ve Malzemeleri Fuarı’na katılacak olan termal tesisler dünya vitrinine çıkıyor.
Geçtiğimiz yıl da aynı fuara katılan belediye, mevcut termal tesislerin yanı sıra, ilçenin termal zenginliğini ve yatırım alanlarını, resim, video ve broşürlerle ziyaretçilerin ilgisine sunuyor.
TERMAL TANITIM
Ilıca Termal Tesisleri, sunduğu hizmet kalitesi ve çeşitliliğiyle göz kamaştırırken, tanıtım eksikliğini de katıldığı ulusal ve uluslar arası fuarlarla çözmenin mücadelesini veriyor.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin Türkiye’de sayılı termal turizm merkezlerinde bulunan tesislere sahip olduğunu ifade ederek, tanıtım sorununun aşılması noktasında da uluslararası tanıtım organizasyonlarına katıldıklarını ifade etti.
Başkan Cengiz, Türkiye’nin sayılı termal turizm merkezlerinin yer alacağı fuara, yerli ve yabancı yatırımcıların da katılacağını ifade ederek, “Burada tesislerin tanıtımının yanı sıra, yeni yatırım alanlarını da katılımcıların ilgisine sunuyoruz. Tanıtımın ilçemizin termal turizmde markalaşmasına ve gelişmesine önemli katkı sunacağına inanıyorum.” dedi.
AZİZİYE MARKA DEĞERLERLE YARIŞIYOR
 “Türkiye’nin önde gelen termal tesisleriyle aynı kulvarda yer alarak, önemli bir tanıtım hamlesi gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan Cengiz, “İlçemiz termal kaynaklar açısından oldukça zengin bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli harekete geçirmek ve ilçemizi yatırımcılar için de bir çekim merkezi haline getirmek için çalışıyoruz. Bunun için sahip olduğumuz termal zenginliği yatırımcılara tanıtıyoruz. Aziziye, sahip olduğu tabii ve doğal güzellikleriyle tercih edilen bir yatırım merkezi ve turizm cenneti olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Erzurum adına lokomotif görevi üstlenen Aziziye, özlenen ilçe kalitesini yakalama yolundadır.” şeklinde konuştu.
Öte yandan geçtiğimiz yıl da EKSPOMED 2010 Fuarı’na katılan belediye, göz kamaştıran standıyla yerli ve yabancı ziyaretçilerin akına uğramıştı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Milletvekilleri, bürokratlar, doktorlar, işadamları ve çok sayıda konuk tarafından ziyaret edilen termal tesisler standı tam not almıştı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özkılıç, adaylara başarı diledi
MHP Erzurum Milletvekilli Aday Adayı Nurullah Özkılıç, MHP aday adaylarına ...
SP temayülü tamamladı
24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde siyasi partilerde aday ...
Memur-Sen güncellemeye gidiyor
Memur-Sen Bölge Üye Strateji Toplantısı Erzurum'da başladı. Memur-Sen ...
 
MHP aday adayları açıklandı
MHP’den Erzurum Milletvekilliği için aday adayı olanların isimleri açıklandı. ...
HAS Parti aday belirliyor
HAS Parti’den Teoman Kümbet, Selahi Çınarlıoğlu, Recai Demirci, Zeki Aygün, ...
DYP geçmişini arıyor
Bir zamanlar Türk siyaset sahnesinin en çok ilgi gören ve her seçim öncesinde ...
 
SP de temayüle gidiyor
12 Haziran’da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde ...
ETB’den siyasi güç çağrısı
ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu, Erzurum’un TBMM’de temsil sayısının ...
Tokat çirkinliğine tepki yağıyor
BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’in, Silopi’de Başkomiser Murat ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İnancın Başarısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva