ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor Ümraniye maçı Tabiispor 5'te
Erzurumspor Ümraniye maçı Tabiispor 5'te
Uçar Muratpaşalılarla buluştu
Uçar Muratpaşalılarla buluştu
Pekün Dağı Tüneli 8 yıldır açılmayı bekliyor
Pekün Dağı Tüneli 8 yıldır açılmayı bekliyor
Hatay Müzesi'ndeki eserler Erzurum'da ihya ediliyor
Hatay Müzesi'ndeki eserler Erzurum'da ihya ediliyor
Uzundere Merkez’de heyelan evin çatısını yıktı
Uzundere Merkez’de heyelan evin çatısını yıktı
HABERLER>SİYASET
13 Temmuz 2009 Pazartesi - 02:47

Alvarlı Efe'ye mahçup olmadık

Başbakan Recep Tayip Erdoğan, partisinin il kongresinde Erzurumlulara teşekkür etti. 29 Mart yerel seçimlerinde partilerini büyük destek sağlayan Erzurumluların emanetinin omuzlarında olacağını kaydeden Erdoğan, dadaşı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Alvarlı Efe ye mahçup olmadık

ERZURUM YİĞİTLİĞİN ŞEHRİ
“Erzurum yiğitliğin şehri, Erzurum cesaretin şehri, Erzurum özü bir, sözü bir insanların şehri, Erzurum dadaşların şehri. Dadaşlar diyarı Erzurum’u Erzurum’un tüm dadaşları selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Başbakan Erdoğan, Erzurum’un 29 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha AK parti diyerek Erzurum için büyük yatırımlara büyük projelere devam mesajı verdiğini kaydetti.
ERZURUM’A YAPILAN HİZMETLER
Başbakan Erdoğan, “Büyükşehir belediyemiz 5 yıllık süreçte Erzurum’a büyük hizmetler kazandırdı yeni dönemde de hizmetlere aynı şekilde devam edecek. 90 yıldır devam eden su sorunu Palandöken suyunu Erzurum’a taşıyarak çözdük. Erzurum’un önümüzdeki onlarca yıllık su ihtiyacını karşıladık” dedi.
BAŞBAKAN YAZICIOĞLU’NU RAHMETLE ANDI
29 Mart yerel seçimleri öncesi Erzurum’a gelmeyi çok arzu etmesine rağmen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle programlarını iptal ettiğini anlatan Başbakan Erdoğan, “Bugün buradan merhum Yazıcıoğlu ve arkadaşlarına bir kez daha Allah’tan rahmet dilmiyorum. O gün buraya gelemesem de sizlere hitap edemesem de siz gerekeni yine yaptınız. Erzurum 29 Mart seçimlerinde bir kez daha bu harekete sahip çıktı. Erzurum 29 Mart seçimlerinde bir kez daha büyük düşünerek bir kez daha kendisine yaraşanı yakışanı yaptı. 2004 yerel seçimlerinde yüzde 49 oy oranıyla AK Parti diyen Erzurum 29 Mart’ta yine aynı şekilde yüzde 51 oy oranıyla daha gür bir şekilde AK Parti dedi. Bugün buraya sadece bu kongre için gelmedik, bugün buraya aynı zamanda 29 Mart yerel seçimleri sebebiyle sizlere teşekkür etmeye geldik. Biz size inanıyoruz güveniyoruz siz de bize güveniyorsunuz inanıyorsunuz ve bu yolda biz de kararlı bir şekilde tıpkı aşık Veysel gibi uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece, Gideceğiz gündüz gece. Mevsim ayrımı yapmadan kar boran fırtına demeden gedeceğiz.Teşkilatımın tüm mensuplarını il ilçe belde, mahalle köy sandık teşkilatlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.
DADAŞLARA MAHÇUP OLMADIK
Erdoğan daha sonra şunları söyledi; “Bize gönül veren destek veren hiçbir şey yapmasa bile hayır dualarını eksik etmeyen Erzurumlulara hürmetlerimi ifade ediyorum. Erzurum’un emaneti bizim omuzlarımızdadır. Yaklaşık 7 yıl boyunca Erzurum’un emanetini büyük bir gururla taşıdık. 81 vilayetin tamamında olduğu gibi Erzurum’un emanetine helal getirmedik. Huzurlarınıza alnımız açık, başımız dik bir şekilde çıktık. Bundan sonra da o emaneti gururla şerefle taşıyacağız O emaneti asla ve asla yere düşürmeyeceğiz. Avlarlı Efe’ye bugüne kadar mahcup olmadık bundan sonra da mahcup olmayacağız. İbrahim Hakkı Hazretlerine mahcup olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Kazım Karabekir Paşa’ya, Kara Fatma’ya, Nene Hatun’a, nice şehitlere nice gaziye mahcup olmadık bundan sonra da olmayacağız. Dadaşlara mahcup olmadık, Allah’ın izniyle bundan sonra da olmayacağız.”
8 YIL SONRA VEDA ETTİ
AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Erzurum İl Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Tanfer bugün yapılan kongre ile görevi bıraktı. Kongreye katılmak üzere Erzurum’a gelen Başbakan Erdoğan’ın teşekkür plaketi ile ödüllendirdiği Tanfer, kongre sonunda partililerle vedalaştı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mamoç 23 Temmuz 2009 Perşembe 11:36

Vereceğim Ali Dikeç kardeş vereceğim. Çünkü hiçbir dönem gelmeyen hizmet AK Parti döneminde geldi şükür. Nankörlük edenler utansın.

Yorumu oyla      7      5  
ALİ DİKEÇ 14 Temmuz 2009 Salı 18:21

ERZURUMLULAR BUNDAN BÖYLE AGLAMAYA HAKKINIZ YOK . ERZURUMDA İŞSİZLİK YOKMUŞ,ESNAF MEMNUNMUŞ,EMEKLİ MEMNUNMUŞ , MEMURUN MAAŞI İYİYMİŞ,ŞEKER FB KAPANMAMIŞ, KONBİNELER AÇIKMIŞ, ERZURUMUN SUYU HARİKAYMIŞ,ERZURUM 20011 HAZIRMIŞ ,ERZURUM TEŞVİK PAKETİNDEN EÇ ÇOK İSTİFADE EDEN İLMİŞ , MİLLİ GELİRDEN ERZURUMLU HER YIL KİŞİ BAŞI 10 BİN DOLAR ALIYORMUŞ DAHA NE İSTİYORSUNUZ VERİN OYLARI AKP DEVAM .

Yorumu oyla      7      5  
Gürhan Özorhan 13 Temmuz 2009 Pazartesi 12:04

Düzeltiverin şunun aksak yanını. Nefesi ve üfürüğü güçlü zatlar çok aranızda.Benden hatırlatması.Hem kendisi, yandaşları ve kayın biraderi köşeyi döndü.Allahtan aksak,ya düz olsaydı.?Şükretmek lazım.

Yorumu oyla      7      5  
hadi 13 Temmuz 2009 Pazartesi 08:35

Muhyettin AKSAK AK Partiyi yıpratıyor..... ona üzülüyorum.........

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Hizmet heyecanımızı kaybetmedik”
Erdoğan, şahsi makam ve çıkar hırsı olanlarla kendi meselelerini milletin ...
“Önce Allah’ım sonra milletim var”
Genel merkez desteği olmamasına rağmen çok az bir farkla AK Parti il Başkanlığı ...
Küçükoğlu lehine adaylıktan çekildiler
AK Parti Erzurum İl Başkan adayları Orhan Akgüloğlu ve Bülent Taşkesenli ...
 
Aziziye'ye çağdaş imaj
İHA/Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçeyle ilgili hazırladıkları ...
Yetki Memur-Sen’de
Memur-Sen Erzurum Temsilcisi Dursun Mehmet Dindi, Memur-Sen’in 376 bin ...
Pasinler temizlik sorunu yaşamayacak
CİHAN/ Erzurum’un Pasinler ilçesinde Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ...
 
Aydın'dan 2011 Vurgusu
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin tatile girmesiyle birlikte, milletvekilleri ...
Aziziye’de milenyum atılımı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin çehresini değiştirmekte ...
Erzurum Başbakan’ı bekliyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 Temmuz’da Erzurum’a geleceği bildirildi.
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İnancın Başarısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva