ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Palandöken geçidinde kar ve tipi etkili oldu
Palandöken geçidinde kar ve tipi etkili oldu
DAP BKİ'den süt hayvancılığına ekipman desteği
DAP BKİ'den süt hayvancılığına ekipman desteği
DAP BKİ'den yerel üretime tam destek
DAP BKİ'den yerel üretime tam destek
TED Kolejinden Bilim ve Teknoloji Şenliği
TED Kolejinden Bilim ve Teknoloji Şenliği
Sekmen saha gezilerini sürdürüyor
Sekmen saha gezilerini sürdürüyor
HABERLER>GUNCEL
14 Aralık 2013 Cumartesi - 01:07

Altıparmak’tan Erzurum için hayati atılım

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak kayak sezonunun başlaması dolayısıyla turizmcilerle ve ilgili sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Altıparmak’tan Erzurum için hayati atılım

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak kayak sezonunun başlaması dolayısıyla turizmcilerle ve ilgili sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Cumartesi günü (BUGÜN) Palandöken Kayak Merkezinde yapılacak olan açılış töreni öncesi gerçekleştirilen toplantıda sezonun nasıl değerlendirileceği, sorunsuz bir kış dönemi için alınacak tedbirler, düzenlenecek aktiviteler ve sezonun her kesim için maksimum fayda ile kapatılması için yapılması gereken konular masaya yatırıldı.
Vali Altıparmak başkanlığında yapılan toplantıda sektör temsilcileri ele alınan konularda görüşlerini dile getirdiler.
Erzurum’un zenginliklerinin turizme entegre edilmesi gerektiğini belirten Vali Altıparmak bunun için turistin istediği, beklediği ve hoşuna gidecek çeşitli aktiviteler düzenlenmesi gerektiğini belirtti. Yapılacak etkinliklerin ilgili kesimlere de para kazandıracağına dikkat çeken Vali Altıparmak: “Mesela atlı cirit gösterileri tertip edilebilir. Bunun için gelen gruplardan ücret alınır ve ciritçiler bundan para kazanır. Oltu taşı alanında; imalathanelerinden başlamak üzere bütün kademeler gezdirilebilir. Daha sonra son satış aşamasında hediyelik eşya satışları olur. Bütün dünya da bu işler böyle yapılıyor ve her kesim bu şekilde turistten para kazanabiliyor. Atlı kızak, atlı safariler yaptırılabilir. Gelenler farklı aktivitelere katılsın. Keyif alsın, para harcasın. Zaten turist para harcamak için geliyor. Tatilleri kayakla sınırlı kalmasın. Bu sebeple etkinlikleri zenginleştirmemiz lazım” diye konuştu. Vali Altıparmak bu toplantıların sezon boyunca sık sık yapılacağını da sözlerine ekledi.
Vali Altıparmak başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Özelleştirme İdaresi Daire Başkanı Ayhan Kabaktepe, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Arısoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Öztürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yıldırım Akkuş, KUDAKA Tanıtım ve İşbirliği Başkanı Müzeyyen İnci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Fırat, Cirit Federasyonu Başkanı Ayhan Buzlak, Dedeman Otel Genel Müdürü Mehmet Varol, XANADU Otel Genel Müdürü Altuğ Kargı, Polat Otel Genel Müdürü Bora Kanber, Palan Otel Genel Müdür Yardımcısı Ali Güney ve Dilaver Otel Sahibi Selçuk Dilaver katıldılar.

 
200 yöneticiye, 3.5 milyon vergi borcu
 
Olursa Vali Altıparmak’la olur…
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
şahap 15 Aralık 2013 Pazar 15:28

sayın valimiz Erzurum için kazanımdır

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abdulkadir Molla için gıyabi cenaze namazı kılındı
Bangladeş'in İslami değerleri savunan en büyük partisi olan Cemaat-i İslami'nin ...
Kış Turizmiyle Yüzleşme Zamanı…
Mahmut AKDAĞ-Erzurum, Winter universiade 2011’le önemli yatırımlara kavuştu. ...
Altıparmak gündemi değerlendirdi
M.AKDAĞ-Bir yerel gazeteyi ziyaret eden Vali Altıparmak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
 
Erzurum'da 350 köy yolu kapandı
Erzurum’da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ...
Pasinler Müftülüğü’nde Bulut dönemi
Erzurum’un Çat ilçesinde 2 yıl görev yaptıktan sonra Pasinler İlçe Müftülüğüne ...
Altıparmak’tan şampiyon ciritçilere övgü
Altıparmak, "Aldığımız birincilik beni fazlasıyla memnun etti. Karşılaştığınız ...
 
Erzurum’a 51 milyon ödenek
MAHMUT AKDAĞ-Maliye Bakanlığı Kasım 2013 dönemi iller Bankası ve Büyükşehir ...
KUDAKA’dan tanıtım açılımı
Erzurum PMYO’da KUDAKA destekleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi
Erzunu belediyesi personel İstihdamına yönelik bilgiler
Erzurum büyükşehir belediyesi personel alımı iş ilanları ekranı kullanılarak ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Güç, akıl ve adalet
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Erzincan’dan yükselen ses…
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Erzurum bir irfan otağıdır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya yeni masayı kuruyor
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Yeni çağın kavşağında Türk dünyası
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Tellinin Çiftelisi 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva