ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
‘Erzurum Kongresi ‘devlet ebed müddet’ kararlılığıdır’
‘Erzurum Kongresi ‘devlet ebed müddet’ kararlılığıdır’
Özden: 'Erzurum Kongresi en büyük ilham kaynağı'
Özden: 'Erzurum Kongresi en büyük ilham kaynağı'
Ala’dan Erzurum Kongresi mesajı
Ala’dan Erzurum Kongresi mesajı
ASKON'dan Erzurum Kongresi mesajı
ASKON'dan Erzurum Kongresi mesajı
Oral: 'Erzurum Kongresi çok özel öneme sahiptir'
Oral: 'Erzurum Kongresi çok özel öneme sahiptir'
HABERLER>SİYASET
6 Temmuz 2009 Pazartesi - 01:46

Akgüloğlu hedeflerini açıkladı

AK Parti İl Teşkilat Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Akgüloğlu, “Makam mevki meydan savaşlarını bir kenara bırakıp, adama göre iş ayarlamaktan ziyade, emaneti ehline teslim eder bir anlayışı ilimizde hakim kılmayı, hedeflerimiz ve taahhütlerimiz arasında saymayı, anlayışımızı ifade etmek açısından belirtmekte fayda görmekteyiz” dedi.

Akgüloğlu hedeflerini açıkladı

AKGÜLOĞLU DELEGELERLE GÖRÜŞTÜ
Genel Merkez’de görüşmeleri yapıp Erzurum’a gelen AK Parti İl Teşkilat Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Akgüloğlu, adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarına başladı. İlçe teşkilatlarını ve delegeleri tek tek gezerek destek turuna çıkan Akgüloğlu, bilgi, tecrübe ve teknolojik gelişmelere imkan veren bir yönetim anlayışıyla bu göreve talip olduklarını söyledi.
Teşkilatımın, delegemin ve Erzurumlu hemşerilerimin emrinde göreve hazır olduğunu ifade eden Akgüloğlu, “Dürüstlüğü esas alan, tüm toplumsal kesimlere açık, farklı talep ve duyarlılıkları siyasete taşımaya uygun bir örgütlenme modeli temel şiarımız olacaktır. Parti içi demokrasiye önem verdiğimizi ifade etmekte yarar görmekteyiz. Zamanı ve imkanı olan; güvenilir, ehliyetli ve liyakatli mensuplarımızı bir araya getirerek, bir ekip halinde ‘Her şey Erzurum için’ diye fedakarca çalışmak temel arzumuzdur” şeklinde konuştu.
ŞEFFAF VE HİZMET EDEN BİR YÖNETİM
Anlayışımız şeffaf bir yönetimle Erzurum’a hizmet olduğunu dile getiren Akgüloğlu, bu partinin bu güne kadar kapalı kapılarının arkası olmadığı gibi bundan sonra da olmayacağını belirtti.
Partimiz ülkemizin partisi olduğuna dikkat çeken Akgüloğlu, “Bize oy vermiş-vermemiş ayırımı yapmaksızın bütün vatandaşlarımız devletimiz ve parti il teşkilatımızın imkanlarından eşit ölçüde faydalanmasına imkan sağlamak, adil davranmak temel prensibimiz olacağını önemle ve altını çizerek ifade etmek istiyorum. Bu hususta hassas davranacağımızı ve partili partisiz her vatandaşımızın sıkıntısının yakın takipçisi olacağımızı da belirtmek isteriz. Bilgi, tecrübe ve teknolojik gelişmelere imkan veren bir yönetim anlayışı elbette ilkemiz olmalıdır. Aklımızın yettiği yerde bir araya gelerek aklımızı kullanmak, bizden daha tecrübelilerin de birikimlerinde istifade ederek şehrimize fayda sağlamak temel prensibimiz olacaktır. İstişareye önem verdiğimizi ifade etmek istiyoruz. Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun Erzurum için diğer siyasi parti teşkilatları ile devamlı görüşmeyi, Erzurum için siyasi mensubiyetimizi bir kenara bırakarak birlikte hareket etmeyi, görüş alış-verişinde bulunmayı Erzurum’da faaliyet gösteren bütün sivil toplum örgütleriyle bu hususları paylaşmayı doğru bulduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
AKGÜLOĞLU: HERKESİ AK PARTİ’DE SİYASET YAPMAYA ÇAĞIRIYORUM
Akgüloğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bu güne kadar yaşanmış tüm iyi ve kötü olayları tartışmanın bir anlamı olmadığı düşüncesindeyiz. Ancak iyi olayları geliştirmenin, kötü olayları da tekrarlamamanın lüzumuna dikkat çekmek istiyoruz. Ülke genelinde yapılan seçimlerde; ülke çapındaki sıralamalarda ön sıralarda yer almamıza rağmen, devlet imkanlarının şehrimize akışında, yönetim olarak çok doğru hareket edemediğimizi de itiraf etmekte yarar görmekteyim. Her kese iş, her eve aş, elbette ufuktaki hayallerimiz arasında olmalı. Bunu yapabilmenin yolu birbirimizi sevmekten, birbirimizi tamamlayabilmekten geçer. Bu sebeple şehrimizde ehil ellerin yönetimlere talip olması lüzumuna dikkat çekmek istiyorum. Geri kalmışlığımızın sebebi de budur. Şehrimizde yaşayan herkese AK Parti çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum.”
 
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahmet Kovaytan 6 Temmuz 2009 Pazartesi 19:24

Sayın başkan adayı arkadaşim her ferde iş her haneye aş ufuktaki hayelimiz değil gerçek ve samimi amaç ve gayemiz olmalı.Bu ülkeye ve bu memlekete samimi olarak hizmet etmeyi düşünen herkese Allah güç ve fırsat versin diyorum.Başarı dileklerimle

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP’den Erzurum Raporu
GHA/SP Genel Başkanı Prof. Dr. Kurtulmuş’un, İl Başkanı Kümbet’ten istediği ...
DP’de Cindoruk vizyonu
GHA/DP’de, Cindoruk’un genel başkan olmasıyla birlikte ciddi bir hareketlilik ...
Akgüloğlu adaylığını açıkladı
AK Parti’nin Erzurum İl Kongresi’ne sayılı günler kala, hareketlilik yaşanıyor. ...
 
Aşkale’de sosyal tesis atılımı
Aşkale Belediye Başkanı Yaptırmış, belediyenin kendi imkanlarıyla yaptırdığı ...
Korkut, sorunları Başbakan’a sunacak
AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt, makamında ziyaret ettiği ...
“3 Temmuz milli meşalenin ateşlendiği gün”
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Atatürk’ün Erzurum’a ...
 
“Erzurum Milli mücadelenin ruhudur”
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, kurtuluş meşalesinin ateşlendiği ...
Korkut, mağdur işçilerin derdinde
GHA/Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, “Kapatılan belediyelerin işçileriyle ...
Cengiz Aziziye vizyonunu anlattı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, TRT’nin Radyo 4 yayınına konuk ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Tost Adaleti ve Diğer Küçük Hesaplar
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva