ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
1001 Hatim başladı
1001 Hatim başladı
'Zamanın Ustaları' belgeseli yayınlandı
'Zamanın Ustaları' belgeseli yayınlandı
Fen Lisesi öğrencileri şiir okumada yarıştı
Fen Lisesi öğrencileri şiir okumada yarıştı
TÜİK 2024 Sosyal Koruma istatistiklerini açıkladı
TÜİK 2024 Sosyal Koruma istatistiklerini açıkladı
ESKİ Toptepeli'lerin sorununu çözdü
ESKİ Toptepeli'lerin sorununu çözdü
HABERLER>GUNCEL
25 Mart 2005 Cuma - 00:00

ATATÜRK LİSESİ’NDEN ÖRNEK TEPKİ

Eğitim seviyesinin yüksekliğiyle, Erzurum’un seçkin ortaöğretim kurumu olan Atatürk Lisesi’nin eğitimci ve öğrencileri, yine bir ilki gerçekleştirerek, Mersin’de Türk Bayrağına yapılan saygısızlığı ortak bir milli heyecanla kınadılar.

ATATÜRK LİSESİ’NDEN ÖRNEK TEPKİ

ATATÜRK LİSESİ’NDEN ÖRNEK TEPKİ Eğitim seviyesinin yüksekliğiyle, Erzurum’un seçkin ortaöğretim kurumu olan Atatürk Lisesi’nin eğitimci ve öğrencileri, yine bir ilki gerçekleştirerek, Mersin’de Türk Bayrağına yapılan saygısızlığı ortak bir milli heyecanla kınadılar. LİSE BAHÇESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ Türk Bayrağı’na karşı sergilenen saygısızlığı telin etmek üzere Lise bahçesinde bir tören düzenlendi. Ellerinde Türk Bayraklarıyla törene katılan öğrenciler, İstiklal Marşı söyleyerek, milli reflekslerini gösterdiler. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER SAYGISIZLIĞI TELİN ETTİLER Atatürk Lisesi Müdürü Metin Sezen, yaptığı konuşmada Türk Bayrağı’nın milli haysiyet, şahsiyet ve vakarın simgesi olduğunu, rengini şehitlerin kanından alan Türk Bayrağının istiklal ve Cumhuriyetimizi temsil ettiğini belirterek:”bayrağa uzanan kirli elleri, bayrağa hakarete yeltenenlerin taşıdığı zihniyeti lanetliyoruz” dedi. Törende daha sonra Atatürk Lisesi öğrencilerince okunun kahramanlık şiirleri dinlendi. Öğrenci ve eğitimciler tören bitişinde “bayrağa uzanan eller kırılsın” şeklinde ortak bir tepkiyi seslendirdiler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kürsat 12 Temmuz 2011 Salı 16:15

çok güzülbir yazı olmuş teşekkür ederim

Yorumu oyla      7      5  
Bahriye DUYMUŞ 11 Temmuz 2011 Pazartesi 11:05

Yaşamımızda her şey istediğimiz gibi olmayabilir. Yanı başımızda olan bireyleri mutsuz olduğumuz günlerimizde de görmek isteriz. Vefalı dost bizlerin yanlışlarını görüp bize fikir veren ama asla üzerimizde otorite ,baskı kurmayan , yanlışlarını görüp sana söyleyen sen istemesen bile kötü zamanda yanında bulunan kişidir.Bizim inanç ve kültür değerlerimiz vefalı olmayı bir terbiyelilik ile ilgili olduğu gerçeğini kabul eder.Yiğitlikten ,mertlikten ,doğruluktan ve dürüstlükten bahsedildiğinde o kişinin vefalı olup olmadığına bakılır.Şayet vefalı ise o kişiye güvenilir.Vefalı insan sözünün eridir.Özü de sözünden farklı değildir.Karşısındakini düşünen empati yapabilecek bir vicdan sahibi olabilendir.Eğer yanı başımızda birilerinin olmasını istiyorsak hayatı mazi ile yaşamak değil bugünle yaşayalım.Yarınlara da yatırım yapalım.Dostlarımıza ve sevdiklerimize vefasızlık etmeyelim.Onlarla dostluklarımızı devam ettirelim.Emek verelim ki : Öldüğümüzde Tabutumuzu Taşıyan Dostlarımız Olsun .

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polise TCK dersi
Erzurum'da hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında polislere yönelik ...
İşyerleri bayraklarla donatıldı
Mersin’de Nevruz gösterileri sırasında yaşanan bayrağa çirkin saldırıdan ...
GİRİŞİMCİ KADINLAR’DAN İRAN BAŞKONSOLOSU'NA ZİYARET
Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği yöneticileri, Nevruz'un İran'ın resmi ...
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN KÜLTÜREL ATAK
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, oluşturulan kültür-sanat platformu çerçevesinde ...
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. KONUKÇU:
PAMUK’UN TARİHTEN HABERİ YOK "Asılsız Ermeni İddialarına Cevap" ...
Başkan Yaylalı uğradığı silahlı saldırıyı anlattı
Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, 21 Martta uğradığı silahlı ...
 
BAYRAK YAKMA GİRİŞİMİNE TEPKİLER SÜRÜYOR
TARİHÇİLER HAİNLERİ LANETLEDİ Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ...
Türkiye İşçi Emeklilerinden kınama
Mersin’de nevruz etkinlikleri çerçevesinde bayrağa yapılan çirkin ...
Bayrağa yapılan saldırılar kınanıyor
Mersin’de Nevruz gösterilerinde bayrağa karşı yapılan çirkin saldırıya ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haddinizin Hadsizliği
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva