ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Şehit Beycur'a vefa
Şehit Beycur'a vefa
Erzurum’da iki mevsim bir arada
Erzurum’da iki mevsim bir arada
Erzurum'da ilk kar sevinci
Erzurum'da ilk kar sevinci
338 gıda işletmesi denetlendi
338 gıda işletmesi denetlendi
Emniyetten engellilere trafik güvenliği eğitimi
Emniyetten engellilere trafik güvenliği eğitimi
HABERLER>GUNCEL
7 Mayıs 2008 Çarşamba - 00:00

ANADOLU BASININI ÖZENDİRME YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu Basını’nın çalışmalarını teşvik etmek ve değerlendirmek amacıyla Anadolu Basını’nı Özendirme Yarışması düzenleneceği bildirildi.

ANADOLU BASININI ÖZENDİRME YARIŞMASI DÜZENLENECEK

ANADOLU BASININI ÖZENDİRME YARIŞMASI DÜZENLENECEK Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu Basını’nın çalışmalarını teşvik etmek ve değerlendirmek amacıyla Anadolu Basını’nı Özendirme Yarışması düzenleneceği bildirildi. ERZURUM İL MÜDÜRÜ NEHRİ BİLGİ VERDİ Basın-Yayın ve Enformasyon Erzurum İl Müdürü Memduh Nehri, yarışmaya yapılacak olan başvuruların 15 Eylül tarihinde son bulacağını belirterek, "Yerel Haber, Makale-Yorum (politika-ekonomi-kültür-turizm-spor), Mizanpaj, Araştırma, Röportaj ve Fotoğraf" dallarında gerçekleştirilecek olan Yarışmaya katılmak isteyen Erzurum’daki basın mensuplarının, katılacakları dalın belirtildiği bir başvuru yazısıyla birlikte, içinde imzalarıyla yayımlanan 2007 yılına ait eserlerin yer aldığı gazeteleri, 15 Eylül 2008 tarihine kadar Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Basın Yayın Dairesi Başkanlığı, Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No: 122 Balgat/ANKARA adresine göndermeleri gerekmektedir.” dedi. ERZURUM YARIŞMADA TEMSİL EDİLMELİ İl Müdürü Memduh Nehri, BYEGM’nin Anadolu Basını’nı çok iyi tanıyan tecrübeli personeli ile Ankara'daki üniversitelerin iletişim fakültelerinde görevli öğretim üyelerinden ve deneyimli basın mensuplarından oluşacak jürinin, yarışma için gönderilecek olan eserleri değerlendirmeye alacağını belirterek, “Bu yarışmaya bölge illerinden katılım pek az oluyor. Şehrimizde görev yapan habercilerin bu yarışmalara katılmalarını, ilimizin temsili anlamında kıymete değer buluyoruz” dedi. YARIŞMA ŞARTLARI Nehri, yarışma şartlarının www.byegm.gov.tr adresli internet sitesinden öğrenilebileceğini kaydederek, “Yarışmaya ilimizden katılacak olan gazeteci arkadaşlarımızın, eserleriyle mutlak dereceler elde edeceğine inanıyoruz. Yarışmayla ilgili olarak büromuzda gerekli yönlendirme hizmetleri de verilmektedir” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANASINIFI ÖĞRENCİLERİ YARIŞTI
23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Aziziye Eğitim Kurumları tarafından ...
İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YARDIMCISI DR. KOTAN:
2KANSER TEDAVİSİNDE ERKEN TEŞHİS ÇOK ÖNEMLİ “ Erzurum’da, ...
ERZURUM’DA SAĞLIK HİZMETLERİ AB DÜZEYİNDE
KAN TAHLİLİ HİZMETLERİNDE REKOR Kan tahlili sonuçlarının, internet üzerinden ...
 
EĞİTİMSEN’DEN TEŞEKKÜR BELGESİ ELEŞTİRİSİ
Türk Eğitim-Sen Erzurum 1 No'lu Şube Başkanı Müfit Bayraktar, Manisa Valiliğine ...
YAPI KREDİ'DEN ANADOLU KOBİ TOPLANTISI
Yapı Kredi tarafından Anadolu KOBİ toplantılarının 12'ncisi bugün Erzurum'da yapılacak.
OVİT, YAĞMUR YÜZÜNDEN KAPANDI
İkizdere ilçesi Ovit yaylasında etkili olan kar yağışı, Rize-Erzurum karayolunu ulaşıma kapattı.
 
BAHARI BEKLERKEN, KIŞ GERİ GELDİ
Erzurum'da dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur yağışı kara dönüştü.
ANNESİ TERKETTİ, NİNESİ SAHİP ÇIKTI
Erzurum'da, doğduğunda anne ve babası tarafından terk edilen ve 12 yıldır ...
ARANAN 26 ZANLI TUTUKLANDI
Erzurum'da son 1 ay içerisinde yapılan çalışmalarda arama müzekkereleri ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yolun görünmeyen maliyeti
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bir ilçenin geleceği gençlerinin ufkudur
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Bir şehrin zenginliği nerede başlar?
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyuncakcının Oyunları
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Dadaşlığın Raconu Ya da..
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva