ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kayıp baba ve oğlunu arama çalışmaları 3'üncü gününde
Kayıp baba ve oğlunu arama çalışmaları 3'üncü gününde
Millî Takım son çalışmasını yaptı
Millî Takım son çalışmasını yaptı
Başakşehir’in rakibi belli oldu
Başakşehir’in rakibi belli oldu
FB, Gornik Zabrze ile eşleşti
FB, Gornik Zabrze ile eşleşti
Beşiktaş’ın rakibi Midtjylland oldu
Beşiktaş’ın rakibi Midtjylland oldu
HABERLER>SİYASET
31 Ağustos 2009 Pazartesi - 02:35

AK Parti’de bilişim atılımı

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Parti binasına görüntülü telefon altyapısıyla telekonferans sistemi kuran İl Başkanı Murat Kılıç, partililerle milletvekillerini, bundan böyle Ankara’ya gitmeden bir araya getirecek. Sistemin kurulum çalışmaları son sürat devam ederken, yeni proje, partilileri şimdiden heyecanlandırmaya başladı.

AK Parti’de bilişim atılımı

GÖRÜNTÜLÜ SİSTEM
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, teşkilata görüntülü telefon sistemi kurmak için çalışma başlattıklarını söyledi. Yeni sistem sayesinde haftanın bir gününün, milletvekilleriyle buluşma günü olarak belirleneceğini anlatan İl Başkanı Kılıç, “Partililerimiz, bundan böyle milletvekillerimizle yüz yüze görüşmek için Ankara’ya kadar gitmek durumunda kalmayacak. Kuracağımız sistem sayesinde milletvekillerimizle yapılması gereken yüz yüze görüşmeleri, Erzurum’daki parti teşkilatımızdan yapacağız. Partililerimiz gelecek, kamera karşısına geçecek, sorunu, sıkıntısı ve arzusu ne ise, milletvekillerine birebir iletebilecek.” diye konuştu. 
MİLLETVEKİLLERİYLE CANLI GÖRÜŞME
Amaçlarının, teşkilatlarla parti yöneticileri arasındaki münasebetleri diri tutmak olduğunu vurgulayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, “Ankara’da hükümet çalışmaları yoğun olduğu için birebir görüşmelerde istenilen sonuçlar bazen alınamayabiliyor. Biz hem bu sorunu ortadan kaldırmak, hem de teşkilatlarımız ve partililerimizle milletvekillerimiz arasındaki koordinasyonu canlı tutmak amacıyla bu sistemi uygulamaya karar verdik. Toplantı salonumuza kurulan sistemimiz sayesinde, milletvekillerimizle yüz yüze görüşme yapabilecek, görüntüyü de, salondaki beyaz perdeye aktarabileceğiz.” diye konuştu.
Öte yandan kurulumu önümüzdeki günlerde tamamlanacak sistem, partilileri de şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Milletvekilleriyle bundan böyle Ankara’ya gitmeden yüz yüze görüşebilecek olan partililer, “Bu sistemin düşünülmüş olması çok güzel. Ankara’ya gidip milletvekillerine ulaşabilmek bazen imkansız olabiliyor. Ama haftanın belirli günlerinde teşkilat binasına gelerek, Ankara ile birebir temas kuracak olmak, bizi şimdiden heyecanlandırıyor.” dediler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vefalı 8 Eylül 2009 Salı 12:20

muhyettin aksak bunada bir kılıf bulur.telefonum kırıldı der lavaboya düşdü der bol

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“30 Ağustos Milli Diriliştir”
GHA/MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk ...
AK Parti adres değiştiriyor
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, Kasım ayından itibaren Gürcükapı’da hizmet ...
Pasinler’de çağdaş atılım
Pasinler’in tam ortasından geçen Pasinler Çayı’nın bugüne kadar dezavantaj ...
 
Doğu Anadolu’da bir ilk
Erzincan’ın ilk bayan Vali Yardımcısı Selda Dural görevine başladı. Ferizli ...
Ulaştırma’da Okur dönemi başladı
Erzurum Ulaştırma Bölge Müdürlüğü’nde Salih Okur dönemi başladı.
Aziziye’de bilişim atılımı
Aziziye Belediyesi ilçe sakinlerine yönelik “888 Yayıncell Belediye Bilgi ...
 
Milli Birlik Mesajı
Başbakan Erdoğan, demokratik açılımla ilgili olarak, "Duygusallıktan uzak, ...
‘Milletimiz sağlamdır’
MHP Grup Başkan Vekili Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya ile birlikte ...
Aksak’tan Yakutiye’ye destek
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Yakutiye İlçe Belediye ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor Erzurum’a ne kazandırır
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ahlâkın Ahlaksızlığı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İlleri var bizim ile benzemez
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Montaj Düşüncenin Yükselişi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Bir Medeniyetin Asıl Sermayesi
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hürmüz'den Geçen Sadece Petrol Değildir
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva