ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydemir: ‘15 Temmuz Milli İrade vicdanının eseridir’
Aydemir: ‘15 Temmuz Milli İrade vicdanının eseridir’
'15 Temmuz'da Halkın ve Hakk'ın gücü tankın gücünü yenmiştir'
'15 Temmuz'da Halkın ve Hakk'ın gücü tankın gücünü yenmiştir'
Şenkaya Belediyesi şehit aileleri ve gazileri ağırladı
Şenkaya Belediyesi şehit aileleri ve gazileri ağırladı
Oltu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliği
Oltu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliği
Ürüşan'dan 15 Temmuz mesajı
Ürüşan'dan 15 Temmuz mesajı
HABERLER>SİYASET
20 Şubat 2006 Pazartesi - 00:00

AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKAN ADAYI ALPAGUT,

"SİYASETİ MİLLET İÇİN YAPARIM" AK Parti Erzurum İl Başkan adayı Murat Alpağut, düzenlediği basın toplantısında adaylığı ile ilgili spekülasyonlara cevap verdi.

AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKAN ADAYI ALPAGUT,

AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKAN ADAYI ALPAGUT, "SİYASETİ MİLLET İÇİN YAPARIM" AK Parti Erzurum İl Başkan adayı Murat Alpağut, düzenlediği basın toplantısında adaylığı ile ilgili spekülasyonlara cevap verdi. Adaylığının kesin olduğunu ve hiç bir aday lehine geri çekilmeyi düşünmediğini söyleyen Alpağut, başka bir adayın da kendisi lehine adaylıktan çekilmesini bekleyecek kadar acziyet içerisinde olmadığını söyledi. ADAYLIĞIM SPEKÜLE EDİLMEMELİ Önümüzdeki aylarda yapılacak olan kongrede AK Parti Erzurum İl Başkanlığına aday olduğunu daha önce düzenlediği basın toplantısında açıklayan Murat Alpağut, Pazar günü düzenlediği basın toplantısında da adaylığı ile ilgili spekülasyonlar üretildiğini belirterek, bunlara cevap verdi. BİZ HALKA HİZMETE ADAYIZ Adaylık konusunda ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Murat Alpağut, "Biz adayız. Başka bir adayın bizim lehimize seçimlerden çekilmesi için görüşme yapmadım, yapmam da. Biz dürüst bir anlayışla bu zor göreve talip olduk. Hedefimiz kimseyi kırmak değil, AK Partiyi hak ettiği yere taşımaktır." diye konuştu. MİLLET İÇİN VARIZ Gelecek yıl yapılacak olan milletvekili seçimlerini önemsediklerini dile getiren Alpağut, "AK partimize olan teveccüh, birilerini bilmem ama bizlere ağır bir sorumluluk yüklemiştir. Bu sorumluluğu taşıyan yürekli, cesur, çalışkan bir kadroyla göreve talibiz." dedi. Üç türlü siyasetçi tipi olduğunu bunların, kendileri için, başkaları için ve millet için siyaset yapanlar olarak ayrıldıklarını anlatan Murat Alpağut, "Biz siyaseti millet için yaparız. Derdimiz Erzurum’dur." şeklinde konuştu. DELEGE TEPKİSİ Ak Parti İl Başkan Adayı Murat Alpağut, İl kongresi öncesi düzenlediği basın toplantısında mevcut yönetimin delege yazımı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Partide tek bir tane Alpağut, soyadlı delegenin bulunmadığını kaydeden Murat Alpağut, “İl Başkanı kendisine verilen delege kontenjanını partiye teşkilatlarından değerlendirmek yerine hısım_akrabayla değerlendirmiştir. Hayatında partiye uğramamış, partinin önünden geçmemiş insanlar delege yazılıyor. Biz yanımızda maaş karşılığı çalışanı ya da kendi eş dost ve kardeşimizi asla delege yapmadık, yapmayız da… Bunları kongre günü çıkıp, birer birer açıklayacağım. Bizim önceliğimiz Ak Parti’dir. Kişisel egolarımızı partimizin üzerinde tutmayız.” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BBP’DEN "NAFİZ KOTAN" İSMİNE DESTEK
Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanı Cemal Almaz, Erzurum Havaalanı'na, ...
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Hekim arkadaşlarımızın mecburi hizmetten ...
SAĞLIK BAKANI AKDAĞ
DOĞUYA DOKTOR GELMEZSE, GÖÇ OLUR Partisinin Erzurum'un Oltu İlçesi ...
 
AKDAĞ, MUHTARLARI DİNLEDİ
Yakutiye Belediyesi yemekhanesinde muhtarlarla bir araya gelen Sağlık ...
AK PARTİ OLTU KONGRESİ TAMAMLANDI
AYKUT YENİDEN SEÇİLDİ Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kuddusi Aykut'un tek ...
SP'liler aşure dağıttı
Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ...
 
KARİKATÜRLÜ SAYGISIZLIĞA MHP TEPKİ GÖSTERDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkan Yardımcısı Ekrem Öztürk, ...
DYP AİHM’DE DAVA AÇACAK
Doğruyol Partisi Erzurum İl Teşkilatı Hz Peygamberin’ karikatürlerini ...
AK PARTİ KONGRE SÜRECİ DEVAM EDİYOR
AK Parti ilçe Kongreleri sürüyor. Horasan, Pasinler ve Köprüköy ilçe kongreleri ...
 
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva