ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kaan Ayhan: Cesur bir şekilde oynamamız lazım
Kaan Ayhan: Cesur bir şekilde oynamamız lazım
Akgün: Ülkemize 3 puan armağan etmek istiyoruz
Akgün: Ülkemize 3 puan armağan etmek istiyoruz
2026 FIFA Dünya Kupası: Meksika 1 - 0 Güney Kore
2026 FIFA Dünya Kupası: Meksika 1 - 0 Güney Kore
2026 FIFA Dünya Kupası: Kanada 6 - 0 Katar
2026 FIFA Dünya Kupası: Kanada 6 - 0 Katar
İçişleri Bakanlığı'ndan Milli Takım'a destek klibi
İçişleri Bakanlığı'ndan Milli Takım'a destek klibi
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
24 Mayıs 2008 Cumartesi - 10:37

AGS’den büst ve rölyef sergisi

Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu resim ve el sanatları sergisi, Erzurum Kültür ve Sanat Galerisi’nde açıldı.

AGS’den büst ve rölyef sergisi

Mezun olacak 50 öğrencinin yapmış olduğu yağlı boya ve karma resimlerden oluşan 61 çalışmanın boy gösterdiği serginin bir hafta süreyle açık kalacağı öğrenilirken, sergi, özellikle gençler tarafından büyük ilgi görüyor.

SANATÇI ÖĞRENCİLER

Anadolu GSL Grafik ve Resim Öğretmeni Meral Öksüz’ün koordinatörlüğünde açılan resim sergisinde, öğrencilerin eğitim öğretim sezonu boyunca çeşitli atölyelerde yapmış oldukları resimler sergileniyor.

GSL Grafik ve Resim Öğretmeni Meral Öksüz, lise son sınıfta öğrenim gören öğrencilerin, başta yağlı boya olmak üzere kara kalem ve karma tür resimlerinin bulunduğu serginin geleneksel hale getirildiğini belirterek, bu yıl açılan sergide bir ilke imza attıklarını söyledi.

İLK RÖLYEF SERGİSİ BU YIL AÇILDI

Sergide bu yıl ilk kez heykel atölyesinde yapılan büst ve rölyef çalışmalarının da görücüye çıktığını kaydeden Öksüz, “Sergimizde 10 adet büst ve rölyef çalışması bulunuyor. Sergimizdeki tüm eserler, farklı farklı atölyelerden çıktı. Desen, pastel, grafik, baskı ve kesim atölyesinden yağlı boya tablolar, sergimizde meraklıların ilgisine sunulmuştur. Burada sergilediğimiz eserler, öğrencilerimiz eğitim öğretim sezonu boyunca yapmış oldukları çalışmaların sadece bir kısmıdır. Tüm sanat meraklılarını ay sonuna kadar açık kalacak olan sergimize bekliyoruz” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
"Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim..."
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Millet ve milliyet düşmanlığı niye?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Takılan her kanat hayır getirmez!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor Erzurum’a ne kazandırır
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ahlâkın Ahlaksızlığı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İlleri var bizim ile benzemez
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva