10 AYDA 131 YANGIN
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler 2004 yılının ilk on ayında toplam 131 yangın olayı olduğunu, Büyükşehir Belediyesi itfaiyesince bu yangınlara yerinde ve zamanında müdahale yapılarak, vatandaş ve çevrenin zarar görmemesine çalışıldığını açıkladı.
2004 yılında 131 yangın olayı meydana geldiğini açıklayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, "Bu yangınların çıkış nedenleri genellikle elektrik kontağından kaynaklanıyor. 2004 yılında 37 iş yeri, 43 ev, 16 ot, 2 baca, 7 adet çatı, 24 adet araç, 2 kömürlük ve 1 adette merek yangını meydana geldi" dedi.
161 PERSONEL 10 ARAÇLA HİZMET VERİYOR
Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Biriminde 61 personelin görev yaptığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, "61 personelimiz itfaiye birimimizin bünyesinde bulunan 10 adet araç yardımı ile görevlerini en iyi şekilde devam ettiriyorlar. Erzurum'un neresinde olursa olsun, aniden çıkan bir yangına İtfaiye birimimizde çalışan itfaiye erlerimiz herhangi bir can kaybının olmaması ve büyük maddi hasarların meydana gelmemesi için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. İtfaiye ekiplerimiz olay mahalline en geç beş dakika içerisinde giderek yangını kontrol altına almaya başlıyorlar. İtfaiye erlerimizi göstermiş oldukları üstün çalışma performansından dolayı ben tebrik ediyorum" şeklinde görüşlerini dile getirdi.