ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit  Çağrı Toppuz’a vefa
Şehit  Çağrı Toppuz’a vefa
Büyükşehir Engelli araçları atölyesine destek
Büyükşehir Engelli araçları atölyesine destek
Erzurum’da kadın istihdamı artacak
Erzurum’da kadın istihdamı artacak
‘Erzurum’un turizmde yıldızı parlıyor’
‘Erzurum’un turizmde yıldızı parlıyor’
Hacıömeroğlu’ndan Açıköğretim değerlendirmesi
Hacıömeroğlu’ndan Açıköğretim değerlendirmesi
HABERLER>BÖLGEDEN
21 Mayıs 2025 Çarşamba - 15:21

1 Yıllık emeklerini sergilediler

Oltu ilçesinde bulunan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yıl boyunca yapılan çalışmaların yer aldığı yılsonu sergisini okul bahçesinde düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrencilerin el emeği göz nuru ürünleri büyük ilgi gördü.

1 Yıllık emeklerini sergilediler

Oltu ilçesinde bulunan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yıl boyunca yapılan çalışmaların yer aldığı yılsonu sergisini okul bahçesinde düzenledi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrencilerin el emeği göz nuru ürünleri büyük ilgi gördü.
Serginin açılış törenine Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Başsavcı Mustafa Küçükbekir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin ve ilçedeki okul müdürleri katıldı. Açılışta protokol üyeleri, okulun Karadeniz bar ekibi tarafından gösteriyle karşılandı.
Öğrenciler tarafından hazırlanan ürünlerin sergilendiği etkinlikte, Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri de kendi elleriyle hazırladıkları ikramları gelen misafirlere sundular. Unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerin de yer aldığı ikramlar büyük beğeni topladı.
Okul Müdürü Yunus Efiloğlu, yaptığı açıklamada, "Okulumuzdaki tüm alanların yıl içerisinde hazırladığı çalışmaları halkımızla paylaşmak istedik. Çocuk Gelişimi bölümünün yaptığı oyuncaklar, El Sanatları çalışmaları, Yiyecek İçecek bölümünün hazırladığı özel tariflerle okul bahçemizi bir sergi alanına dönüştürdük. Sergiden elde edeceğimiz geliri aşçılık bölümündeki öğrencilerimizin ihtiyaçları için kullanacağız." dedi.
Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Mustafa Tosun ise, "Öğrencilerimizle birlikte unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerimizi hazırladık. Bu yemekleri genç nesillere aktarmak ve ilçemizin tanıtımına katkıda bulunmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Etkinlikte görev alan öğrencilerden Filiz Gümüşsoy, "Bu etkinliği özellikle 8. sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıtmak amacıyla düzenledik." derken, Gamze Beyazlı ise, "Amacımız okulumuzu en iyi şekilde tanıtmak. Umarım yeni öğrencilerimize güzel bir örnek oluruz." ifadelerini kullandı.
Oltu Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yıl sonu sergisi, hem öğrenci ve öğretmenlerin özverili çalışmalarını gözler önüne serdi hem de okulun tanıtımı açısından önemli bir organizasyon oldu.

 
Büyükşehir Boksörleri Milli Takım yolunda
 
Aydın Washıngton temaslarını paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu Arıtaş’a sulama hizmeti
Oltu ilçesine bağlı Arıtaş Mahallesi'nde, yaz aylarında yaşanan su sıkıntısına ...
Tortum’da Yeni Doğan Bebekler Hatıra Ormanı
Tortum Kaymakamlığı ile Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ...
Tunceli Valisi Tekbıyıkoğlu merkeze alındı
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, İçişleri Bakanlığı emrine alındı.
 
Jandarmadan KADES bilgilendirmesi
Ardahan’da jandarma ekipleri köyleri dolaşarak aile içi şiddetle mücadele ...
TCDD’den Erzurum – Erzincan hattında ilaçlama
T.C. Devlet Demiryolları (TCDD), 16-24 Mayıs 2025 tarihleri arasında Sivas-Erzurum-Kars ...
ATAUNİV’den ‘İlçeden İlçeye Kültür Yolculuğu’
Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde ...
 
Muşlu göçerler Erzurum – Kars yolunda
Güneydoğu illerinden yola çıkan göçerler, Muş güzergahını kullanarak yüksek ...
Karasu’nun debisi arttı
Bahar ayında Doğu’da dereler, nehirler coşkun akmaya başladı. Erzurum ...
Tortum ve Uzundere Foto Safariye konu oldu
Erzurum'un Tortum ile Uzundere ilçelerinin sahip olduğu doğal güzellikleri ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Klavye çetelerinin imparatorluğu: Erzurum’da “dijital karanlık” operasyonu
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Zulme ortak olduğunun farkında mısın?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva