ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Kop Geçidi beyaza büründü
Kop Geçidi beyaza büründü
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
HABERLER>SİYASET
2 Temmuz 2012 Pazartesi - 15:57

Yılmaz 3 yılını paylaştı

Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Yavi Beldesi, altın çağını yaşıyor. AK Partili Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz sayesinde ciddi bir değişim ve gelişim süreci yaşayan Yavi’de, eğitimden spora, sosyal yaşam alanlarından alt ve üstyapı hizmetlerine varıncaya kadar büyük bir sıçrama yapıldı.

Yılmaz 3 yılını paylaştı

ERZURUM (İHA) - Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Yavi Beldesi, altın çağını yaşıyor. AK Partili Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz sayesinde ciddi bir değişim ve gelişim süreci yaşayan Yavi’de, eğitimden spora, sosyal yaşam alanlarından alt ve üstyapı hizmetlerine varıncaya kadar büyük bir sıçrama yapıldı.
Yavi Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz, beldenin belediyecilik tarihi boyunca hiç görmediği hizmetlerin halka ulaştırıldığını belirterek, “Şirin beldemize, Yavi’mize hizmet bizim boyun borcumuzdur” dedi. Yavi’de yürütülen çalışmalara ilişkin olarak bilgiler aktaran Belediye Başkanı Yılmaz, hizmet felsefelerinde insana yapılan yatırımın en ön planda olduğuna dikkati çekerek, bu kapsamda beldeyi kız meslek lisesine kavuşturduklarını dile getirdi. Yılmaz, “Beldemizde kızlarımızın öğrenim görebilecekleri bir lise yoktu. Biz bunun için çok ciddi mücadeleler verdik. Yavi Kız Meslek Lisesi yapılmasını sağladık ve beldemizdeki kız öğrencilerimiz bir eğitim-öğretim yılını geride bıraktılar. Tek başına bu hizmetimizle bile ne kadar gurur duysak azdır. Çünkü biz yokluk ve yoksullukla mücadele etmenin ilk koşulunun, cehaletle mücadele olduğuna inanan bir yönetim anlayışına sahibiz” diye konuştu.
YILMAZ, BELEDİYE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Yavi Belediye Başkanı A. Halik Yılmaz, belediye olarak insanların sosyal yaşam alanlarına duydukları ihtiyacı da göz önünde bulundurduklarını belirterek, “Beldemize çocuklarımız için çocuk parkı kazandırdık. Buna ilaveten çeşitli çevre düzenlemesi ve üstyapı çalışmalarıyla halkımız için sosyal yaşam alanları ve imkanları da oluşturacağız. Asfalttan kaldırıma, bordürden yeşillendirmeye kadar programımıza aldığımız ve birçoğunu tamamladığımız çalışmalara da imzamızı attık” şeklinde konuştu.
Beldenin içme suyu ihtiyacına yönelik olarak hayata geçirecekleri bir diğer projenin ise, içme suyu sondaj projesi olduğunu vurgulayan Başkan A. Halik Yılmaz, söz konusu çalışmanın programa alındığını ve üzerinde hassasiyetle durduklarını bildirdi. Bu projeyle Yavi beldesinin önümüzdeki uzun yıllar boyunca içme suyu anlamında herhangi bir sıkıntı yaşamayacağını ifade eden Başkan Yılmaz, arazi sulama noktasında ise, Devlet Su İşleri (DSİ) ile ortak bir çalışma yürütüleceği müjdesini verdi.
Yılmaz ayrıca tarihe “Yavi Katliamı” olarak geçen PKK saldırısında şehit düşen Yavililer için yaptırılan şehitliği de tamamladıklarını açıklayarak, açılışı için hazırlıklar yaptıklarını bildirdi.
BAŞKAN YILMAZ’DAN MİLLETVEKİLİ YAVİLİOĞLU’NA TEŞEKKÜR…
Arazi sulama projesi için AK Parti Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu’ndan çok ciddi bir destek ve ilgi gördüklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Sayın Milletvekilimiz sağolsunlar, beldemizin her türlü sorunuyla yakından ilgileniyor, alakadar oluyorlar. Arazi sulama projemize de, aynı ilgi ve alakayla yaklaştı ve konuyu gündemlerine aldılar. Kendisine Yavi beldemiz adına çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Yavi’nin değişim ve gelişim sürecini hızlandırmak ve beldeye yepyeni bir çehre kazandırmak için tüm imkanların seferber edileceğini vurgulayan Başkan Yılmaz, “Bu kapı hizmet kapısı ve bizler de vatandaşımızın hizmetkarlarıyız. El ele, omuz omuza Yavi beldesinin çehresini değiştirmek için çalışıyoruz. Bu anlayışla hem bu yaz sezonunu, hem de önümüzdeki sezonu dolu dolu geçirecek ve halkımızı yeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
(ERZ-AT-Y)

 
Meclis tatilini erteledi
 
Emniyet müdürlüğü binasına taciz ateşi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meclis tatilini erteledi
Yakutiye Belediye Meclisi, Ağustos ayında tatile girmeme kararı aldı. ...
Yeni terminal eylülde tamamlanacak
Yaklaşık maliyeti 10 milyon lirayı bulacak olan yeni otogar inşaatı, yüklenici ...
Bulutlar çalışmaları denetledi
Palandöken Belediyesi tarafından Ertuğrul Gazi ve Yunus Emre mahallelerinde ...
 
‘Bizim için gurur günüydü’
Geçtiğimiz Cuma günü Ak Parti İl Kongresi ve bazı açılışlar için Erzurum’a ...
AK Parti yönetim kurulu açıklandı
AK Parti 4. Olağan il kongresi bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ...
Kılıç güven tazeledi
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, yeniden il başkanlığına seçildi.
 
Başbakan'a dadaş hediyesi
Erzurum’da AK Parti il kongresine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, ...
Başbakan'a yüreklerini sundular
AK Parti İl kongresine katılmak üzere Erzurum’a gelen Başbakan Recep Tayyip ...
Erdoğan, eserinde konuk olacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2011 Universiade Erzurum kapsamında Erzurum’a ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva