ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
HABERLER>EKONOMİ
5 Şubat 2018 Pazartesi - 19:43

Yıldız, adaylığını açıkladı

Erzurum’un lokantacı esnafından Latif Yıldız, Lokantacılar Odasının genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yıldız, adaylığını açıkladı

Latif Yıldız yaptığı açıklamada, “Çatısı altında toplandığımız Erzurum Lokantacılar Esnaf Odamızın 21 Şubat 2018 Çarşamba günü yapılacak olan seçimli genel kurulunda arkadaşlarımızla birlikte aday olduk” dedi.

Lokantacı esnafının yaşadığınız veya yaşayabileceği sorunları çözebilme becerisi, bilgi birikimi olan ve en önemlisi iyi niyetli ve samimi bir yönetim oluşturmak amacıyla yola çıktıklarını anlatan Yıldız, “Meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olabilmek, şeffaf ve hesap verebilen dürüst bir yönetim oluşturmak, her türlü sorunlarınızda gönül rahatlığı ile başvurabileceğiniz şefkatli ve anlayışlı bir oda yönetimi tesis edebilmek, dürüst, samimi, çalışkan ve esnafını kucaklayan bir yönetim oluşturabilmek için yola çıktık. Sizlerin de bizim bu hizmet aşkımızı ve şevkimizi kabartmak üzere genel kurula büyük bir azim ve kararlılıkla gelerek özgür iradeniz ile katkıda bulunacağınıza inancımız tamdır. Lokantacı, Çiğköfteci, Çorbacı, Kantin, Kafe, Restoran gibi işletme sahiplerimizin ve bu sektörde çalışan tüm meslektaşlarımızın çözüm bekleyen büyük sorunlarının olduğunu yakinen biliyoruz. Bu sebepten dolayı yeni bir yüz, yeni bir ekip, genç, dinamik ve sorunların çözümü için canla başla koşabilecek özelliklere sahip arkadaşlarımız ile 21 Şubat 2018 Çarşamba günü yapılacak olan seçimde hizmete talip olduk. Erzurum Lokantacılar Odası Başkanlığı’nın sektör için ne kadar önemli bir kurum olduğunu çok iyi biliyoruz. Esnaflarımız bize bu görevi verirse canla başla çalışıp onların her zaman yanında olup, sorunların çözümü için elimizden gelenin en iyisini şeffaflık ve hesap verebilirlik çerçevesi içerisinde yapacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

ERZURUM LOKANTACILAR ESNAF ODASINA NEDEN ADAY OLDUK?

Yıldız adaylık sürecini ise şöyle anlattı; “Lokantacı kardeşlerimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamak için. Birinin diğerini ötekileştirmemesi için. Büyük-Küçük, Laz-Çerkez, Kürt-Türk, Alevi-Sünni kardeşliğini tesis etmek, her türlü fitne, fesat ve karıştırıcılığa son vermek için. Fiyat istikrarını sağlamak ve bu konuda gücümüz el verdiğince çalışmak için. Mesleğimizin eski prestijini yakalaması ve o yönde projelerimizi hayata geçirmek ve çıraklık eğitim merkezine müracaat ederek aşçı, garson, komi ve bulaşıkçı yetiştirmek için. Son yıllarda dışarıdan ilimize gelen marka ve zincir lokantaların esnafımıza vurduğu darbeleri göremeyen sözde esnaf temsilcilerinin uykudan uyandırmak için. Odamıza gelen bütün toplu ve protokol yemeklerini kapasite durumlarına göre esnafımıza eşit şekilde pay etmek için. Sadece seçim tarihleri yaklaştığında kapımıza gelen, cenazelerimizde, hastalıklarımızda ve kötü günlerimizde yanımızda olmayan oda başkanlarına artık yeter demek için. Seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde üyelerimizi guruplar halinde yemeğe çağırarak bir kap yemek ile oy satın alabileceğini düşünen bir oda başkanının kendinden başka esnafımıza hiç bir faydasının olmadığını düşündüğümüz için. Şeffaf, hesap verebilirlik, her üyemize eşit derecede hizmet vermek için arkadaşlarımızla beraber Erzurum Lokantacılar Esnaf Odasına aday olmak için yola çıktık. İlkemiz; sevgiye, sadakate bağlı kalmak, mevki, makam ve maddiyat uğruna dostlarımızı kırmamak olacaktır. Sizlerin de bizim bu hizmet aşkımızı ve şevkimizi kabartmak üzere genel kurula büyük bir azim ve kararlılıkla gelerek özgür iradeniz ile katkıda bulunacağınız inancı ile yaşamınızda sağlık ve afiyet, işlerinizde başarılar diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.”

 
'Tortum Gölü Projesi' yatırım programında
 
Zil çaldı, 2. Dönem başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Tortum Gölü Projesi' yatırım programında
DAP proje destekli Tortum gölü ve Şelalesi rekreasyon projesi yarım ada ...
Parası olan ayrı eve çıkıyor
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum’da hane halkı büyüklüğü son 10 yılda 5’ten 3.9 kişiye indi.
Erzurum taşıt varlığında yüzde 4.5’lik artış
Mahmut AKDAĞ-Erzurum’da trafiğe kayıtlı taşıt sayısı bir yılda yüzde 4.5’lik ...
 
Türkiye’nin ikinci kadın başkanı Oltu’dan
Seçimli olağan genel kurulda rakibine 254 oy fark atan Gülsüm Toprak, ...
DAİB’ten Öncelik Kaydı: Üretim ve istihdam
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) tarafından düzenlenen toplantıda ...
Erzurum’dan 13 ülkeye ihracat
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum’dan ocak ayında 13 ülkeye ihracat yapıldı.
 
Erzurum ihracat en’leri açıklandı
MAHMUT AKDAĞ-TİM ocak ayı Erzurum sektörel ihracat performans verilerini paylaştı.
Erzurum’dan 1.2 milyon dolarlık ihracat
MAHMUT AKDAĞ-Türkiye İhracatçılar Meclisi Ocak 2017 dönemi ihracat verilerini paylaştı.
MÜSİAD maliyecileri ağırladı
Erzurum Defterdarı Fahrettin Palaoğlu, Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva