ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Kop Geçidi beyaza büründü
Kop Geçidi beyaza büründü
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Trendyol 1. Lig: Eyüpspor: 0 - Göztepe: 3
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
Ardahan yolunda feci kaza: 1 ölü, 13 yaralı
HABERLER>EKONOMİ
4 Nisan 2016 Pazartesi - 14:08

Yağız yönetimi güven oyu aldı

Ergaz Genel Kurulu yapıldı, şirketi başarılı şekilde yöneten Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız ve ekibi yeniden seçilerek güvenoyu aldı.

Yağız yönetimi güven oyu aldı

Ergaz Genel Kurulu yapıldı, şirketi başarılı şekilde yöneten Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız ve ekibi yeniden seçilerek güvenoyu aldı.

Şirket ortaklarının katılımıyla gerçekleşen 2015 Yılı 42. Olağan Genel Kurul toplantısı Villa Vanilla otelde yapıldı. Divan Başkanlığını Faruk Demirci’nin yaptığı toplantıda katılımcılara yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Şirket ortakları söz alarak genelde şirketin son dönemlerdeki çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Daha önceki genel kurul toplantılarına göre bu toplantının sakin ve kısa sürede tamamlandığı gözlendi. Yurt dışı ve yurtiçinden şirket ortaklarının katıldığı toplantıda şirket çalışmalarının genel anlamda beğenildiği fakat ekonomi dünyasında rekabet şartlarının zor olduğu günümüzde daha emin adımlarla büyümek gerektiği konusunda değerlendirmeler yapıldı.

Yapılan Genel Kurul Toplantısında yeni Yönetim Kurulu; Aslan Yağız, Abubekir Yağız, İhsan Yağız, Ahmet Yağız, Aziz Yazar Yağız, Muhammed Seyid Gülakar, Hasan Hacioğlu, Mustafa Çiçek, Zülkani Kaya’dan oluştu.

SEİD GÜLAKAR, İNŞAAT SEKTÖRÜNDEKİ YATIRIM HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ergaz A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi M. Seid Gülakar, “Ergaz İnşaat A.Ş. tarafından DKY İnşaat ile ortak girişimi olarak Ataşehir’de yapılacak olan inşaat sektöründeki yatırım hakkında bilgi verdi. Ataşehir ilçesinde yaklaşık 2815 metre karelik 14 parsel bölge açısından kilit noktada bulunan bir arsayı satın aldık ve DKY inşaat ile ortak yapma konusunda anlaştık. Proje tamamlandığında otuz bin metre kalelik bir kapalı alana sahip yaklaşık 160 milyon Türk Lirası civarında bir değer sağlamış olacağız. Bu önemli ve kazançlı yatırım girişimimizden dolayı siz değerli ortaklarımızdan destek ve dualarınızı bekliyoruz” dedi.

ÖMER YAĞIZ, KONTROLLÜ BÜYÜMEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Ergaz & Bluepete Genel Müdür Yardımcısı Ömer Yağız, “Bugüne kadar elimizden gelen gayreti gösterdik, lakin bugünden sonra daha çok çalışarak kontrollü büyümemizi sürdüreceğiz. Bizlere güvenerek şirket yönetme sorumluluğu veren ortaklarımızı daha fazla bilgilendirme yaparak çalışacağız. Şirket misyonuna vizyonuna layık bir şekilde çalışacağımızı buradan taahhüt ederim. Çünkü bu bizim hem geçmişimizi hemde geleceğimizi ilgilendiriyor. 41 yıllık bir şirket olmanın vermiş olduğu tarihi bir misyon taşımanın sorumluluk bilinciyle hareket ettiğimizi belirtmek isterim” dedi.

ERGAZ, TÜRKİYE’DE ÖNDE GELEN KURULUŞTUR

Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, şirket adına son dönemlerde yapılan çalışmaları özetleyen konuşma yaptı.

Yağız, “Ergaz kendi öz kaynaklarıyla büyüyen gelişen bir şirkettir. Tüplü satışlarımızda yüzde altı oranında artış olduğunu belirtmek istiyorum. Akaryakıt sektöründe faaliyet göstermek adına Bluepet ismiyle yeni bir şirket kurduk, bu şirketi enerji sektöründe ülkemizin önde gelen şirketleri arasına sokmamız lazım. Ergaz artık kabuğunu kırmaya başlamıştır. Türkiye’nin önde gelen şirketlerindendir.

ERGAZ & BLUEPET ÜLKEMİZ ADINA YÜKSELEN BİR DEĞERDİR!

Ergaz & Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız, “ Son yıllarda Ergaz ailesi olarak gerçekten önemli hamleler yaptık. Ergaz & Bluepet olarak Enerji sektöründe gerek tesisleriyle gerekse bayileriyle yerini sağlamlaştırmış olup, yapılan tanıtım çalışmalarıyla da adından söz ettirmektedir. Bu yapılan tanıtım çalışmaları sayesinde şirketimiz sürekli gündemde kalarak marka bilinilirliğini arttırmıştır. Dolayısıyla yabancı şirketlerin dikkatini çekerek ortak yatırım teklifleri almaktadır. Ergaz & Bluepet şirketimiz ne kadar büyür ve değerli olursa paydaşları olarak bizlerde o kadar mutlu oluruz. Bu sebeple enerji, akaryakıt, inşaat sektörlerinde yapmış olduğumuz yeni hamlelerimizle gelişen dünya şartlarına ayak uyduran bir şirket olma yolunda ilerlemekteyiz. Öz kaynaklarıyla büyüyen milli ve yerli firma sloganımızı, şirket felsefemiz olarak benimsemişiz. Eğitimden spora, sosyal hayattan sağlık alanında bir çok projeye destek olarak toplumsal hayata dokunan bir anlayış sergilemekteyiz. Kıymetli ortaklarımız paydaşlarımız, sizlerden şirketimizin yatırımlarını çalışmalarını daha yakından takip ederek, yapacağınız güzel önerilerinizle, bizlere destek olacağınızı düşünüyorum. Şirketimiz ne kadar güçlü olursa bizlerde o kadar güçlüyüz demektir. Katılımınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 
Ortak Girişimcilikte MÜSİAD Modeli
 
‘Türkiye Şehitlerini Andı’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ortak Girişimcilikte MÜSİAD Modeli
MÜSİAD Erzurum’un genç üyeleri, ortak girişimciliğin en güzel örneklerinden ...
İhracatta Erzurum sektör en'leri açıklandı
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum’dan mart ayında gerçekleştirilen ihracatta çimento sektörü öne çıktı.
Erzurum’dan ihracatta Irak öne geçti
M.AKDAĞ-Erzurum’dan 2016 yılının mart ayında 16, ocak-mart kesitinde ise ...
 
Büyükşehir’den Organik Proje
Büyükşehir Belediyesi, kentte tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla ...
Oltu hayvan pazarında ilginç piyasa
Oltu İlçesi’nde kurulan Canlı hayvan pazarında bu hafta erkek dana fiyatları tavan yaptı.
Erzurum’dan ihracatta yüzde 65’lik Artış
M.AKDAĞ-Erzurum’dan 2016 yılı ocak döneminde 1.1 milyon, şubat döneminde ...
 
Erzurum TÜİK’ten bilgilendirme turu
TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü heyeti Bayburt’ta Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri ziyaret etti.
Tarım’ın nabzı Erzurum’da atacak
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 15-16 Nisan tarihlerinde Erzurum’da ...
Halıcılık Sektöründe Büyükşehir konsepti
Büyükşehir Belediyesi, kentte halı üretiminin yaygınlaşması amacıyla çalışmalarına hız verdi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva