ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
KUDAKA 2024 Güdümlü Projelerini ele aldı
KUDAKA 2024 Güdümlü Projelerini ele aldı
Çiftçi 2 il Valisini ağırladı
Çiftçi 2 il Valisini ağırladı
Atatürk Üniversitesinden dijital geleceğe yatırım
Atatürk Üniversitesinden dijital geleceğe yatırım
Polis, asılsız ihbar olayını aydınlattı
Polis, asılsız ihbar olayını aydınlattı
Çiftçi’den CİMER değerlendirmesi
Çiftçi’den CİMER değerlendirmesi
HABERLER>SPOR
5 Şubat 2015 Perşembe - 02:37

Ya devam, ya tamam maçı

R.DAG-3’üncü gurupta şampiyonluk yarışından kopan ve işini mucizeye bırakan Erzurumspor artık play offa yoğunlaştı.

Ya devam, ya tamam maçı

3’üncü gurupta şampiyonluk yarışından kopan ve işini mucizeye bırakan Erzurumspor artık play offa yoğunlaştı. Sezonun ikinci yarısına 9 yeni futbolcu ile başlayan mavibeyazlıların, sezonun ikinci yarısına 9 kiralık futbolcu ile başlayan Balçova Yaşamspor maçında galibiyetten başka alternatifi yok.
HAFTANIN MAÇI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 27 puanla 7’inci sırada bulunan Erzurumspor, bu hafta deplasmanda gurupta 25 puanla 9’uncu sırada bulunan Balçova Yaşamspor ile karşılaşacak. MAvibeyazlı ekip gibi iç sahada başarısız sonuçlar alan Ege ekibi, mavibeyazlılar karşısında çıkış arayacak, Erzurumspor ise kötü gidişe dur demek için galibiyet peşinde koşacak.
EGE EKİBİNİN PERFORMANSI
Erzurumspor’un bu hafta karşılaşacağı Balçova Yaşamspor  19 maçında 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 19 maçta rakip filelere 23 gol gönderen Ege ekibi kalesinde ise 21 gol gördü ve 25 puan topladı. Balçova Yaşamspor iç saha gurup sıralamasında 15 puanla 11’inci, dış saha performans sıralamasında ise 10 puanla 9’uncu sırayı aldı.
HEM LİG HEM KUPADA YARIŞIYORLAR
Bu sezon hem ligde hemde kupada mücadele veren Balçova Yaşamspor evinde oynadığı 10 maçın sadece 3’ünü kazanırken 6 maçtan bir puan aldı, bir maçını ise kaybetti. İç saha maçlarında 13 gol atan ekip, 9 gol görürken 15 puan elde etti. Ege ekibi deplasmanda çıktığı 9 maçtan ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi ile ayrıldı. Deplasmanda 10 gol atabilen takım kalesinden ise 12 gol çıkardı.
İÇ SAHADA BAŞARILI DEĞİLLER
Balçova Yaşamspor sezonun ikinci yarısında çıktığı 2 maçın birini beraberlikle tamamlarken, birinden de yenilgi ile ayrıldı. Balçova Yaşamspor evinde Bayburt Gurup Özel idare ile 1-1 berabere kalırken, 19’uncu haftada deplasmanda Ankara Demirspor’a ise 1-0 mağlup oldu.  Ege takımı evinde oynadığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kupa maçını ise 1-1’lik sonuç ile tamamladı.
20 EYLÜL 2014 MAÇI
Erzurumspor 20 Eylül 2014’te evinde oynadığı maçta Balçova Yaşamspor ile 1-1 berabere kalmıştı.
Karşılaşmayı İlker, Emre, Ömer Faruk Çelimli, Doğa İşeri, Yılmazcan  (Aykut Çakay), Ekrem Sütçü, Mikail üzümcü ( Orhun), Cebrail Serçek, Yasin Yener, Deniz Sert (Murat ), İbrahim’den oluşan kadroyla tamamlayan Erzurumspor 19’uncu dakikada Yasin Yener ile öne geçmiş, 45’inci dakikada konuk ekipten Melikiİn golüne engel olamayarak maçtan bir puanla çıkmıştı.
HAFTANIN MAÇLARI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bu hafta 8 maç Pazar günü oynanırken, Balçova Yaşamspor-Erzurumspor maçı  9 şubat pazartesi günü oynanacak. Lider Sakaryaspor 8’inci sırada bulunan Bayburt Gurup Özel İdare ile evinde oynarken, 2’inci sırada bulunan Kahramanmaraş Belediyespor deplasmanda 10’uncu sırada bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor’un konuğu olacak.
20’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI
8 Şubat 2015 13:00   Van B.B.S. – İ. Güngörenspor  13-17
8 Şubat 2015 13:30   Beylerbeyispor - Erzin Belediyespor  5-11
8 Şubat 2015 13:30   Bergama Belediyespor – K.Maraş B.Ş.B. 14-3
8 Şubat 2015 13:30   Kayseri Şekerspor - Silivrispor  18-6
8 Şubat 2015 13:30   Sandıklıspor - Ankara Demirspor  15-4
8 Şubat 2015 13:30   Sakaryaspor A.Ş. - Bayburt Grup Özel İdare 1-8
8 Şubat 2015 13:30   Etimesgut Bld. Spor - Orhangazispor 6-12
8 Şubat 2015 13:30   Ayvalıkgücü Bld.Spor – A.Üsküdar 1908 Spor  10-2
9 Şubat 2015 13:30   Balçova Yaşam Spor - Erzurumspor  7-9

 

 
Erzurumspor’dan 19 haftalık kabus..!
 
Erzurum ticarette 18 ülkeye açıldı
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HER DURUMDA ERZURUM 6 Şubat 2015 Cuma 14:32

................. Nıck'li değerli yorumcu;sizde haklısınız Tabiki, elini taşın altına koyması gereken kişilerde bundan çekinmemeliler.Hiçbirşey tek taraflı olmaz.Saygılarımla.

Yorumu oyla      13      5  
realite 6 Şubat 2015 Cuma 13:31

m. albayrak .3.lig de hızlı yürümez kardeşim sinanın saklığı geçene kadar lig biter. oltan olsada olur olmasada seddar menejerlik harikası

Yorumu oyla      9      10  
menejer 6 Şubat 2015 Cuma 13:27

menejer..... unutulmaz durakların yeri erzurumspor

Yorumu oyla      9      9  
............................... 6 Şubat 2015 Cuma 13:23

Haklısın destek verelim ama insan başka örnekleri görünce destek verdiğine pişman ediyorlar.Adamlar sahada bir uğraş yok , kazanma hırsı yok sadece paraya odaklanırsa futbolcu oynamaz o maçta.Senin rakiplerin galip gelmiş ama sen o maçta hiçbir varlık göstermiyorsun bunun sonucunda da taraftar diyor ki normal olarak ne haliniz varsa görün deme durumuna geliyor.Futbolcu terinin son damlasına kadar oynayacak bunun yanında kazanmak için elinden ne geliyorsa onu yapacak ki taraftarda destek olsun yoksa futbolcu oynamadıktan sonra veya sahada yürüdükten sonra taraftar desteklese ne olur Size en basit örnek Tuzlasporu veririm. Adamların bizim takımdan eksiği var fazlası yok ama hem ligde hem kupada süper gidiyorlar.Taraftar desen bizde daha çok , destek desen bizde daha çok , büyük bir ihtimalle biz daha fazla ücret alan oyuncuları oynatıyoruz ama gel gelelim başarı onlarda var bizde 3 yıldır başarı yok.O zaman gidilen yok yanlış bu yanlış yolu 3 yıldır terketmedik aynı yoldan ilerliyoruz.

Yorumu oyla      10      9  
HER DURUMDA ERZURUM 6 Şubat 2015 Cuma 10:20

Benim Burada Belirtmek istediğim apayrı bişeydi.Anlaşılmamış.Ben GERÇEK Erzurumspor Taraftarlarının eleştirmesinden rahatsız değilim.Bu takım için maça giden,tv başında izleyen,sevinen,endişelenen her taraftarın eleştirmeye hakkı vardır.Sıkıntı olan ERZURUM'lu olmayıp,sırf Erzuruma kötülük olsun akılları karışsın diye burada yorum yapan insanlar var onlardan uzak durup onların oyununa gelmeyelim.Futbol artık şu anda her alanda Psikolojik Bir savaş.Buradan vuranlara dikkat edelim.Ciddiye almayalım.Biz desteğimizi son maçın son dakikasına kadar verelim.Gerisi ALLAH kerim.Gerçek Erzurumspor Traftarlarına ve gazetenize Hürmetlerimle.

Yorumu oyla      14      6  
..................... 5 Şubat 2015 Perşembe 22:36

İki maçta iki penaltı olmasaydı biz bu maçlarda puan bile alamazdık .Her yerde taraftar desteği olan ve en iyi transferleri yapan bir takımın iki maçta zar zor puan almasını taraftarların umudunu azalttı.Kimsenin moralini bozmaya gerek yok görünen köy kılavuz istemez herkes görüyor yapılan transferlerin ilk iki maçtaki performanslarını.İkinci yarıya şampiyonluk parolası amacıyla girilirken ilk beşe bile giyememe telikesi var.

Yorumu oyla      10      13  
....................... 5 Şubat 2015 Perşembe 21:18

Eğer sen lig sonuncusunu yenemiyorsan senin şampiyon olamayacağım yüzde yüze yakındır maalesef doğruyu söylemek lazım .Rakiplerin en yakın rakiplerini deplasmanda yenerken sen ilk onda yer alan takımları daha yenemedin kimi yeneceksin acaba .YÜzde yüz yenmesi lazım olan maçı berabere bitirerek ilk beş içinde şansını zora soktu .Van takımı lig sonuncusuyken atak yaparak bizim önümüze bile geçme durumu var

Yorumu oyla      10      12  
KABÜLLENMEK LAZIM 5 Şubat 2015 Perşembe 21:13

Taraftarın morali zaten bozuk bozmaya gerek yok ki. 3 yıldır bir takım 2.lige çıkmak için onlarca para harcasın ama bir türlü 2.lige çıkamasın bu normal bir durum mu acaba ?Bizim 3 yıldır harcadığımız paranın on da birini harcamadan Altınordu takımı 3 yılda bank asyaya çıktı .Takımımızı her zaman destekliyoruz ama futbolcular maalesef ki taraftarın hissettiği duyguları hissetmediği için iyi bir futbol ortaya koyamamaktadır. Türkiye kupası maçında ortaya konulan futbolla bir lig maçında ortaya konulan futbola bakıyoruz sanki takımın oyuncuları değişmiş gibi bir his uyandırıyor insana.Ama oyuncular değişmiyor sadece o maçları ünlü isimler izliyor bu maçları ise o isimler izlemediği için futbolcular yüzde yüz değişiyor. O futbolu oynasalar şimdiye kadar ligin lideri olurduk .Geçen hafta rakiplerin cumartesi günü oynamış ve sonuçlarını biliyorsun futbolcuların yapması gereken iyi bir futbol oynayıp 3 puanı almaktı ama futbolcular kötü bir oyun oynayarak lig sonuncusu olan bir takıma puan

Yorumu oyla      10      12  
HER DURUMDA ERZURUM 5 Şubat 2015 Perşembe 15:11

Değerli Erzurumspor sevdalıları,değerli DADAŞ'lar.Lütfen İçimizdeki İrlandalı'lara dikkat edelim.Bu Güzide Erzurum Gazetesini Kullanarak Erzurumsporumuzu kötüleyen,Taraftarın İnancını yok etmeye çalışıp Moralini Bozan Dolayısıyla Erzurumluları Erzurumspora destekten uzak tutmayı amaçlayan Gurubumuzdaki başka Takımların Taraftarı olup Burada Yorum yazan kişiler,Yorumcular var.Amaç Moral Bozup Takımın desteklemesini engellemek.Gelin Oyuna gelmeyelim Takımımızı her durumda desteklemeye devam edelim.Bizim İçin başka Erzurum,Başka Erzurumspor yok.Hürmetlerimle.

Yorumu oyla      16      6  
... 5 Şubat 2015 Perşembe 13:53

bu maç ile beraber patlar erzurumspor

Yorumu oyla      9      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’dan 19 haftalık kabus..!
R.DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonun ikinci yarısına şok ...
Palandöken’den Alplere madalya yolculuğu
Karate Erkek Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’na hazır. 42. Avrupa Ümit, ...
‘Erzurum’da güzel günler geçirdik’
Kartal İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri, Erzurum’da buz pateni öğrendi. ...
 
Güreş’te Büyükşehir damgası
30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen U23 Türkiye Serbest ...
Böyle bir ödül yok…!
Uzun kış gecelerini fırsat bilen Oltu’nun İnci Mahallesi gençleri kendi ...
Dev organizasyonda geri sayım
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 13-15 ...
 
Palandöken uğurlu geldi
Erzurum'da yapılan 11.Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda da ...
‘Kayakçılarımız yarışmaya katılsaydı…’
GAP’ta genel klasmanda üçüncü olarak kupayı Erzurum’a getirdiklerinin ...
Erzurum Okçuluk’ta 2’inci oldu
Erzurumlu okçular, Samsun’da yapılan Büyükler Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva