ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan Ahlat’a tarih köprüsü
Erzurum’dan Ahlat’a tarih köprüsü
Özel gereksinimli bireyler Hadis’te yarıştı
Özel gereksinimli bireyler Hadis’te yarıştı
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Erzurum eksi 6’yı gördü
Erzurum eksi 6’yı gördü
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
HABERLER>SİYASET
28 Nisan 2013 Pazar - 13:28

Vural esnafı dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yakutiye İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen konferansa katılmak üzere Erzurum'a gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Vural esnafı dinledi

E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yakutiye İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen konferansa katılmak üzere Erzurum'a gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Esnaf ziyaretine, Erzurum’un Yakutiye ilçesinde bulunan taş mağazalardan başlayan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, parti yöneticileri ve üyeleri, esnafın sorunlarını dinledi. Taş mağazalar esnafı Oktay Vural’a, Erzurum Büyükşehir Belediyespor atkısı hediye etti. Esnaf ziyaretinden sonra bir kahveye giderek vatandaşlarla sohbet eden Vural, vatandaşların çözüm sürecine ilişkin sorularını cevaplandırarak, çözüm sürecinin siyasal bir proje olduğunu savundu.
Oktay Vural ve parti yöneticileri daha sonra, Erzurum’un tarihi yerlerinden olan Taşhan esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerine Cumhuriyet Caddesi’nde devam eden MHP’li heyet, caddedeki vatandaşlarla da sohbet etti. Cadde gezisi sırasında bir vatandaş Vural’a, 'akil insanlar'ın Erzurum'a ne zaman geleceğini sordu. Akil insanların ne zaman geleceğini bilmediğini söyleyen Vural, "Nereye gittiler bunlar? Gelsinler bir çayımızı içsinler de akıl öğrenelim onlardan. Erzurumlu dadaşlar akil adamları bekliyor” dedi.
Bu arada, cadde gezisi sırasında bir gencin Oktay Vural’a sarılarak ağlaması ise dikkat çekti. Gazeteciler, gence neden ağladığını sorduğunda ise, “Bu ülke sahipsiz değil, çünkü Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerimiz var” diye cevap verdi.
Vural son olarak, Erzurum Alışveriş Merkezi'ne geçerek, buradaki esnafla görüştü.
 

 
ÖĞ-DER’den ‘Peygamberimizin Eğitim Metodu’
 
Öztürk’ten akil adamlar tepkisi
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ERZURUMLU 29 Nisan 2013 Pazartesi 18:27

sizide gördük daha 10 yıl önce aynı sloganlarla ama şimdiki liderin bahçeli ecevitin hasta bedenine aşık olmuş gibi her söylediğini hatta karısının hakaretlerini biz unutmadık vede devletin heba edilip emekli paşaların danışmanlık yaptığı bankalarda milletin milyar dolarlarının uzanlara.şevket murat demirellere yedirildiğini unutmadık vede amerikalı yahudi büyüğünüz derviş kemalin tıpkı itilaf devletlerinin haracını osmanlıdan isteyen biri gibi sırf imf ye olan borcun faizine gelen kefil olduğu günleri unutmadık sizin yüzünüz kızarsa bu milletten oy istemezsiniz ve dahi sizler erdoğanın güçlü ve büyük türkiye sevdasını hissedemezsiniz bir kere durduğunuz yer maocu perinçekin yanı ve bu mhp nin milliyetçi-mukeddasatçı ve büyük türkiyeyi isteyen tarhiyle hiç bir alakası yok tamamen ulusalcı-sol eylem ve söylemleri....

Yorumu oyla      7      5  
izmirli dadaş, 29 Nisan 2013 Pazartesi 13:05

Sevgili yorumcu dadaşlarım; Erzurumlu olmak bir erdemliktir derledi büyüklerimiz haklıydılar da, ancak günümüz Türkiye'sinde sanki bu değeri yitiriyoruz gibi. Çünkü biri çıkıyor beni sevdiğini ispat için takla at bakayım, biri çıkıyor bilmem ne dergisinde Erzurum'un kızları İstanbul'a kız gider kadın dönerler diye makale yazılmasına göz yumuyor fakat benim vatansever mutaassıp dini bütün milli ve manevi değerlerine son derece bağlı dadaşlarımız nedense bunlara tepki göstermiyor, (hiç tıs yok)ama doğruları anlatmaya çalışanlara aşırı tepki gösteriyorsunuz. Eleştirmiş olduğunuz camiayı zaten Erzurum'dan silmişsiniz. Ama doğru olan tek şey var, onlar makarna ve kömür dağıtmıyorlar, insanlık onuru ile oynamıyorlar. Yolunuz bahtınız açık olsun, Allah ccc tüm inananlara yardımcı olsun. Unutmayınız ki, ne olursa olsun kazanan ülkemiz ve milletimiz olsun. Çünkü söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır.

Yorumu oyla      13      5  
Ayaz bey 29 Nisan 2013 Pazartesi 09:37

Esnafın halini 10 yıl önce sizin iktidarınızda dinleseydiniz...Çökmüş ümidini yitirmiş. Müslümanım demenin suç olduğu döneminiz...Ancak Siz MHP Genel Başkan Yardımcılarının Ankara'da daha yoğun işleri olduğundan (!) esnafla memurla çiftçiyle öğrenci ile ilgilenemediniz de ilgilendikleriniz size oy verdi. Ayaz Bey...

Yorumu oyla      7      8  
dadaş hüseyin 29 Nisan 2013 Pazartesi 08:53

MHP nin işi gücü insanlara korku ve endişe pompalayarak nifak tohumları ekiyor...30 yıldır pkk yüzünden doğu kaderine terk edilmiş...devlet onlarca teşvik çıkarmasına rağmen bitane iş adamı gelip adam akıllı yatırım yapmıyor..sivastan öteye geçiyorsun heryer kalkınmış...MHP olan size olmuyor bırakın şu pkk çekilsinde 3-5 tane yatırımcı gelsinde iş yapsın..bir iş adamı güven ve istikrar ortamı arar bunları bulamadımı yatırım yapmaz.. yıllardır doğunun insanı olarak hep bizler kaybettik burakında şu yeni süreçte doğu kalkınsın buranın insanları daha refah yaşasın isitkrar ve istihtam ortamı oluşsun..yıllardır pkk yüzünden göçler vermişiz yatırımcı gelmemiş üsütüne üstelik yüzlerce şehid vermişiz..hamsetle kafatasçılıkla karalamayla bu işler çözülmez madem milliyetçisiniz madem vatanseversiniz eliniz taşın altına koyunda pkk bitsin..

Yorumu oyla      9      6  
sadece eleştiri 28 Nisan 2013 Pazar 18:05

muhalafetı elestırmek bu sehrın en sevdığı iştır elstırmeye devam edın hiç bu ıktıdarın yanlıslarını yada beledıyenın yanlıslarını sakın gormeyın aman gunah yazılır

Yorumu oyla      10      5  
Siz ne yaptınız 28 Nisan 2013 Pazar 15:01

Beş yıl büyükşehir sizdeydi, belediye başkanınız beş yılda bir tane ülkücü genci ekmek sahibi etmediği gibi, ekmek yiyenleri de işten çıkardı, onunla da övündü. İktidar oldunuz, kaç Erzurmuluyu ekmek sahibi ettiniz, ekonomi zora girince bıraktınız gittiniz. Belediye, vekil adaylarınızın kaçı bu halkın içinden ki. Şimdi kalkmış halkın nabzını tutmaya kalkıyorsunuz. Bu halk size elini uzatır mı. Önce siz kendiniz biraz akil olaydınız da, yeni akiller çıkmasaydı.

Yorumu oyla      11      8  
HASAN KALEMLİ 28 Nisan 2013 Pazar 14:42

hep eleştiri gelin sizi hükümet yapalım desek kaçarsınız çözüm yok eleştiri çok oktayın biri diyarbakırlı biri karslı erzurum da ne kadar inandırıcı oldunuz kim inanır size

Yorumu oyla      10      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken Belediyesi’nden Balık Şenliği
Palandöken Belediyesi, Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ve Ege ...
‘Değerlerimize sahip çıkılmalı’
ETSO Başkan adayı Güvenli, sağlık, ticaret, turizm, eğitim, tarım ve hayvancılık ...
Kentsel dönüşümde yeni adım
Aziziye Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. ...
 
Küçükler Efe Hazretlerini anlattı
Küçükler, "Erzurumun, çok değerli, manevi önderlere, bilim ve kültür adamları ...
Aziziye’den STK açılımı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Erzurum Esnaf ve Sanatkar Odaları ...
Esengün Etik Kurul’u anlattı
Eski Devlet Bakanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Lütfü Esengün ...
 
Büyükşehir, Erzurum’u tanıttı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik olarak Aziziye ...
‘23 Nisan Milli iradenin sembolü’
Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
‘TBMM birlik ve beraberliğin kazanımı’
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva