ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erdoğan’dan Emek ve Dayanışma Günü mesajı
Erdoğan’dan Emek ve Dayanışma Günü mesajı
‘Patentle Türkiye’ başvuruları başladı
‘Patentle Türkiye’ başvuruları başladı
Fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
Fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
Ayı saldırısına uğrayan 1 kişi yaralandı
Ayı saldırısına uğrayan 1 kişi yaralandı
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
6 Mayıs 2010 Perşembe - 05:57

Vali Öztürk’e teşekkür

RECEP DAĞ/ERZURUM GAZETESİ/Erzurum’un tanıtımına önemli katkı sunacak ‘Nenehatun-Aziziye’ filminin çekimleri sürüyor. Yaklaşık bir aydır devam eden çekimler sayesinde Erzurum her gün ulusal medyada yer alırken, film ekibi de kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Film yapımcılığını üstlenen Kat Prodüksiyon yapım şirketinin sahibi Kat, başta Erzurum Valisi Öztürk olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti.

Vali Öztürk’e teşekkür

Erzurum’un tanıtımına önemli katkı sunacak ‘Nenehatun-Aziziye’ filminin çekimleri sürüyor. Yaklaşık bir aydır devam eden çekimler sayesinde Erzurum her gün ulusal medyada yer alırken, film ekibi de kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.
Film yapımcılığını üstlenen Kat Prodüksiyon yapım şirketinin sahibi Sebahattin Kat, başta Erzurum Valiliği, Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aziziye Belediye Başkanlığı ve 2011 koordinatörlüğü olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür etti.
//2011 TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT
Filmin Erzurum ve 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın tanıtımı için çok önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Kat, kısa bir süre önce çekimlere başlamamıza rağmen başta Milletvekilleri, Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı, Aziziye Belediye Başkanlığı ve 2011 Koordinatörlüğü, başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlardan ve özellikle şehir halkından büyük destek gördük. Gösterilen ilgi ve destek oyuncularımızın motivasyonunu pozitif yönde etkilediği gibi, bizim de şevk ve heyecanımızı daha da artırdı. Bu destekler, filmin amacına ulaşmasına vesile olacaktır.” dedi.
//YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR
Filme destek sunan Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz’a özellikle teşekkür eden Kat, Erzurum’da daha önce de dizi çekimi yaptığını ve yüreğinde hizmet sevdası taşıyan, ortak paydası Erzurum olan bir ekiple karşılaşmadığını söyledi. Erzurum’da yöneticiler arasında iyi bir diyalog olduğunu yakından gözlemlediğini ifade eden Kat, “2011 gibi uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak bir şehirde ancak bu kadar birliktelik olur. Herkes birbiriyle uyumlu, diyaloglar iyi ve hepsinden önemlisi herkes kendi üzerine düşeni yapıyor. İşte şehrin özlediği tablo budur ve kalkınma hamlesi de ancak bu şekilde gerçekleşebilir.” şeklinde konuştu.
//KATKI SUNACAK HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Film için yapılan çalışmalarda kendilerine destek sunmak üzere çok sayıda Erzurumlu’nun müracaatta bulunduğunu ifade eden Sebahattin Kat, “Erzurumluluk paydasından ziyade kişisel çıkar ve menfaat sağlamak isteyenler de kapımızı çaldı. Ancak bütçemiz fazla el vermediği için imkanlarımız ölçüsünde, filme ve Erzurum’a katkı sunacak kişilere ve çalışmalara da destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu film Erzurum’un ve Erzurumlu’nun ortak eseri olacaktır. Kişisel talepleri geri çevrilen bazı şahıslar ise, haksız ve mesnetsiz iddia ve iftiralarda bulunarak, saldırılarda bulunmaktadırlar. Gerçek anlamda, iyi niyetli ve samimi olarak çalışmaya katkı sunacak, her görüş ve öneri bizim başımızın tacıdır. Ancak bu çalışmayı engellemek, kişisel çıkar sağlamak kimsenin haddine değildir. Bu kişilere bizden önce değerli Erzurum halkı cevabını verecektir. Biz buna yürekten inanıyoruz.” diye konuştu.
Öte yandan, yerel yöneticiler, işadamları ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin film setini ziyaret ettiklerini de dile getiren Kat, duygu dolu anların yaşandığını ve çoğu ziyaretçinin gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını ifade ettiğini sözlerine ekledi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cereci’den ‘Doğu’nun Uygarlık Birikimi’
İHA/İletişim araştırmacısı ve belgesel film yönetmeni Prof. Dr. Cereci'nin ...
Erzurum Tiyatro Günleri başlıyor
SAMET ÖZÜNAL/GHA/ Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, ...
Ebu İshak’tan Vakıf Geleneğine destek
SAMET ÖZÜNAL/GHA/ Vakıflar Haftası etkinlikleri kapsamında, Ebu İshak ...
 
Akçaabat'ta GSF sergisi
Akçaabat Belediyesi Emin Serdar Sergi Salonunda Erzurum Atatürk Üniversitesi ...
Yakutiye'de Kur'an Yılı etkinliği
SAMET ÖZÜNAL/ Yakutiye ilçesindeki camilerde müezzin kayyımlık, asil, ...
Ecdada vefasızlık..
SAMET ÖZÜNAL/GHA/Erzurum Türk-İslam Medeniyeti’nin önemli merkezleri arasında. ...
 
Erzurum, Vakıflar’a yoğunlaştı
SAMET ÖZÜNAL/GHA/Vakıflar Erzurum Bölge Müdürlüğü’nün, Vakıflar Haftası ...
EDT’den ödül başarısı
EDT Sanatçısı İrfan Kılınç Cumhuriyetin İlk Sadası oyunuyla Yılın en başarılı ...
Erzurum’a hayran kaldılar
Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencileri, Ankara’da başladıkları Türkiye ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva