ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
HABERLER>SİYASET
22 Mart 2024 Cuma - 01:50

Uraloğlu: 'Ne söz vermişsek yapacağız'

Uraloğlu, seçim sürecinde ne söz verdilerle yapacaklarını belirterek, 'siyaset böyle kısa adımlı değildir, uzun adımlıdır. Dolayısıyla o zamana kadar biz ne söz vermişsek yapacağız” dedi.

Uraloğlu:  Ne söz vermişsek yapacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, seçim sürecinde ne söz verdilerle yapacaklarını belirterek “Genel seçime kadar 4 yıl, mahalli seçime kadar 5 yıllık bir süre var. Bu 5 yıllık süre içerisinde zaten Allah nasip eder, Allah ömür verirse hangi görevlerde oluruz bilemeyiz ama tekrar biz buralara geleceğiz tekrar neler yaptık onların hesabını size vereceğiz. O zamana kadar zaten gelip gideceğiz de bu siyaset böyle kısa adımlı değildir, uzun adımlıdır. Dolayısıyla o zamana kadar biz ne söz vermişsek yapacağız” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sabah saatlerinde geldiği memleketi Trabzon’da Güney Çevre Yolu Şantiyesinde incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu, incelemenin ardından beraberindekilerle birlikte Şalpazarı ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilginin gösterildiği halk buluşmasında Cumhur İttifakı adayı Refik Kurukız’a destek isteyen Bakan Uraloğlu, daha sonra Beşikdüzü ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

Burada da Cumhur İttifakı adayı Barış Öztürk’e destek isteyen Bakan Uraloğlu, yaptığı konuşmada, Beşikdüzü’nün eğitim noktasında hep önde gelen değerli insanlar yetiştiren ilçelerden bir tanesi olduğunu ifade ederek “Biz Beşikdüzü’ne bugüne kadar hizmetler ettik. Bundan sonra da inşallah hizmet etmeye devam edeceğiz. Burada ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi, bakanlıklar, milletvekillerimiz gerçekten çok güzel bir ekibimiz var. Cumhur ittifakı döneminde çok güzel bir birliktelik yakaladık. Biz istiyoruz ki bunu şöyle bir 5 yıl daha Beşikdüzü’ne bunun içerisine katarak beraberce devam edelim. Beşikdüzü ve ilimiz için ihtiyaç olup ta bizim karşılayamayacağımız, gerçekleştiremeyeceğimiz bir hizmet yoktur” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin güzel bir birlikteliğini olduğunu kaydeden Bakan Uraloğlu, “Önümüzdeki kıymetli bir seçim var. Şurada sayılı günümüz kaldı o güne kadar inşallah beraberce gayret edelim ve 31 Mart'ta o seçimi alalım. Bizde hizmetlerimize devam edelim. Biz zaten devam edeceğiz de daha iyi devam edebilmek için Beşikdüzü’nün merkezine daha iyi hizmet edebilmek için. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olunca daha çok yollar gündeme geliyor. Karadeniz'de, Trabzon'da, Beşikdüzü'nde daha çok yollar gündeme geliyor. Birçok hizmet yaptık birçok ihtiyacınız daha olduğunu biz biliyoruz. Burada dediğim gibi ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi ile her türlü imkana sahibiz. Genel seçime kadar 4 yıl, mahalli seçime kadar 5 yıllık bir süre var. Bu 5 yıllık süre içerisinde zaten Allah nasip eder, Allah ömür verirse hangi görevlerde oluruz bilemeyiz ama tekrar biz buralara geleceğiz tekrar neler yaptık onların hesabını size vereceğiz. O zamana kadar zaten gelip gideceğiz de bu siyaset böyle kısa adımlı değildir uzun adımlıdır. Dolayısıyla o zamana kadar biz ne söz vermişsek yapacağız. Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanım dedi ki 'Barış kardeşim ne söz verdiyse ben imza atıyorum'. Benin şimdi ne demem lazım. Yani mecbur ben de ikisine imza atacağım. Başka yolum kalmadı. Bu kadar kalabalık bu kadar yağmurdan sonra. Gerçekten yağmura rağmen beklediniz. 2018'de ekonomik sıkıntılar yaşadık. Arkasında pandemi yaşadık, yetmedi, 6 Şubat depremlerini yaşadık. Bütün bunlara rağmen kamunun yapması gereken hizmetleri durdurduğunu gördünüz mü? Allah rızası için durdurmadık. Recep Tayyip Erdoğan 'Yürüyün' dedi biz de Allah’ın izniyle yürüdük, yürüdük, devam ediyoruz. Onun yol arkadaşı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli hocamız. Onların güzel birlikteliği var. Bizim sahadaki birlikteliğimizde tam budur. Biz her şeye rağmen hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 
Yerlikaya: 'Hayır duası alabilmek için çalışıyoruz'
 
Tunç: ‘Milletimize borcumuzu ödeyeceğiz’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Işıkhan: 'Emekliler başımızın tacı'
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Emeklilerimiz bizim ...
AK Parti’de seçim zirvesi
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat ...
Yılmaz’dan kentsel dönüşüm açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Önümüzdeki yıllarda milyonlarca ...
 
Sekmen: ‘Erzurum Avrupa’nın yeni Davos’u olacak’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Proje Tanıtım Toplantısı’nda ...
Bahçeli: 'Nevruz bizimdir'
Bahçeli, “Nevruz, milletimizi ortak amaç ve kaderde buluşturan köklü bir ...
Sekmen: ‘Dadaş kazanacak’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Yeniden 5 Yıl” sloganıyla ...
 
Ulu Cami’de sessiz iftar
Erzurum Sivil Toplum Platformu, Gazze ve Filistin için Ulu Camide Ümmet ...
Sunar: Kazanan AK Belediyecilik olacak
Cumhur İttifakı’nın yeniden adayı olan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet ...
Küçükoğlu: ‘Esnaf ve vatandaşlarımızla istişare ediyoruz’
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva