ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>TÜRKİYE
6 Ocak 2019 Pazar - 16:37

Türkiye Tek Yürek

Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılında düzenlenen "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" etkinliği, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bilim ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve yaklaşık 40 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Tek Yürek

Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılında düzenlenen "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" etkinliği, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bilim ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve yaklaşık 40 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Birçok ilden ve yurt dışından yaklaşık 40 bin kişi, 1. Dünya Savaşı'nda Enver Paşa komutasındaki Osmanlı ordusunun Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı ve 90 bin askerin şehit olduğu Sarıkamış Harekatı'nın 104. yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bir araya geldi. "Gençlik Şühedanın İzinde" temasıyla düzenlenen ""Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" adlı yürüyüşe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Bilim ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da katıldı. Katılımcılar, sabahın erken saatlerinde harekat sırasında yoğun çatışmalar yaşanan, birçok askerin çatışmada ya da donarak şehit düştüğü Soğanlı ve Allahuekber Dağları arasındaki Kızılçubuk Zirvesi'nde toplandı. Burada Kur’an-ı Kerim okunarak, şehitler için dualar edildi. Soğuk havaya rağmen komando timlerinin de aralarında bulunduğu binlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla tekbir ve salavatlar getirerek Yukarı Sarıkamış Şehitliği'ne yürüyüşe geçti. Yürüyüş tören alanında son buldu.

BİNGÖL'DE ‘SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ’

 Bingöl'de ‘Sarıkamış Şehitlerine Saygı Yürüyüşü' düzenlendi.

Bingöl Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anmak için yürüyüş düzenlendi. Valilik önünde toplanan kalabalık, ellerinde Türk bayrakları ile Genç Caddesi üzerinde bulunan Şehitler Anıtı'na doğru yürüdü. Soğuk havaya ve yağmura aldırış etmeyen kalabalık salavat getirdi. Şehitler Anıtı önüne gelen kalabalık, İl Müftüsü Muharrem Genç’in okuduğu duanın ardından dağıldı.

Yürüyüşe katılan Vali Kadir Ekinci, “Sarıkamış’ta yaklaşık 100 yılın üzerinde bir süre önce eksi 30, eksi 40 derecelerde Allah’u Ekber Dağları'nda toplam 90 bin şehidimizi Hakk'ın rahmetine uğurladık. O gün vatan onlardan canlarını vermeyi bekliyordu, kanlarını akıtmayı bekliyordu onlar da onu yaptılar. Bugün de bizden vatan için, millet için, bayrak için, ezan için daha fazla çalışmayı ve bu milleti hak ettiği müreffeh seviyeye ulaştırmayı bekliyor. Dolayısıyla o gün ecdadımızın yapmış olduğu kahramanlığı bugün de bizler daha fazla çalışarak yapmak durumundayız. Bu üzücü olayı bugün anarken tabii gençlerimize de bu tarihi unutturmamak gibi özel bir gayemiz var. Ümit ediyoruz ki tüm ruhlarında bu milletin, bu devletin aziz olmasını düşünen küçük kardeşlerimiz, bu aziz şehitlerimizin hatırına bu millet için ellerinden geleni yapmaya devam edecekler. Rabbim bir daha bu tür acıları yaşatmasın. Bugün belki biraz üşüdük ama bunun kat ve kat fazlasıyla bir soğukta şehit olan kardeşlerimizi yad etmiş olduk” dedi.

Yürüyüşe Vali Ekinci’nin yanı sıra, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AĞRI’DA SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ

Ağrı’da çok sayıda vatandaş Sarıkamış Harekatı’nın 104’ncü yıl dönümü dolayısıyla ellerinde Türk bayrakları ile anma yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sarıkamış Harekatı’nın 104’ncü yıl dönümü kapsamında ‘Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü’ düzenlendi. Cumhuriyet Caddesi’nin girişinde saat 10.00’da başlayan yürüyüşe, Vali Süleyman Elban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü V. Cihan Demir, İl Müftüsü Tandoğan Topçu, İl Milli Eğitim Müdürü M. Faruk Tekin, askeri erkan, kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerine Türk bayrakları alan vatandaşlar ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atarak Abide Meydanı’na kadar yürüdü. Şehitler için meydanda saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Kur’an tilavetinin ardından İl Müftüsü Topçu tarafından dua okundu.

Sarıkamış şehitlerini anarak konuşmasına başlayan Vali Süleyman Elban, 90 binin üzerinde vatan evladının olumsuz hava koşulları nedeniyle şehit olduğunu söyledi.

Türkiye topraklarının dünyanın en kıymetli toprakları olarak görülmesi gerektiğine dikkati çeken Vali Elban, Şöyle konuştu:

“İstiklal Marşımızda Akif’in söylediği gibi, aslında bizim ülke toprağının neresini sıkarsanız şüheda fışkırıyor ve herhalde her metrekaresinde şüheda fışkıran bu topraklar dünyanın en kıymetli en kutsal toprakları olsa gerektir. Bunun üzerinde yaşayan bizlerinde hem şehitlerimize bizi rahat rahat yaşattıkları ve bize emanet ettikleri bu vatan topraklarından dolayı kendilerine ve yetiştirdiğimiz ilerde olacak evlatlarımız içinde bu vatanın bir ve bütün olarak müreffeh ve gelişmiş ülkeleri yakalayıp geçmiş olarak o genç kuşaklarımıza nesillerimize de teslim etme sorumluluğumuz var”.

Türkiye’nin kalkınması ve dünyada yıldız olarak parlayabilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Elban, şunları söyledi:

“Biz ne Sarıkamış şehitlerini, ne Çanakkale, ne Malazgirt, ne 15 Temmuz ne de kurtuluş savaşı şehitlerini unutmuyoruz. Onları hep rahmetle, şükranla, minnetle yad ediyoruz. Onun dışında bu ülkenin bize vatan olarak bırakılmasında emeği geçen tüm şehitlerimizi hatırlıyoruz. Ama bugün sabah bu hatırladığımızı göstermek için yaptığımız yürüyüş bizim aslında sadece onları hatırladığımız ve ihtiyaç olduğunda da onların anısına yürüyüş yapacağımızı göstermek için yapılmış bir program değil. Biz ömrümüzün her anında onların aziz hatırasına laik olmak için elimizden geldiğince var gücümüzle bu ülkenin kalkınması, gelişmesi ve dünyada yıldız olarak parlayabilmesi için elimizden geldiğince, var gücümüzle çalışacağımızı da burada haykırıyoruz ve söz veriyoruz”.

Vatanın bir bütün olduğunu ve bir çakıl taşına zarar gelmesine izin vermeyeceklerini kaydeden Vali Elban, “Bu ülkenin bırakın bölünmesini, parçalanmasını yada felakete uğramasını bir çakıl taşının bile zarar görmesini, yok olmasına asla izin vermeyeceğimizi de söylemek için burada bulunuyoruz ve haykırıyoruz. Rabbim inşallah bundan sonra bu aziz milletin evlatlarını bu ülke sınırları içerisinde, huzur içerisinde müreffeh bir şekilde yaşamasına ve sadece enerjilerini bu ülkenin kalkınmasında ve birbirlerinin iyiliği ile birbirleri ile olan sevgi ve muhabbetlerin gelişmesine vesile olur diye temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

IĞDIR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ

Iğdır Valiliği “Gençlik Şühedanın İzinde” etkinliği ile Sarıkamış şehitleri için yürüyüş düzenledi.

Şehitler Caddesi Şehit Mehmet Çavuş Anıtı önünde başlayan yürüyüş, Zübeyde Hanım Bulvarında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

Sarıkamış Harekatının 104. yılında şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu dualar edildi. Etkinlik, vatandaşlara dağıtılan çorba ikramının ardından sona erdi.

ELAZIĞ'DA 'SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ'

Elazığ'da ‘Sarıkamış Şehitlerine Saygı Yürüyüşü' düzenlendi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Sarıkamış şehitleri 104. yılında anıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Sarıkamış Şehitleri için organize edilen yürüyüş İstasyon Caddesi'nde başlarken 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda son buldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Şehitliğin bir din ve vatan için paha biçilemeyecek en son nokta olduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suphi Döner, "Tarihimizde en önemli yerlerden birinde olan gönlümüzde, kalbimizde ve geleceğimiz için bize yol tabelası olan Sarıkamış Şehitlerimizi anmak için bir aradayız. Geçmişten bugüne kadar bizleri var eden dini ve milli değerler uğruna şehit olan tüm şehitlere yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitler bizler için yol tabelasıdır. Bugün gençlerimiz bir arada bugün bu etkinlikte vefa ve anma yürüyüşünde o gün şehitlerin o hallerinden kendilerine pay çıkaracaklarına eminim. Yarın gençlerimizin yüzüne bakacağız. Bugün bu gençler hangi değerler ile yetişirlerse yarın o değerler ile bize değer vereceklerdir. Birinci Dünya Savaşı'na katıldı. Bu savaşın ilk adımlarında doğu cephesinde yaşadığımız. Eksi 40 derecede ve 3 bin rakımda kış şartlarında bizler gibi donanımlı olmayan bir ordunun sadece vatanı için Ruslara karşı savaşı verdiği gündeyiz” dedi.

Yürüyüşe Vali Vekili Mustafa Gül, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suphi Döner ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ERZİNCAN'DA VEFAKAR GENÇLİK FEDAKAR ECDADI İÇİN YÜRÜDÜ

Erzincan’da Sarıkamış Harekatı’nın 104. yılı dolayısıyla "Gençlik Şühedanın İzinde" sloganıyla Sarıkamış Şehitleri’ni Anma yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yüzlerce kişinin katıldığı anma yürüyüşünde Sarıkamış’ta şehit olan Mehmetçikler anıldı. Erzincan Valiliği Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi organizasyonunda Sarıkamış Harekâtı sırasında şehit düşen Mehmetçikleri anmak için yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşe Erzincan Valisi Ali Arslantaş,3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, Gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve yüzlerce genç katıldı. Yürüyüş öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürüyüşe katılanlara Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı.

Ordu Caddesi üzerinde bulunan Saat Kulesi önünde bir araya gelen gençler, sporcular ve vatandaşlar pankart ve Türk Bayrağı ile Ordu Caddesinden Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüp şehit olan Mehmetçikleri yad ettiler. Yürüyüş sonunda Cumhuriyet Meydanında Millet Kıraathanesi binası arkasında toplanan vatandaşlar Sarıkamış Şehitleri için Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okudu. Program Sarıkamış Şehitleri için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunması ile devam etti.

Düzenlenen yürüyüş hakkında bilgi veren Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu; “Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organizasyonuyla Tüm Türkiye'de Sarıkamış Şehitlerini anmak için ecdadının izinden ayrılmayan gençlerimiz ile birlikte temsili bir yürüyüş düzenledik. Fedakar ecdadımızı anarken vefakar gençliğimizin bu yürüyüşe yoğun katılımı bizleri çok gururlandırmıştır. 7'den 77'e bu ruhu içinde barındıran bu yürüyüşe katılan herkese Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz adına teşekkür ediyorum. Şanlı bir tarihin mirasını biz gençler taşıyoruz. Vatan toprağının her karışında vatanımızı dün olduğu gibi yarında koruyacak evlatlarımız olacaktır. Bayrağımız hiç bir zaman gökten inmeyecektir. Bizler Sarıkamış Harekatında şehit olan vatan evlatlarımızı anmak için kısa bir yürüyüş düzenledik. Ecdadımızın Sarıkamış'ta yaşamış olduklarını bir nebze olsa anlayabildiysek ne mutlu bizlere. Sarıkamış'ta son sözleri Allahuekber olarak şehit olan şehitlerimiz olmak üzere bu topraklar için şehit olan evlatlarımıza saygı, rahmet ve şükranlarımızı sunuyorum." dedi.

Genç kuşakların Sarıkamış Harekatı'ndan önemli dersler çıkarması gerektiğini vurgulayan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise konuşmasında "Sarıkamış Destanının üzerinden 104 yıl geçti ama acı hala yüreklerimizde yer alıyor. Anadolu Toprakları hiç gülmedi. Asırlar boyunca ne iç düşmanlar durdu ne de dış düşmanlar durdu. Bugün olmuş hala mücadelemiz devam ediyor. Bu programı düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Erzincan Valiliğimize ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bu anma programlarının düzenlenmesi gençlerimize geçmişte bu ülkede neler yaşandığını hatırlatmak ve geleceğe yön vermek için yapılan organizasyonlardır. Biz şu anda parkelerimizin içerisinde belki 1 saat karın altında kalacağız ama biraz sonra hepimiz sıcak çayımızı içerek ısınacak. Ne Çanakkale'de ne Sarıkamış'ta ne Yemen'de ne Mısır'da Sina Çölünü geçerken askerlerimizin böyle bir ümidi yoktu. Hepsi bu vatanın savunmasında bu milletin ilelebet yaşayabilmesi, al bayrağımızın gönderde dalgalanabilmesi için mücadele verdiler ve şehit oldular. Yüz binlerce şehidimizin önünde saygıyla eğiliyoruz.Fitne fesat ve kalleşlik hiç bitmedi. Dış düşmanlarda iç düşmanlarda hiç bitmedi. Dün Sarıkamış'ta daha yakın zamanda yaşadığımız 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı bu millet nasıl dik durduysa İnşallah bundan sonra da bu gençlik bunları hiç unutmadan dik duracak ve bu bayrağı gönderden indirmeyecektir." şeklinde konuştu.

Sarıkamış'ta çok zor şartlar altında üstün bir mücadelenin yaşandığını belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise konuşmasında "Bugün 104. yıl dönümünde binlerce kahraman vatan evladımızı anmak, onların bu vatan için canlarını hiçe sayıp yaptıkları mücadeleyi anlatmak için bir aradayız. Rabbim tüm şehitlerimizden razı olsun. Rabbim, bizlere bu vatan için yaptıkları fedakârlıkların, kahramanlıkların değerini bilen nesiller yetiştirmeyi nasip eylesin.

Vatan doğduğumuz ya da doyduğumuz yer değil, olduğumuz yerdir.Tarih boyunca ecdadımız var olma savaşı verdi.Yemen’de,Necid çöllerinde,Kût-ülAmâre’de,Çanakkale’de,Sarıkamış’ta Milletimiz bu hayâsızca akınlar karşısında hep zaferle ayrıldı. Bu topraklar için toprağa düştü. Düşmana karşı toprağın kara bağrında sıra dağlar gibi uzandı. Tarihimiz hamdolsun hep kahramanlık hikâyeleriyle dolu. Malazgirt’te başlayan bu kutlu yürüyüş, Sakarya’ya kadar sürdü. Tarihin hiçbir döneminde zalime boyun eğmedik. Mazlumların hakkını gözettik. Haktan, hakikatten ayrılmadık. Bize miras bırakılan bu aziz vatanı canımızdan, cananımızdan üstün tuttuk.

Sarıkamış’ta vatan evlatlarımızın aziz hatıralarına bir asırdır sahip çıkıyoruz bundan sonra da sahip çıkacağız. Kefeni kardan olan şehitlerimizi her zaman minnetle rahmetle yâd edeceğiz. Bedenleri kar altında kaldı ama yüreklerindeki cesaretin ateşi bir milletin bağımsızlık yolunu açtı. Bilinsin ki o ateş bizim gönüllerimizde hiç sönmeyecek. Bilinsin ki gençlik, şühedanın izinden hiç ayrılmayacak.

Bugün burada hem aziz şehitlerimizi rahmetle yâdetmek, gençlerimize bu toprakların nasıl vatan olduğunu tekrar hatırlatmak amacıyla toplandık. Şühedanın izinde yürürken bastığımız yeri toprak diyerek geçmeyeceğiz. Her bir karışında şehitlerimizin kanı olduğunu aklımızdan çıkarmayacağız.

“Bu topraklar için toprağa düşenlerin“ aziz hatırası için Sarıkamış ruhunu diri tutmak, gençlerimize bu ruhu aşılamak, öncelikli görevimizdir. Zaman geçse de şartlar değişse de milletimizin istiklaline engel olmak isteyen şer güçler bitmiyor, bitmeyecek.

Biz her alanda güçlü olursak hiçbir güç bu vatan evlatlarına tahakküm kuramaz. Şanlı geçmişimiz, umut dolu istikbalimiz için birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Ülkemizde istikrarı bozmak isteyenlere, milletimizin birlikteliğini engellemek isteyenlere hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Biz büyük, kadim, güçlü bir ülkeyiz. Bunun bilincinde olup kıtaları taksim eden, mukaddeslerimiz uğruna canını feda eden ecdadımızın mirasına sahip çıkacağız.

"Dedem koynunda yattıkça benimsin ey güzel toprak Neler yapmış bu millet en yakın tarihe bir sor bak" diyor şair. Sevgili gençler, şanlı tarihimizle övünüyoruz. Ecdadımızın kahramanlıklarını gururla anlatıyoruz. Sizler bu istikamette ilerlerseniz vatan, millet, bayrak aşkıyla ülkemize hizmet ederseniz yolumuz hep aydınlık olacak, ecdadımızın aziz hatıralarına hep sahip çıkmış olacağız.

Ben tekrar bu şuurla, Sarıkamış Harekâtı’nın 104. Yıl dönümünde şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Rabbim o zemheri kışta vatan diyen ecdadımızın, aziz hatıralarına sahip çıkacak nesiller yetiştirmeyi nasip eylesin. " dedi.

 

 
Engelliler Meclisi’nden Sekmen’e teşekkür
 
“Bütün dünyaya haksızlığı haykıran bir millet olduk”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yerel Seçim genelgesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için ...
“AK Parti’de ben yok, biz var”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siyasette de insanı kibir, gurur, millete tepeden ...
'Tüm terör örgütlerinin başını eziyoruz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye terör örgütleriyle, çetelerle ...
 
‘Milletimizin gönlünden düşenin bizde yeri yok’
Erdoğan, 'Milletin gönlünde yeri olmayan, ilçesinde, ilinde karşılığı ...
"İllet ittifakına karşı muzaffer olacağız"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nı başkent Ankara'da ...
Erdoğan: "Suriye'nin bölünmesine karşıyız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'nin bölünmesine karşıyız ama bizim bütün ...
 
‘Filistin ve Kudüs kutsal dava’
Bakan Çavuşoğlu Filistin meselesinin milli ve kutsal bir dava olduğunu ...
‘Biz milletin hizmetkarıyız’
Belediye başkanları, kaymakamlar ve valilerin muhtarların emrinde olduğunun ...
Hac kurası bugün çekiliyor
Hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için başvuruda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva