ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Kutlu’dan Süper Lig mesajı
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Balcı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Erzurumspor Ümraniye’den puansız ayrıldı
Kop Geçidi beyaza büründü
Kop Geçidi beyaza büründü
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
Yeşilay bisiklet turu etkinliği yoğun ilgi buldu
HABERLER>SPOR
25 Ekim 2023 Çarşamba - 14:53

Trendyol 1’inci Ligde 10’uncu hafta gündemi

Evinde oynadığı Keçiörengücü maçında şok bir yenilgi alarak playoff sıralarından inen 9 haftada topladığı 10 puanla 11’inci sırada bulunan Erzurumspor Cumartesi günü oynayacağı Tuzlaspor maçını kazanarak yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Trendyol 1’inci Ligde 10’uncu hafta gündemi

Evinde oynadığı Keçiörengücü maçında şok bir yenilgi alarak playoff sıralarından inen 9 haftada topladığı 10 puanla 11’inci sırada bulunan Erzurumspor Cumartesi günü oynayacağı Tuzlaspor maçını kazanarak yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Süleyman Koç dışında sakat futbolcusu bulunmayan Erzurumspor’u Tuzlaspor maçına motive ederek, yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Teknik Direktör Hakan Kutlu her futbolcuyla tek tek görüşerek maçın mavi beyazlı ekip için taşıdığı önemi paylaşıyor.

BODRUM FK, ZİRVE YARIŞINI BIRAKMAK İSTEMİYOR
Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.
Trendyol 1. Lig'in 10. hafta mücadelesinde Bodrum FK, deplasmanda Boluspor’a konuk olacak. Yalıçiftlik İsmal Altındağ Tesisleri'nde bu maçın hazırlıklarına başlayan yeşil-beyazlı ekipte, Bandırmaspor galibiyetinin ardından yüzler gülüyor. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda oyuncular, ısınma hareketleri ve teknik çalışmaların ardından çift kale maç yaparak idmanı sonlandırdı. Takımda Pedro’nun sakatlığı devam ederken, Boluspor karşısında forma giyemeyeceği belirtildi. Ligde zirve yarışına ortak olan Bodrum FK, 17 puanla 4. sırada bulunuyor. Boluspor karşısında galibiyete kenetlenen yeşil-beyazlı ekip, 28 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Bolu Atatürk Stadı'nda rakibiyle kozlarını paylaşacak.
TAŞDEMİR’DEN LİG YORUMU
Ligin çekişmeli gittiğini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Son hazırlandığımız maça hem A planı hem de B planı diye 2 şekilde hazırlandık. A planımız erken gol yediğimiz için işlemedi, dolayısıyla biz de ilk defa çok erken değişikliğe gittik. B planımızı devreye soktuk. B planımızda bunu sadece Celal üzerinden özelleştirmemek lazım, Celal bizim için çok önemli bir oyuncu. 2. Lig’de şampiyon olduğumuzdan beri bize özverisiyle oynayan, her türlü katkı sağlayan bir oyuncumuz. Sadece Celal üzerinden değil ama genel olarak artılarımızın eksilerimizin olduğu maçlar olabiliyor. Geçtiğimiz Bandırmaspor maçının ilk 60 dakikasını bizim eksilerimize yazabiliriz. Ondan sonraki dilimde sahada olmamız gereken takım vardı. 3 puanı almış bir şekilde eksiklerimizi görmek bizim için çok daha önemliydi. Boluspor, sezon başlangıç itibariyle iyi sonuçlar alamadı. Boluspor her zaman iyi bir takım, iyi bir camia ve iyi oyunculardan kurulu. Sıkıntılı dönem yaşadılar ama geçen hafta galip gelerek onu geride bırakmış da olabilirler. İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz. Lig şekillendi ama ilk yarının sonuna doğru 1-2 sürpriz daha bekliyorum. Ligde 1-2 takım dışında herkes herkesi yenebilir. Ligin ikinci yarısı çok daha çekişmeli olacak. Biz ligin ilk yarısında alabildiğimiz kadar çok fazla puan alıp ikinci yarı ferah bir şekilde bakmak istiyoruz bunun için uğraşıyoruz" dedi.
GÖKDENİZ BAYRAKDAR: "HAYALİM GOL KRALI OLMAK"
Takımın golcülerinden Gökdeniz Bayrakdar ise, "Ligde gidişatımız kötü değil. Bu hafta Bolu deplasmanına gidiyoruz. Bandırma maçında önemli bir galibiyet aldık. Bu tarz maçlar 6 puan değerinde. Gol konusunda sessizliğim var gol kaçırıyorum. İnşallah Boluspor maçında sessizliğimi bozmak istiyorum. Gol kralı olmak herkesin hayalidir, benimde hayalim ama hep maç maç gitmemiz lazım. Hedefi her zaman büyük tutmamız lazım, inşallah Bolu maçında galibiyet alacağız" diye konuştu.

BOLUSPOR, BODRUM FK MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, ligin 10. haftasında Bodrum FK ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında 28 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Bodrum FK’yı ağırlayacak olan Boluspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 9 puanla 13. sırada yer alan kırmızı-beyazlı ekip, Bodrum FK maçından 3 puanla ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde hazırlıklarını devam ettiren oyuncular, yaklaşık 2 saat süren antrenmanda ısınma koşusunun ardından teknik ve taktik çalışma gerçekleştirdi.

MANİSA FK, OSMAN ÖZKÖYLÜ İLE ANLAŞTI

Trendyol 1. Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü, Teknik Direktör Osman Özköylü ile anlaştı.

Trendyol 1. Lig'de geride kalan 9 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik, 2 beraberlik sonucu topladığı 13 puanla 8. sırada yer alan Manisa FK'da Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz ile yollar ayrılmıştı. Manisa temsilcisi, Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'daki görevinden iki hafta önce ayrılan Osman Özköylü ile saat 13.00'de Fikri Bayrıl Spor Tesisleri'nde sözleşme imzalayacak.

Osman Özköylü, 1. Lig'de Denizlispor, Erzurumspor, Erciyesspor, Ankaraspor, Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Sivasspor, Samsunspor, Adanaspor, Boluspor gibi birçok takımı çalıştırırken, son olarak Pendikspor'u play-off finalinden Süper Lig'e taşımıştı.

ALTAY, 3 MAÇTIR SKOR ÜRETEMİYOR

Altay, Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada kalesinde 6 gol görürken rakip fileleri havalandırmayı başaramadı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, bu sezon 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak topladığı 5 puanla ligin son sırasında yer alıyor. İzmir temsilcisi, son haftalarda puan almanın yanı sıra skor üretmekte de zorlandı. Ligde ilk 9 hafta itibariyle toplam 5 gol atarken son 3 hafta da ise oynadığı Giresunspor, Ümraniyespor ve Gençlerbirliği mücadelelerinde skor üretmeyi başaramadı.

Altay, 5 golü bulunan Boluspor ile birlikte ligin en az gol atan iki takımından birisi konumunda bulunuyor.

Öte yandan Altay’da şu ana kadar sadece 3 farklı oyuncu skor katkısı verebilirken, Marco Paixao ve Zeki Yıldırım 2’şer gol, İbrahim Öztürk ise 1 gol kaydetmeyi başardı.

GÖZTEPELİ MAME DİOUF, SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Göztepe’nin 36 yaşındaki golcüsü Mame Diouf, 5 maçlık aranın ardından sarı-kırmızılı formayla gol attı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giyen 36 yaşındaki golcü oyuncu Mame Diouf, sarı-kırmızılı formayla 5 maçlık aranın ardından gol attı. Sezon başında Konyaspor’dan takıma katılan Senegalli oyuncu, ilk iki haftada oynanan Sakaryaspor ve Ümraniyespor müsabakalarını boş geçerken üçüncü hafta oynanan Çorum FK karşılaşmasıyla sarı-kırmızılı formayla ilk golünü kaydetmişti.

Çorum FK mücadelesinin ardından ligde oynanan Altay, Bandırmaspor, Manisa FK, Adanaspor ve Boluspor müsabakalarında skor üretemeyen Mame Diouf, bu şanssızlığını Şanlıurfaspor maçında 1 gol 1 asist üreterek bozdu. Böylece golcü oyuncu, İzmir ekibindeki gol sayısını 2’ye çıkarttı.

Öte yandan, Türkiye kariyerinde Hatayspor ve Konyaspor formalarını giyen Mame Diouf’un, bu iki takımda toplam 41 golü bulunuyor.

TANER TAŞKIN BANDIRMASPOR’DA

Trendyol 1. Lig takımlarından olan Bandırmaspor, teknik direktör Taner Taşkın ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Bodrum FK ile oynadığı maçta 2-1 yenilen Bandırmaspor, Ersan Parlatan ile sözleşmesini feshetti. Bordo-beyazlılarda teknik direktörlük için UEFA-Pro lisansı olan Taner Taşkın (50) ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Taşkın, teknik direktörlük kariyerinde Turgutluspor, Menemen Belediye, Manisa Belediye, Manisaspor, Sarıyer, Amed SK, Samsunspor, Manisa BB, Van Spor FK, Tuzlaspor, Ankaraspor, A. Keçiörengücü, Sakaryaspor takımlarında görev aldı.

 
1 terörist teslim oldu
 
Trendyol 1’inci Ligde nefesler tutulacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATAUNİ’den TİESF’e destek
20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatlarına da gereken desteği vereceklerini ...
Valilikte spor gündemi
Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Kerim Vural ve Federasyon ...
İşitme Engelliler Kış Oyunları Erzurum’da yapılacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 20. Kış Deaflympics Oyunları’nın ...
 
Bak’tan Amatör spor kulüplerine müjde
Bak, bazı amatör spor kulüplerinin gelecek hafta bitecek tescili ile ilgili, ...
Cenk Özcan’dan dadaş taraftara övgü
Trendyol 1. Lig 9. hafta karşılaşmasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Erzurumspor ...
Hakan Kutlu: ‘Bu maçı telafi edeceğiz’
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu; alınan mağlubiyetten dolayı ...
 
Sümeyye Uruk milli takımda
Erzurumlu özel sporcu Sümeyye Uruk, milli takıma seçilerek büyük bir başarıya imza attı.
Erzurumspor’dan hayal kırıklığı: 0 - 1
Erzurumspor 3 puan için çıktığı maçta Keçiörengücü’ne yenilerek 10 puanda ...
Trendyol 1’inci Ligde 9’uncu hafta heyecanı
Trendyol 1’inci Ligde 9’uncu hafta Erzurumspor – Keçiörengücü maçıyla ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva