ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
ESKİ 2024 bütçesi onaylandı
ESKİ 2024 bütçesi onaylandı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
22 Eylül 2010 Çarşamba - 03:45

Toplu ulaşımda 2011 düzenlemesi

Özel halk otobüsleri ve minibüslerin hatları değiştirilecek, tüm araçlar 2011 görselleriyle süslenecek. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, 2011 Kış Oyunları için harekete geçti. Daire Başkanı Amir Badur, “Tüm teknik imkanlarımızı Kış oyunları için seferber edeceğiz.” dedi.

Toplu ulaşımda 2011 düzenlemesi

//600 ARAÇ HİZMET VERECEK
Erzurum Büyükşehir Belediyesi; 2011 Kış Oyunları’na hazırlık çalışmaları çerçevesinde ulaşım eylem planı hazırladı. Oyunların gerçekleştirileceği bölgelere yerli ve yabancı misafirleri taşımak ve diğer sevk işlemleri için 600 araçlık bir filo oluşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, Kış Oyunları münasebetiyle birçok semtte hat değişikliğine gidecek. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Amir Badur, 2011 Kış Oyunları için hazırlanan ulaşım eylem planıyla ilgili olarak bilgiler verdi. İşe ilk olarak Ulaşım Komite Merkezi oluşturmakla başladıklarını kaydeden Badur, şehir içinde ulaşım hizmeti veren körüklü 11 adet otobüsün 2011 Kış Oyunları’na ait görsellerle süslendiğini hatırlatarak, tüm araçların Kış Oyunları açısından estetik bir görünüme kavuşturulacağını kaydetti. İçerisinde kamyonet, çekici, minibüs ve otobüslerin bulunacağı 600 araçlık bir araç filosu oluşturulacağını ve bu araçlarla hem taşımacılık, hem de diğer sevk işlemlerinin gerçekleştirileceğini anlatan Daire Başkanı Amir Badur, birçok otobüs hattında değişikliğe gidilerek, yerli ve yabancı konuklara yönelik olarak taşıma hizmeti verileceğini dile getirdi.
//ULAŞIM HİZMETLERİNİN KALİTESİ
FISU yöneticilerine verilecek ulaşım hizmetleri için özel araçlar tahsis edileceğini ve ring seferler düzenleneceğini vurgulayan Ulaşım Daire Başkanı Badur, sadece oyunlara katılacak olan konuklar için de özel hatlı araçların ihdas edileceğini bildirdi. Yerli konuklara olduğu gibi, yabancı konuklara da hizmet verilecek olan araçlarda tercümanlardan her türlü teknik donanıma kadar tüm ayrıntıları düşündüklerini anlatan Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Amir Badur, “2011 Kış Oyunları süresince ulaşım hizmetlerinin kalitesini en yüksek standartlarda tutmak için elimizden geleni yapacağız. Bir yanda oyunlar için kentimize gelecek misafirlere, öbür yanda da, şehrin rutin ulaşım ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Bu sayede hem misafirlerimizi, hem de vatandaşlarımızı mağdur etmemiş olacağız.” dedi.
Başkan Badur, Kış Oyunları kapsamında hazırlanan ulaşım eylem planı için her türlü görüş ve öneriye de açık olduklarını belirterek, Erzurum’un söz konusu organizasyondan yüzünün akıyla çıkabilmesi noktasında işbirliği ve görüş alışverişinin büyük önem taşıyacağını sözlerine ekledi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erzurumlu 22 Eylül 2010 Çarşamba 18:46

erz.yöneten şehir oto.ve münibeslerden surumlular bu şöfürleri önce insanlara saygıyı egitimi.öğretmediğiniz sürece ne beklersiniz.bunların akılları para durma bılmezler duruş kalkışları süper Erz adına yazık utanıyorum bir erz olarak.

Yorumu oyla      6      4  
Dadaş Değilim 22 Eylül 2010 Çarşamba 12:14

sn: başkan otobüs duraklarına yolcuların bulunduğu ve gideceği yerleri gösteren haritalar konulursa memnun oluruz teşekkürler.

Yorumu oyla      6      4  
esdat 22 Eylül 2010 Çarşamba 10:57

Erzurum da yaşanan ve yaşanmakta olan büyük bir felaket.Trafikte araç kullanmanın korkulu bir rüya haline gelmesinde saolsun Özel halk otobüsleri ve minibüslerin hakkı ödenmez.2011 için de olsa ben bu konuda bir ilerleme kaydedeceğimizi sanmıyorum.Bu insanlar baştan aşaği bir eğitimden geçirilmeli.Trafik bilgisi desek yok,yolculara saygı desek oda yok,milyonluk şehirler bu işi güzelce yapabiliyorken biz neden beceremiyoruz anlayabilmiş değilim.Ayrıca kardelen kart sistemi neden hala sağlıklı bir şekilde işlemiyor.Durak harici yolcu indirme ve bindirme işlemide üniversite kampüsü dışında dikkat edilen bir konu değil.Lütfen Sayın Badur ve ekibi sizden daha güzel Erzurum umuza yakışan kaliteli ulaşım için gerekenleri yapmanızı bekliyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağlık’ta çağdaş atılım
Sağlık Bakanı Akdağ, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'ndeki Teknokent'te ...
Ders zili felaket zili olmasın
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa ...
Sağlık sorunlarına geleneksel yaklaşım yanlışı
Doğu Anadolu'da kırsal alanda yaşayan yaşlı kadınların yaygın sağlık ...
 
Erzurum Kas Tedavi Merkezi’ne kavuşacak
Sağlık Bakanlığı, Eylem Planı kapsamında kas hastalarına yönelik Erzurum’da ...
Sağlık ve Maliye Bakanlıkları personel alacak
Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, sınavla 30 müfettiş yardımcısı, ...
Yaşlı nüfus artıyor..
Türkiye, genç bir nüfusa sahip olmasıyla beraber giderek yaşlı nüfusu ...
 
Uyarı var, uyan yok..!
Yapılan tahliller sonucunda kirli oldukları anlaşılan sokak çeşmelerine ...
Kutlamalardan çalışmaya fırsat yok
ERZURUM gazetesi Türkiye'de şenlik ve festivallerle birlikte toplam ...
Uzundere’de kabak rekoru
Uzundere ilçesi Altınçanak köyünde yetişen 87 kiloluk kabak görenleri şaşkına çevirdi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva