ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nafiz Kotan’a vefa
Nafiz Kotan’a vefa
Ilıcalı Ailesi yasta
Ilıcalı Ailesi yasta
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
HABERLER>SPOR
2 Mayıs 2013 Perşembe - 01:59

‘Taraftarımızı mahcup etmedik’

M.AKDAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, 33 maçlık periyotta Erzurumluları ve taraftarları mahcup edecek hiçbir durum göstermediklerini, her maça şehri temsil ettikleri bilinciyle çıkarak, örnek bir duruş ve futbol sergilediklerini söyledi.

‘Taraftarımızı mahcup etmedik’

MAHMUT AKDAĞ
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, 33 maçlık periyotta Erzurumluları ve taraftarları mahcup edecek hiçbir durum göstermediklerini, her maça şehri temsil ettikleri bilinciyle çıkarak, örnek bir duruş ve futbol sergilediklerini söyledi.
AKDAĞ SORDU, GÜNGÖR CEVAPLANDIRDI
Gazeteci Yazar Mahmut Akdağ’ın sorularını cevaplandıran Güngör önemli açıklamalar yaptı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Darıca maçında yaşanan talihsiz olaya değinen Güngör, takım öndeyken ekibin başarılı futbolcusunu ıslıklayan kesimin, her zaman örnek duruş sergileyen ve her maçta fair playlık örnek tutum gösteren Büyük Erzurum taraftarını temsil etmediğini aktardı.
AİLE MUKADDES KURUMDUR
Aile kavramının manevi değer olduğunu ve her şeyin üstünde bulunduğunun altını çizen Taşkın Güngör, Erzurum Büyükşehir taraftarının 33 maçlık periyotta futbolcu ve teknik yönetime karşı asla küfürlü yaklaşım sergilemediğini, bunun Erzurumluluk kavramına da sığmayacağını vurgulayarak, Darıca maçında küfürlü yaklaşım sergileyen seviyesizlerin Erzurum’u temsil etmediğini, taraftarın parçası olmadığını, bu yüzden de onları Allaha havale ettiklerini kaydetti..
DEDE VE CABİR SEZONU KAPATTI
Bu hafta deplasmanda oynanacak olan Büyükşehir Belediyespor-Yimpaş Yozgatspor maçı hakkında görüşlerini paylaşan Güngör, “ Takımımızın durumu gayet iyi. Yozgat maçının öneminin bilincinde olarak hazırlıklarımızı yapıyoruz. Büyükşehir Yozgat’tan 3 puan çıkarmak için elinden gelenin en iyisini yapacak. Ve inşallah 3 Puanı alarak rakibimizin de puan kaybetmesiyle Play Of heyecanını Erzurum’a yaşatacağız. Ümidimiz ve beklentimiz budur. Dede Çelik ve Cabir Coşar dışında sakat futbolcumuz yok. Bu iki futbolcumuz sezonu kapattı. Önümüzdeki yılın ilk yarısına da zor yetişecekler gibi. Cezalı futbolcumuz da bulunmuyor. “dedi.
ARAT’A YAPILAN ÇİRKİNDİ
Darıca Gençlerbirliği maçını değerlendiren Güngör, “Takımımızda moraller üst düzeyde. Darıca Gençlerbirliği  gibi ligin güçlü ekibine 2 gol atarak 3 puanı almak bizim için oldukça önemliydi. Şimdi önümüzdeki Yozgat maçını düşünüyoruz.” diye konuştu. Maçta birkaç kişinin yaptığı çirkin girişimi
“Fatih Arat’a yapılan protesto oldukça çirkindi. Bunu taraftarın geneline yaymak doğru olmaz.” Sözleriyle tarif eden Güngör, “ Kendi bilmez bir grubun saçma sapan tezahüratı maalesef futbolcumuzu olumsuz etkiledi. Takım öndeyken yapılan bu tezahürat resmen sabote etme amaçlı. Yozgat maçına yansımaması için teknik heyet olarak gereken ne varsa yaptık. Yansıyacağını da düşünmüyorum. “ dedi.
SOYUNMA ODASINDA YAŞANANLAR
Darıca Maçı sonrasında soyunma odasında yaşanan olayları aktaran Güngör, “Soyunma odasında gerçekten iyi durumda değildi. Fatih, kişilikli, çalışkan bir arkadaşımız. Biz kendisine doğru olanı söyledik. Nitekim taraftarımız bizim için oldukça önemli futbolcu olan Fatih Arat’ı alkışlayarak, kendini bilmezlere de tepkisini göstermiş oldu. “ vurgusunu yaptı.
BÖYLE BİR OLAYI ANKARAGÜCÜ’NDE YAŞADIK
Büyükşehir Belediyespor’un maçı 2-0 önde götürdüğü dönemde birkaç kişinin yaptığı çirkinliği izahta zorlandığını kaydeden Güngör, “ Takım öndeyken futbolcusunun moralini bozacak tezahürat akıl alır gibi değil. Bugüne kadar hiç yaşamadım. Bir kere Ankaragücü’ndeyken Baliç’e benzeri tezahürat yapılmıştı. O zamanda takım yenik durumdaydı. Pazar günkü maçta Kendini bilmez bir grubun yaptığı çirkin tezahürat resmen sabote amaçlı. Bunun başka türlü izahı yok. “ dedi.
KÜFÜR ETMEK MANEVİ DEĞERLERİMİZE TERSTİR
Küfür etmenin milli ve manevi değerlerle örtüşmediğini, herkesin bir ailenin parçası olduğunu ve ailenin en mukaddes kurum durumunda bulunduğunun altını çizen Göngör, birkaç densizin yaptığı küfürlü çirkinliği, “Kimse aile kavramına, kişiliğine hakaret etme hakkına sahip değil. Bizim de bunu kaldıracak bir durumumuz yok. Burada herkes iyi niyetli ve kazancının karşılığını verme gayreti içerisinde. Küfür, hakaret bunlar çok büyük çirkinlik. “ ifadeleriyle tarif etti.
DARICA MAÇINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER
Darıca Gençlerbirliği maçında Kemal Akbaba’nın oyundan alınması, Fatih Arat değişikliğinin ise ertelenmesi durumuna değinen Güngör bu durumun taktiksel bir yaklaşım olduğunu açıklayarak, “Tamamen taktikseldi. Fatih Arat’ı oyundan almayı düşünüyordum. Sonra Kemal’in alınmasının faydalı olacağını düşündüm. Tabi yapılan tezahüratı da görünce Fatih’i oyunda tutmanın mantıklı olacağını da anladım. Tezahürattan hemen sonra Fatih’i oyundan almak, moralini daha da bozacaktı. Nitekim Fatih’i kenarı alınca taraftarımızda alkışlarla Fatih Arat’ın emeğine sahip çıktı. Bu Fatih için önemliydi. “diye konuştu.
ŞANSSIZDIK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un 33 maçlık periyottaki durumunu ele alan Güngör Play off süreci için, “Tabi takımız en azından Play Off’u garantilemiş olmalıydı. Ancak birtakım şansızlıklar ve özellikle kendi sahamızda kaybettiğimiz puanlar, buna engel oldu. “dedi. Maçlarda zaman zaman zemin sorunu yaşadıklarını da ifade eden Güngör,Sezon başından beri zemin zemin dedik. Kazım Karabekir’de futbol oynamak çok zor. Ben her zaman söylüyorum. Biz futbol oynamak isteyen takımız. Bunun için iyi bir zemine ihtiyacımız var. Ama maalesef stadın zemini çok kötüydü. Toprak sahada maç yapıyoruz. Altınordu’da zemin çok güzeldi. Ve nasıl bir takım olduğumuzu o maçta deplasmanda herkese gösterdik. Rakibimizin beğenisini topladık. “Gördüğümüz en iyi futbol oynayan takımsınız” övgülerini aldık. “diye konuştu.
ERZURUM’U GURURLA TEMSİL EDİYORUZ
Her şeye rağmen Büyükşehir Belediyespor’un Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Erzurum’u gururla temsil ettiğini söyleyen Göngör, Yimpaş Yozgatspor maçının 33 maçlık dönemin finali olacağını yineleyerek,”Yozgat’ı yenersek puanımızı 64’e çıkaracağız. 64 puanla play Off’a gidememek çok üzücü olur. Çok farklı bir gruptayız. 54 puanla şampiyon olan takımlar varken, biz şuana kadar 61 puan almış, Play Off’u zorluyoruz. “dedi.
BAŞARI BİR SÜREÇTİR
Başarının bir süreç olduğunu, Büyükşehir Belediyespor’un ise totalde bunu ortaya koyduğunu kaydeden Güngör, “Play Off’a gideceğimizi ümit ediyorum. Yozgat maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Rakibimiz Gümüşhane’de lider Altınordu’yla karşılaşacak. Biz Play Off için elimizden geleni yapacağız. Play Off’un havası çok başka. 4 takım var olacak ve herkesin şansı yüzde 25. 2’inci lige yükselmek neden olmasın. Ancak  olmazsa da biz oldukça başarılı bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Kökleşmiş bir takım sorunlarla mücadele etmek kolay değil. Biz hem bu sorunlarla mücadele ettik, hem sahada rakiplerimizle mücadele ettik. Başarı süreçtir. İstikrar var olduğu müddetçe başarı mutlak gelecektir. Futbolcu arkadaşlarımız 33 maçta istikrar timsali oldu. Bizim sporcularımızın her biri çok kıymetli ve çok değerli. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. “ şeklinde konuştu.
3’ÜNCÜ LİGE DAMGA VURDUK
Büyükşehir Belediyespor’un sezona şampiyonluk hedefiyle başladığını hatırlatan Güngör, 33 maçlık periyotta şansız maçlar yaşandığına atıfta bulunurak, “ Şampiyonluk yolunda bizi en çok üzen deplasmanda oynadığımız Arsinspor ve Oyak Renault maçları oldu. Bize yakışmayan futbol sergiledik ve puan kaybı yaşadık. Yozgat, Maltepe ve Altınordu maçlarında da yine üzüntü verici puan kayıpları oldu. Kazanmamız gereken maçlardı, ancak kaybettik. Belki biraz şansızlık,  biraz beklenilen oyunun saha yansıtılamaması ve biraz da zeminin elverişsizliği bu puan kayıplarına neden oldu.  Ancak altını çizerek söylüyorum,  Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcu arkadaşlarımız ve Büyük Erzurum Büyükşehir taraftarıyla 3’üncü lige damga vurduk” ifadelerini kullandı.
TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ
Açıklamalarının son bölümünde Erzurum Büyükşehir taraftarına mesaj veren Güngör, “Taraftar Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un elbette itici gücüdür. Gerek deplasmanlarda gerek kendi evimizde oynadığımız maçlarda taraftarımızın gücünü hep arkamıza aldık. Bugün ligde bir yerlere geldiysek, taraftarımızın payı çok yüksek. Ben de taraftarlarımıza ayrı bir muhabbet duyuyorum. Bugüne kadar onları mahcup edecek hiçbir şey yapmadık. Çok zor bir grupta mücadele ediyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle inşallah çok iyi yerlere geleceğiz. “ dedi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ÖRNEK KULÜP
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un örnek bir kulüp olduğunu kaydeden Güngör, “ Yönetim gerçekten bu şehir için çok büyük şans. Hepsi Erzurum Büyükşehir Belediyespor için gereken ne varsa yapıyor. Zamanlarının büyük bölümünü bizimle geçiriyorlar. Bu şehir bu takıma, bu kulübe mutlaka sahip çıkmalı. Çok fedakar bir yönetim var. Erzurum Büyükşehir Belediyespor bu anlamda da
örnek bir kulüp. “kaydını düştü.
 

 
4 ayda 11 milyon ihracat
 
Gündoğdu dualarla uğurlandı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Mayıs 2013 Perşembe 17:42

Bu hafta dadaşların ve gakkoşların haftası olsun inşallah

Yorumu oyla      7      4  
misafir 2 Mayıs 2013 Perşembe 15:45

Hakem konusunda tff yanlış yolda.Önemli olan bir maça 49 maç yöneltmiş bir hakem verilmez.Önemsiz olan bir darıca-Maltepe maçı gibi bir maçada 262 maç yöneltmiş bir hakem verilmez.Bunlar hakemleri karıştırmışlar.Hiçbir iddası olmayan takımların maçlarına daha fazla maç yönetmiş hakemler verilmiş.Yönetimin sesi çıkması lazım.En sondada hakemler suçlu diyoruz

Yorumu oyla      6      4  
misafir 2 Mayıs 2013 Perşembe 15:19

maçın hakemi belli oldu koceeli bölgesinden ve bugüne kadar herhangi erzurum maçı yönetmemiş.

Yorumu oyla      6      4  
selim 2 Mayıs 2013 Perşembe 15:13

küfür dadaşa gerçekten yakışmıyor ben çocuğumla diyarbakır maçına gittim önümde 60 yaşlarında bir amca diyarbakırın 21 nolu kaptanına yarım saat küfür etti ben kendimden utandım küfür etmek sıradanlaşmış herkes buna gülüyor

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltulu Sancak’ın futbol serüveni
Erzurum’un Oltu ilçesi doğumlu olan Kasımpaşalı futbolcu Sancak Kaplan, ...
Hiç ceza almadılar..
Şampiyonluğunu ilan edip bir sezon aradan sonra Spor Toto 2. Lig’e dönen ...
Taraftar Fatih’e sahip çıktı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği maçının son 20 dakikalık ...
 
B.Belediyespor haftanın takımı
1461 Trabzon filelerini 5 kere havalandıran Erzurum Büyükşehir Belediyespor ...
Yakutiyespor Erzurum’u temsil edecek
U14 Türkiye Şampiyonası başlıyor .Yakutiyespor U14 Futbol takımı Türkiye ...
Kupa Tarsus’a gitti
Erzurum’da yapılan Kulüplerarası Genç Bayanlar Anadolu Basketbol Şampiyonası’nda ...
 
Trabzon’a seyyah çıkarması
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ...
Gülen taraf kim olacak?...
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bu hafta son maçlar oynanacak. 5 Mayıs’ta ...
Masa Tenisinde Emniyet farkı
Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nün şampiyonluğu ile sonuçlandı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva