ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yaşlı Destek Programı  başvuruları başladı
Yaşlı Destek Programı başvuruları başladı
İYİ Parti GİK üyeleri belirlendi
İYİ Parti GİK üyeleri belirlendi
KKKA! Erzurum 8 il içinde
KKKA! Erzurum 8 il içinde
Erzurum’da terör operasyonu
Erzurum’da terör operasyonu
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
HABERLER>SPOR
27 Şubat 2024 Salı - 13:17

TRENDYOL 1’inci Ligde 25’inci hafta gündemi

ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurumspor bu hafta sonu evinde Ligde 3’üncü sırada yer alan, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla Süper Lig ümidini playoffa bırakan Kocaelispor’u ağırlayacak.

TRENDYOL 1’inci Ligde 25’inci hafta gündemi

Erzurumspor bu hafta sonu evinde Ligde 3’üncü sırada yer alan, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla Süper Lig ümidini playoffa bırakan Kocaelispor’u ağırlayacak. 2 Mart Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada mavi beyazlı ekip yeni bir seri yakalamak için karşılaşmaya 3 puan hedefiyle çıkacak.

Eren Tozlu ve Celal Hanalp’in cezasının bitmesi sebebiyle 2 oyuncusuna kavuşacak olan Mavi Beyazlı ekip bu kez sahaya cezalı Sefa Akgün’süz çıkacak. Mavi Beyazlı ekibin Kocaelispor maçında en büyük gücünü yine tribün ve 90 dakika susmayan taraftarından alacak.

TRENDYOL 1. Ligde 25’inci haftanın en önemli maçları Erzurum, Çorum ve İzmir’de oynanacak. Mavi Beyazlı ekip 44 puanla ligde 3’üncü durumdaki Kocaelispor’u ağırlarken, 8’inci Çorumspor 6’ıncı sıradaki Bandırmaspor ile evinde playoff grubu mücadelesi verecek. 2’inci sıradaki Göztepe ise 3’üncü sıradaki Kocaelispor ile olan puan farkını artırmak için Boluspor ile İzmir’de zorlu bir 90 dakikalık sınava çıkacak.

ALTAY’IN EN SKORER OYUNCUSU 42 YAŞINDAKİ MURAT ULUÇ

Altay’da bu sezon tüm kulvarlarda 4 gol üreten 42 yaşındaki golcü oyuncu Murat Uluç, siyah-beyazlı takımın en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.

Trendyol 1. Lig’de bu sezon mali ve sportif anlamda zor günler geçiren Altay, borçlarından dolayı oyuncularının maaşlarını ödeyemediği için ara transfer döneminde birçok oyuncusu ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Siyah-beyazlı ekibe bu süreçte veda eden oyuncular arasında 5 gollü Marco Paixao, 2’şer gollü Zeki Yıldırım, Deniz Kadah ve İbrahim Öztürk yer alınca, Altay’da gol katkısı veren sadece Eren Erdoğan ve Murat Uluç kaldı. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Eren Erdoğan, rakip kalelere sadece 1 gol kaydederken, 42 yaşındaki golcü oyuncu Murat Uluç ise kupada 3, ligde ise 1 gol üreterek toplamda 4 gollük bir katkı vermiş oldu. Aktif kadroda bu iki oyuncu dışında başka skor üreten oyuncu olmayınca 42 yaşındaki Murat Uluç, Altay’ın en skorer oyuncusu konumunda bulunuyor.

Bu sezon ligde 11 maça çıkıp sadece 181 dakika süre alan tecrübeli golcü Murat Uluç’un bundan sonraki maçlarda daha fazla süre alması bekleniyor. Oyuncunun da yaşına rağmen antrenmanlarda bireysel çalışmalara ağırlık verdiği öğrenildi.

Öte yandan 1 Mart Cuma günü deplasmanda Ümraniyespor’la karşı karşıya gelecek olan Altay, rakibini hatasız geçerek ligde üst üste ikinci galibiyetini elde etmek istiyor.

GÖZTEPE, SON 4 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPATTI

Göztepe, Trendyol 1. Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise gol görmedi.

Trendyol 1.Lig’de 24 hafta itibariyle kalesinde 14 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı olan Göztepe, son haftalarda da bu başarısını sürdürmeye devam ediyor. Ligde oynadığı son dört maçında Altay (4-0), Bandırmaspor (2-0), Manisa FK (0-0) ve Adanaspor (3-0) ile karşı karşıya gelen İzmir ekibi, bu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise gol görmedi.

Böylece Göztepe, bu sezon ligde oynadığı 24 maçın 14’ünde kalesini gole kapatmayı başarmış oldu. Sarı-kırmızılılar, hafta sonu oynayacakları Boluspor mücadelesiyle birlikte bu seriyi sürdürmek istiyor.

Anthony Junior Dennis’den yeni transfer etkisi

Geçtiğimiz sezon U19 takımı için transfer edilen ve bu sezonun ilk devresinde de U19 Ligi Elit B Grubu’nda forma giyen 2004 doğumlu orta saha oyuncusu, devre arasında gerçekleştirilen kampta teknik direktör Stanimir Stoilov’un beğenisini kazandı. Bulgar çalıştırıcı da genç oyuncunun antrenmanlardaki performansını yeterli bulup Nijeryalı oyuncuyu A takıma monte etti. Doğan Erdoğan’ın da sakatlanmasıyla birlikte kendini bir anda ilk 11’de bulan Dennis, ligde 5 maça çıkarken, 380 dakika süre aldı ve bu süreçte 1 de asist yapmayı başardı. Böylece 19 yaşındaki oyuncu, orta saha bölgesi için bir alternatif oluşturmuş oldu.

LAYİÇ: “BU TAKIM ALLAH’IN İZNİYLE LİGDE KALACAKTIR, BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Şanlıurfaspor’un Yardımcı Antrenörü Fevzi Layiç, Tuzlaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu takım Allah’ın izniyle ligde kalacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü çok mücadele eden bir grubumuz var, çok isteyen bir grubumuz var" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Şanlıurfaspor, kendi sahasında düşme potasındaki rakiplerinden Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor’un Yardımcı Antrenörü Fevzi Layiç, stresi yüksek bir maç oynadıklarını söyledi. Taraftarın geri pas veren oyuncularının yuhalandığını dile getiren Layiç, ”Ligin boyunun çok kısaldığı bir dönemde artık özellikle alttaki takımları büyük mücadele verdiği ve altımızda görünmesine rağmen maçtan önce Kocaeli maçından daha zor bir maçın bizi beklediğini arkadaşlarımıza söyledik. Tabi stresi çok yüksek maçlar bunlar. Kendinizi kontrol etmek zorundasınız. Bazen maç kopuyor, gidiyor, geliyor. Burada hatalar da olabiliyor bazen. Özelikle tabii burada şöyle bir şey söylemek istiyorum, şahsım adına, hocamın adına aynı zamanda, biz Şanlıurfaspor için mücadele ediyoruz. Bu vefakar, cefakar taraftar için mücadele ediyoruz. Çocuklar çok büyük stres altında. Dolayısıyla 7’nci, 8’inci dakika biz onların çok büyük desteğini beklerken bir geri pasında maalesef oyuncularımız da yuhalanıyor. Biz çok zor bir süreç yürütmek durumundayız. Yani bu mücadele kolay bir mücadele değil. Oyuncularımız çok istekli, çok özverili ancak bizim morale ve desteğe ihtiyacımız var. Özellikle taraftarlarımızdan, bunu altını çizerek rica ediyoruz çünkü sahadaki çocuklar da insan, hepsinin canı var. Bunlar da etkileniyorlar. Bir yanlış pas verdiği zaman maalesef, tabii ki seyirciyi, de anlıyoruz, onlar da istiyorlar, destek veriyorlar ama burada pozitif olmak lazım. Biraz bu genç kardeşlerimize, genç arkadaşlarımıza destek vermemiz lazım. Ligin son düzlüğü artık, son 9, 10 maç oynayacağız. Bütün maçlar stresli, bütün maçlar çekişmeli geçiyor. Dolayısıyla taraftarımızdan özellikle bundan sonraki süreçte daha pozitif olmalarını rica ediyoruz. Bu takım Allah’ın izni ile ligde kalacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın çünkü çok mücadele eden bir grubumuz var, çok isteyen bir grubumuz var. Geçen hafta çok güzel bir galibiyet aldık ama bu hafta Kocaeli’nden, tekrar söylüyorum, kolay bir maç olmadığını biz biliyorduk. Bizim için daha kolay maçlar olacaktır deplasmanda da, iç sahada da ama böyle rakibiniz olan bir takımla da stresi yüksek, onlar da düşme tehlikesi içerisinde, onlar da bütün güçlerini ortaya koyan bir takım buluyorsunuz karşınızda” diye konuştu.

 
Erzurumspor’da 24’üncü hafta şoku
 
Erzurum'da Vergi Haftası etkinlikleri başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’da 24’üncü hafta şoku
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL - TRENDYOL 1. Ligde haftanın sürprizini ikinci yarının ...
Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 0 - Tuzlaspor: 0
Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Şanlıurfaspor, konuk ettiği Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldı.
Kutlu’dan Erzurumsporlu futbolculara teşekkür
Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu x platformunda yaptığı paylaşımda ...
 
Koşukavak’tan Erzurumspor’a övgü
Erzurumspor FK'nın motivasyonun yüksek olduğunu söyleyen Koşukavak son ...
Kutlu Bolu maçını değerlendirdi
Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Boluspor sahasında ağırladığı Erzurumspor ...
Hakem.. Hakem.. Hakem: 0 -1
Erzurumspor sezonunun ikinci yarısında 6 maçlık yenilmezlik serisini Bolu’da ...
 
Çiftçi çocuklarla kızak kaydı, gençlerle kayak yaptı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, korunma ve bakım altındaki çocuklarla kızak ...
Trendyol 1. Lig: Bandırmaspor: 4 - Ümraniyespor: 1
Trendyol 1. Lig'de. 24. haftasında Bandırmaspor sahasında karşılaştığı ...
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Bodrum FK: 1
Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında Çorum FK, sahasında karşılaştığı Bodrum FK'yı 2-1 mağlup etti.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva