ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Gazze’deki çığlığı tuvale yansıttılar
Gazze’deki çığlığı tuvale yansıttılar
Yaşlı Destek Programı  başvuruları başladı
Yaşlı Destek Programı başvuruları başladı
HABERLER>SPOR
6 Mart 2024 Çarşamba - 05:43

TRENDYOL 1. Ligde 26’ıncı hafta gündemi

TRENDYOL 1. Ligde 26’ıncı hafta 8 Mart Cuma günü oynanacak olan Boluspor – Giresunspor karşılaşmasıyla başlayacak. Ligde son iki haftayı 1 puanla kapatan ve 5 puan kaybeden Erzurumspor 11’inci sıradaki Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak.

TRENDYOL 1. Ligde 26’ıncı hafta gündemi

TRENDYOL 1. Ligde 26’ıncı hafta 8 Mart Cuma günü oynanacak olan Boluspor – Giresunspor karşılaşmasıyla başlayacak. Ligde son iki haftayı 1 puanla kapatan ve 5 puan kaybeden Erzurumspor 11’inci sıradaki Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak.

Sakat ve cezalı futbolcuları sebebiyle ideal kadrosunu sahaya çıkaramayan Teknik Direktör Hakan Kutlu ve ekibi Başkent’ten puanla ayrılarak ligde bitime 9 hafta kala küme düşme hattından tamamen sıyrılmayı hedefliyor.

ADANASPOR, SAKARYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Adanaspor, Trendyol 1. Lig’in 26. haftasında evinde Sakaryaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.
Adanaspor, Sakaryaspor ile 9 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

GİRESUNSPOR BAŞKANI YAMAK’TAN ESKİ BAŞKAN KARAAHMET’E YÖNELİK SUÇLAMALAR

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Kulüp Başkanı Nahid Yamak, düzenlediği basın toplantısında eski başkan Hakan Karaahmet dönemine ilişkin gündem oluşturacak iddialarda bulundu.

Çotanak Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Yamak, eski başkan Hakan Karaahmet’in bir çok insanı kandırdığını ve kulüpte yapılan yolsuzluklar nedeniyle Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacağını söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren kulübün tüm kaynaklarının tüketilmiş halde olduğunu, birçok icra dosyası ve futbolcu fesihleriyle uğraşırken diğer taraftan da kulübün resmi muhasebe kayıtlarında olmayan ödeme belgeleri ve usulsüzlüklerle karşılaştıklarını söyleyen Yamak, mahkeme dosyalarına yansıyan çok önemli iddiaları kamuoyu ile paylaştı.

ALTAY, LİGİN EN FAZLA GOL YİYEN TAKIMI

Trendyol 1. Lig’de bu sezon kalesinde 49 gol gören Altay, ligin en fazla gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

Trendyol 1. Lig’de mali ve sportif açıdan zor günler geçiren Altay, 25 hafta itibarıyla 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 17 mağlubiyete imza atarak 18 puan topladı. TFF Kulüp Lisans Kurulu’nun verdiği 3 puan silme cezasıyla birlikte yoluna 15 puanla devam eden İzmir ekibi, puan tablosunda da son sıranın bir üst basamağı olan 17. sırada bulunuyor. Birçok anlamda kötü istatistiğe sahip olan İzmir ekibi, bu sezon kalesinde gördüğü 49 golle birlikte de Trendyol 1. Lig’in en fazla gol yiyen takımı konumunda bulunuyor. Altay, oynadığı 25 maçın 6’sında kalesini gole kapatmayı başarırken, kalan 19 müsabakada ise kalesinde toplam 49 gol gördü. Böylece Altay, bu sezon maç başına 1,96 gol yeme ortalamasına sahip oldu. Öte yandan Trendyol 1. Lig’de bu alanda Altay’ı ise ligin son sırasındaki Giresunspor takip ediyor. Karadeniz ekibi, kalesinde toplam 47 gol gördü.

GÖZTEPELİ ROMULO’DAN 4 MAÇTA 5 GOLE DOĞRUDAN KATKI

Göztepe’nin Club Athletico Paranaense’den kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Romulo Cardoso, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 4 maçta 3 gol 2 asist üreterek 5 gole doğrudan katkı verdi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de Romulo sevinci yaşanmaya devam ediyor. Sezon başında forvet mevkisine Mame Diouf ve Kubilay Kanatsızkuş takviyelerini yapan sarı-kırmızılılar, bu iki oyuncudan da istediği verimi alamayınca ara transfer döneminde tekrar bir golcü kadrosuna kattı. Bu süreçte birçok oyuncu ile görüşen ve son olarak kararı Brezilya ekiplerinden Club Athletico Paranaense forması giyen 22 yaşındaki forvet Romulo Cardoso’da veren İzmir ekibi, Brezilyalı oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna kattı. İlk maçına Bandırmaspor müsabakasında çıkan ve süre aldığı 28 dakikada 1 gol, 1 asiste imza atan Romulo, Göztepe kariyerine yüksek perdeden bir giriş yapmayı başardı. Daha sonra da golsüz biten Manisa FK maçını boş geçen golcü oyuncu, Adanaspor maçında 1 asist, Boluspor müsabakasında ise 2 gol kaydetti. Böylece 22 yaşındaki oyuncu, forma giydiği 4 maçta 3 gol 2 asist üreterek 5 gole doğrudan katkı vermeyi başardı.

Taraftara 3’lü çektirdi

Trendyol 1. Lig’in 25. hafta mücadelesinde Boluspor’la karşı karşıya gelen Göztepe, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. İzmir ekibinin iki golü de yeni transfer Romulo’dan geldi. Böylelikle Brezilyalı golcü, Göztepe taraftarının önündeki ilk gollerini kaydetti. Müsabaka sonunda da sarı-kırmızılı taraftarlar 22 yaşındaki oyuncuyu tribüne çağırdı ve 3’lü çektirmesini istedi. Romulo da bu isteği geri çevirmeyerek sarı-kırmızılı taraftarlara ilk üçlüsünü çektirdi.

 

 

 
Hainlerin inleri imha edildi
 
Erzurumspor 4 sezonda sadece 1 maç kazanabildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bak: 'Önceliğimiz bağımlılıkla mücadele'
Bak, etkinliklere 35 milyondan fazla genç ve sporcunun katıldığını belirterek, ...
Palandöken Kış Turizminde yükselen değer
Palandöken Kayak Merkezi, yapılan bir araştırmada dünyadaki en iyi 41 ...
Erzurumspor 2. Yarının 4’üncüsü
ERZURUMGAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - TRENDYOL 1’inci Ligde 2023 -2024 sezonunun ...
 
TRENDYOL 1’inci Ligde haftanın en’leri
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Manisa ve Gençlerbirliğiyle birlikte ...
Erzurum Kış Olimpiyat Oyunları’nda heyecan sürüyor
Erzurum’da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları’nda ...
Aşkale’de ata sporuna yoğun ilgi
Aşkale ilçesinde kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen cirit müsabakası yoğun ilgi gördü.
 
Trendyol 1. Lig: Gençlerbirliği: 1 - Şanlıurfaspor: 1
Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kaldı.
Dal’dan taraftara teşekkür
Erzurumspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dal Kocaelispor maçında tribünleri ...
Dede Korkut yurdunda ata sporu cirit yaşatılıyor
Bayburt’ta atlı spor kulüplerince düzenlenen müsabakalarla ata sporu cirit yaşatılıyor.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva