ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>GUNCEL
8 Temmuz 2011 Cuma - 02:12

Şükrü Paşa Semt garajı hizmete girdi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şükrüpaşa Semt Garajı, düzenlenen görkemli bir törenle işletmeye açıldı.

Şükrü Paşa Semt garajı hizmete girdi

HATİCE GEZMİŞ/ERZURUM gazetesi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şükrüpaşa Semt Garajı, düzenlenen görkemli bir törenle işletmeye açıldı. Yaklaşık 3 milyon liraya mal olan tesis sayesinde, şehir merkeziyle ilçeler arasında yolcu taşımacılık hizmetleri bundan böyle tek bir noktadan sevk ve idare edilecek.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin, Yakutiye ilçesine bağlı Şükrapaşa semtinde yaptırdığı Şükrapaşa Semt Garajı, bugün düzenlenen bir törenle işletmeye açıldı. İlçe kaymakamları, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni, halk oyunları gösterisiyle başladı. Şükrüpaşa Semt Garajı’nın işletmesinden sorumlu Genel Müdür Ebru Ulaştepe’nin yaptığı selamlama konuşmasının ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’a kazandırılan Şükrapaşa Semt Garajı yatırımı sayesinde şehir merkeziyle ilçeler arasındaki yolcu taşımacılık hizmetlerinin çağdaş bir vizyona kavuşturulduğunu söyledi. Erzurum’un, artık gelişen ve sürekli büyüyen bir şehir konumuna ulaştığını kaydeden Başkan Küçükler, “Şehrimizin elde ettiği bu statü ve büründüğü yeni imaj, yerel manada verilen hizmetler noktasında kuşkusuz bir takım beklentileri de beraberinde getirdi. Bu beklentiler, sadece altyapı, çevre hizmetleri, yapılaşma ve sosyal yaşam alanları oluşturulmasıyla sınırlı kalmadı; çeşitli sektörlerde yeniliği ve modernizasyonu da kaçınılmaz kıldı.” dedi.
KÜÇÜKLER’İN AÇIKLAMASI
Söz konusu sektörlerden birisi olan ulaşımın, Büyükşehir Belediyesi’nin üzerinde hassasiyetle durduğu konuların başında geldiğini anlatan Başkan Küçükler, Şükrüpaşa Semt Garajı’nın, yönetim anlayışı olarak sadece kent içi ulaşıma değil, ilçelere yönelik olarak yürütülen yolcu taşımacılığı hizmetlerine verilen önemi ortaya koyduğunu ifade etti. Küçükler, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak; her biri birbirinden şirin ve kendisine has özelliklere sahip olan ilçelerimizi, merkezden ayrı tutma şeklinde bir yaklaşım içerisine hiç girmedik. Merkezde Yakutiye ile yakınlığımız ne ise, Tortum’a da o gözle baktı. Aziziye’yi Aşkale’den, Pasinler’i Narman’dan ve Karayazı’yı da, Hınıs’tan ayrı tutmadık. İşte bu anlayıştan yola çıkarak; şehri Mübarek beldemizin dört bir yanında yaşayan hemşehrilerimize son derece modern ve güvenilir bir ulaşım hizmeti verebilmek için Şükrüpaşa Semt Garajı’nı tasarladık ve Erzurum’a kazandırdık.” diye konuştu.
GARAJ, 19 BİN 500 METREKARE ALAN ÜZERİNDE İNŞA EDİLDİ…
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, konuşmasında Şükrüpaşa Semt Garajı ile ilgili olarak bilgiler de aktardı. Küçükler, “Semt Garajımız, 19 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edildi. İçerisindeki kafeterya ve restoranlardan, bekleme salonlarına varıncaya kadar, son derece şık ve çağdaş çizgilerle tasarlanan Semt Garajımızda, 42 yazıhane ve yanı sıra 95 peron bulunuyor. Araçların bakımı ve oto yıkama istasyonu gibi donatılarla 400 araçlık kapasiteyi de hesaba katarak; değil bölgede, Türkiye’nin birçok ilinde bile eşine ender rastlanabilir bir yatırımı Erzurum’a kazandırdığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Şükrüpaşa Semt Garajımızda, Hasankale, Köprüköy, Narman, Oltu, Olur, Çat, Aşkale, Uzundere, İspir ve Kandilli’ye yolcu taşımacılığı yapan ulaşım araçlarının sevk ve idaresiyle başlayan süreç, önümüzdeki günlerde inşallah ilçelerimizin tamamını kapsayacak.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından davetlilere Şükrüpaşa Semt Garajı’nın dört bir yanını gezdiren Başkan Küçükler, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Semt garajında araç bekleyen yolcularla da sohbet eden Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanmak üzere olan birçok yatırımın açılış kurdelesini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu olarak keseceğini sözlerine ekledi.

 
Bir zenaat daha yok oluyor…
 
Yerel Medya Antakya'da buluştu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye’de asfaltlama seferberliği
Yakutiye İlçe Belediyesi yaz sezonu çalışmalarını aralıksız sürdürürken, ...
PTT hizmet vizyonunu büyüttü
Erzurum PTT Başmüdürü Faruk Fakirullahoğlu, “Alo 169 Kargo” hizmeti sayesinde ...
Tetik bölücüleri lanetledi
Son günlerde yeniden tırmanışa geçen terörist saldırılar, Erzurum Şehit ...
 
Dadaşlar'dan Erdoğan'a teşekkür yağmuru
AK Parti tarafından kurulan 3 hükümette Sağlık Bakanı olan Recep Akdağ’ın ...
Akdağ Tarihe geçti
AK Parti tarafından kurulan 3 hükümette Sağlık Bakanı olan Recep Akdağ’ın ...
DOSİAD ve DABKON’dan Akdağ Teşekkürü
Doğu Anadolu Sanayici ve işadamları Derneği (DOSİAD) ve Doğu Anadolu Basın ...
 
Başbakan gündemi değerlendirdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekillerinin ...
Erzurum Sevgi Yolu'nun merkezi
Rize Valisi Hacımüftüoğlu, "Rize Mardin Sevgi yolunun Mardin'den, Suriye ...
Öztürk’ten tanıtım atağı
Vali Öztürk, Kayak Merkezlerinin tanıtımına büyük önem verildiklerini ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva