ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>GUNCEL
8 Temmuz 2011 Cuma - 02:00

Yakutiye’de asfaltlama seferberliği

Yakutiye İlçe Belediyesi yaz sezonu çalışmalarını aralıksız sürdürürken, çalışma sezonu boyunca belediye sorumluluk bölgesinde asfaltsız cadde ve sokağın kalmayacağı bildirildi

Yakutiye’de asfaltlama seferberliği

DİLEK BAYRAK/ERZURUM gazetesi
 Yakutiye İlçe Belediyesi yaz sezonu çalışmalarını aralıksız sürdürürken, çalışma sezonu boyunca belediye sorumluluk bölgesinde asfaltsız cadde ve sokağın kalmayacağı bildirildi
Yakutiye ilçe Belediyesi Fen İşleri ekipleri belediye sınırları içinde yer alan cadde ve sokaklarda yaptığı çalışmalarla adeta şantiyeye çevirdi.
Bir çok semt ve mahallede yol, asfalt, karo bordür ve taş döşemesinin aralıksız devam ettiğini belirten Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, yaz sezonu çalışmaları belirli program çerçevesinde sürdürdüklerini söyledi. 2011 yıl sonu itibariyle yapılacak çalışmaların ardından 2012 yılında plan ve programda asfalt konusu olmayacağına dikkat çeken Korkut, Yakutiye bölgesinde bir çok mahalle ve sokağa yaklaşık 15 yıldır asfalt ve karo çalışması yapılmadığını hatırlattı.Vatandaştan biraz daha sabır ve zaman isteyen Başkan Korkut, mahalle ve sokaklara parça asfalt değil, eski asfalt kazınıp temizlendikten sonra sıfır asfalt attıklarını kaydetti.
KORKUT ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ
Yakutiye ilçe Belediye Başkanı Ali Korkut yaz sezonu asfalt, karo, bordür ve taş döşemesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Başkan Korkut, “ Halkımızın da bildiği gibi yakın bir zamana kadar yağan yağmurlar asfalt, karo ve bordür çalışmalarımızı engelliyordu. Hava şartlarının elverişli olmasıyla birlikte, önceden planladığımız gibi hızlı, ciddi ve çok kapsamlı çalışmalarımıza başladık. Hangi bölge ve hangi mahallede ne gibi sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Elbette ki asfalt sıkıntısının olduğunu biliyoruz. Bütün bu sorunlu bölgelerdeki sıkıntıları belirli bir plan çerçevesinde çözüme kavuşturacağız. Kısa bir zaman önce başlattığımız çalışmalarla şu ana kadar Gülahmet Caddesi ve çevresindeki bağlı sokaklar, Habib Baba Türbesi ve çevresindeki cadde ve sokaklar, Patpazarı caddesi, Kevelciler caddesi, Karanlık Kümbet ve çevresi, Veyis efendi Mahallesi, Eminkurbu, Kavak Mahallesi, gibi semtlerimizde çok geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdik”
2011 YAZ PROGRAMI
2011 yılı yaz çalışma sezonunda, belediye sorumluluk alanı içindeki sorunları tek tek tespit ettiklerini belirten Başkan Korkut, söz konusu sorunların çözame kavuşturulması noktasında planlama yaptıklarını söyledi. Bir çok semt ve mahallede asfalt sorununun farkında olduklarını hatırlatan Başkan Ali Korkut şöyle devam etti.“Yaklaşık 10-15 yıl hiç asfalt yüzü görmeyen semt ve mahallelerimiz mevcut. Özellikle Şükrü Paşa Mahallesi ile Sanayi semtlerinde çok ciddi asfalt sorunu yaşandığınıda biliyoruz. Erzurum’un merkezi konumundaki Yakutiye’de çok ciddi çalışmalarla belirli toparlanma sağladık. Bir hafta sonra merkezde yer alan mahallelerdeki çalışmalarımızın ardından Şükrü Paşa ve Sanayii semtlerinde çok kapsamlı ciddi bir çalışma göstereceğiz.Ardından ise Dumlu ve Dadaşköy’de de yol, asfalt, taş döşemesi ile karo-bordür çalışması gerçekleştireceğiz, Bu konuda halkımızdan biraz daha sabır ve zaman istiyorum”
Bütün bu çalışmaları belirli bir plan ve program içerisinde sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Ali Korkut, “Amacımız günü birlik bir çalışma değil, önceden belirlediğimiz plan içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaptığımız plan doğrultusunda, bu yıl çalışma sezonu içerisinde bütün Yakutiye bölgesinde asfalt sorunu kalmayacak. Önümüzdeki çalışma sezonunda ise gündemimizde ve programımızda asfalt çalışması olmayacak” dedi.

 
ETSO’dan Akdağ Kutlaması
 
Palandöken yolları yenileniyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PTT hizmet vizyonunu büyüttü
Erzurum PTT Başmüdürü Faruk Fakirullahoğlu, “Alo 169 Kargo” hizmeti sayesinde ...
Tetik bölücüleri lanetledi
Son günlerde yeniden tırmanışa geçen terörist saldırılar, Erzurum Şehit ...
Dadaşlar'dan Erdoğan'a teşekkür yağmuru
AK Parti tarafından kurulan 3 hükümette Sağlık Bakanı olan Recep Akdağ’ın ...
 
Akdağ Tarihe geçti
AK Parti tarafından kurulan 3 hükümette Sağlık Bakanı olan Recep Akdağ’ın ...
DOSİAD ve DABKON’dan Akdağ Teşekkürü
Doğu Anadolu Sanayici ve işadamları Derneği (DOSİAD) ve Doğu Anadolu Basın ...
Başbakan gündemi değerlendirdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP'nin desteklediği bağımsız milletvekillerinin ...
 
Erzurum Sevgi Yolu'nun merkezi
Rize Valisi Hacımüftüoğlu, "Rize Mardin Sevgi yolunun Mardin'den, Suriye ...
Öztürk’ten tanıtım atağı
Vali Öztürk, Kayak Merkezlerinin tanıtımına büyük önem verildiklerini ...
Erzurum gündemine sanat desteği
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva