ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ERZURUM Sordu: Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?
ERZURUM Sordu: Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?
ETSO İran‘ın yasını paylaştı
ETSO İran‘ın yasını paylaştı
‘Gereği yapıldı’
‘Gereği yapıldı’
Erzurum Engelsiz Yaşam Merkezinde geri sayım
Erzurum Engelsiz Yaşam Merkezinde geri sayım
Olur Yayla Turizmine hazır
Olur Yayla Turizmine hazır
HABERLER>SİYASET
13 Haziran 2012 Çarşamba - 18:24

Siyasetin Ödülleri’ sahiplerini buldu

“Siyasetin Ödülleri” sahiplerini Ankara’da buldu. Siyaset, sanat, iş dünyası, medya ve spor dünyasından tanınmış isimlerini bir araya geldiği gecede, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü aldı.

Siyasetin Ödülleri’ sahiplerini buldu

ERZURUM (İHA) - “Siyasetin Ödülleri” sahiplerini Ankara’da buldu. Siyaset, sanat, iş dünyası, medya ve spor dünyasından tanınmış isimlerini bir araya geldiği gecede, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü aldı.
Siyaset Dergisi, 18’inci kuruluş yıldönümünü “Siyasetin Ödülleri” adıyla düzenlediği özel bir organizasyonla kutladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın “Yılın Bakanı” ödülünü aldıkları gecede, “Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülünü ise, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler aldı. Küçükler’in ödülünü Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz verdi.
Konuyla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Erzurum’a hizmet etmek bizim için onurdur şereflerin en büyüğüdür. Çünkü Erzurum’un insanı en kaliteli hizmetlere layıktır” dedi.
Başkan Küçükler, şunları söyledi: “Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, şahsımıza gösterilen bu teveccüh karşısında çok büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yöneticiler olarak bizler, şahsımıza tevdi edilen her bir ödülü, hizmet basamaklarını çok daha süratli bir biçimde tırmanmamızı sağlayan birer yol arkadaşı olarak görüyoruz. Yani yayın dünyasının ve bu dünyayı var eden kamuoyunun desteğinin yanımızda olduğunu bilmek, bizler için en büyük moral ve motivasyon kaynağı olsa gerek…
Dolayısıyla layık görüldüğümüz bu ödülü, insanımıza hizmet etme amaç ve inancımızın bir nişanesi olarak kabul ediyoruz”
BAŞKAN KÜÇÜKLER, GECEYE KATILAN KONUKLARA ERZURUM’U ANLATTI…
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Siyasetin Ödülleri” organizasyonuna iş, sanat, spor ve medya dünyasından tanınmış birçok ismin katıldığına dikkat çekerek, “Programa katılan konuklarla bir araya gelme ve Erzurum’a dair bilgiler aktarma imkanı da bulduk. Erzurum’un sahip olduğu tabii ve doğal güzelliklerinden, zengin tarihi ve kültürel birikiminden bahsettik. Özellikle dizi ve sinema sektörü için Erzurum’un eşsiz bir mekan olabileceği yönündeki görüşlerimizi ilettik ve bu potansiyeli görmeleri için yapımcıları ve oyuncuları şehrimize davet ettik” dedi.

 
Ilıca’da birinci küme coşkusu
 
Yaralı kartallar tedavi altında
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Turhan Kayagil 14 Haziran 2012 Perşembe 14:14

Bu komikliklere gerek yok ki... Hiç değilse sükut etmek lazım. Öylesi daha şık ve Ülkemize çağ atlatan Sayın başbakanımızın duruşuna da uygun düşer. Bu dergileri ve anketleri Siyaset ustası Sayın başbakan iyi bilir!

Yorumu oyla      6      4  
misafir 14 Haziran 2012 Perşembe 10:39

Erzurumun hali ortada, bizler başka büyükşehirlerin hizmet anlayışına özenirken meğerse içimizde saklı ne cevherler varmış ama bizim haberimiz yok. Bu ödülde ölçüt ne alınmış, kimler nasıl oy vermiş diğer seçilenlerde böyleyse hayretlerimi bir kere daha ifade ediyorum. Seçimi erzurumlular mı yapmış, peki erzurumda yaşayanlar neden böyle düşünmüyor?

Yorumu oyla      6      4  
esen 14 Haziran 2012 Perşembe 10:18

keşke herkes kendi şehirlisinin başarısından gurur duysa.keşke herkes kendi şehirlisine sahip çoksa.keşke insanlarda biraz şehir milliyetciliği olsa.keşke insanlar anlamadan dinlemeden gerçeği öğrenmeden birilerini hemde kendi hemşehrisini suçlamasa.keşke herkes karşıdakinin partisini ,kişiliğini hedef almadan yapılan icraatlarla değerlendirme yapsa.evet keşkeleri sıralarsam 1000 harf yetmez.değerli erzurumlular,ne yazıkki bizler kendi memleketimizin değerini ve insanlarımızın kıymetini bilmiyoruz.bir şey olduğunda olumsuz ne yapabiliriz,olumsuz ne yazabiliriz hırsı kaplıyoruz içimizi.biz bize sahip çıkmıyoruz ve sonrada sahipsiziz diyoruz.sen kendi şehrine birşeyler yapmış,kazandırmış biri için aklına geleni yazarsan karalama kampanyası gibi çalışırsan hangi erzurumluya eller değer verir bundan sonra.kimden bahsedilse peşine ben onu iyi bilirim diyip ha bire köstek olmak erzuruma erzurumluya ne kazandırdı bu güne kadar.biz birbirimize kenetlenmeliyiz kalkınma büyüme yücelme öyle olur.

Yorumu oyla      6      4  
mehmet arife 14 Haziran 2012 Perşembe 10:03

yakutiye ilçesinde oturuyorum. büyükşehir belediyesinin kadın gözüyle büyükşehir adlı projesi ile biz bayanlar toplandık ve su arıtma tesisleride başta olmak üzere birçok yeri gezdik.aramızda palandökendende aziziyedende şimdi mahalle olmuş köylerdende bayanlar vardı.arıtma tesislerindeki arıtmayı ve suyun musluğa gelene kadarki herşeyi gördük ve musluktan su içtik.berrak pırıl pırıl ve lezzetli.orda bize neden sular bazan sarı oluyor diye anlatıldı,film izledik.anlıyacağın bir çok kadın bunu gördük.çeşmeleri bizim mahalleyede istedik,niye bu kadar çeşme diye soruncada bize alt yapı tamamen değişecek o zaman bir kaç gün suyunuz kesilecek,vatandaş susuz kalmasın diye,birde dağ sularından ve hayır çeşmelerinden en çok yakutiye ilçesi faydalanıyordu ilçelerde oturanlar niye bizde yok diye sürekli isteyince bizde yaptık denildi.bu gün aziziye ilçesindeki bayanlar gidecekmiş belediyenin çalışmalarını görmeye.ben kızımla tekrar katılacağım.palandöken bayanlarınada yapılmış haberim olmadı.

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet Arif 14 Haziran 2012 Perşembe 09:23

artık devir eski devir değil, herkes herşeyi iyi biliyor. anketlerin nasıl yapıldığını da herkes biliyor. artık plaket, anket birinciliği inandırıcı değil, mesele halkın vicdanında oylanmak. Yoksa felan dergi gilan dergi birinci seçer, geçende böyle bir olay oldu, bir başka araştırma şirketi erzurumdan bir başkanı seçti, aklıma takıldı, madem bu şirketler anket yapmış erzurumda, birinde birinci olan diğerinde niye yok, acaba başka başka halklar mı var erzurumda

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet Arif 14 Haziran 2012 Perşembe 09:19

Siyasette en büyük ödül halkın sevgisidir. Ona bakmak lazım. Sayın başkan içme suyu temiz diyor, bakana bile içirtiyor, musluklardan akan sarı renkli suyu bu halk mecubireytten içiyor. Başkan yine su temiz diyor. Şimdi ümmet Muhammet huzurunda soruyorum, mademki bu su temiz, Yehişehirde, şehrin diğer yerlerinde ESKİ niye yer sulu çeşmeler açıyor, Allah korkusu içinde cevap versin. Sonra sayın başkan imamhatipli üstelik, yarın hakkın divanında ben de bu suyu içiyorum, temizdir diyebilecek mi, diyecekse eğer, huzuru ilahide, bizden sayın başkanı alkışlarız, yoksa çocuğumuzua şu sarı suyu içirken içimiz yanıyor, ama ahirette yanmaktan iyidir ne edelim.

Yorumu oyla      6      4  
esen 13 Haziran 2012 Çarşamba 22:26

bizler ne yazıkki sahip olduğumuz hiç bir şeyin değerini bilemiyoruz.Ahmet Küçükler içinde aynı şeyi diyeceğim.Sayın Başkan erzurum için elinden gelen herşeyi yapıyor.Görmediklerimizi,hayal ettiklerimizi,başka şehirlerde var diye imrenerek baktığımız bir çok şey Ahmet Bey zamanında Erzuruma yapılmıştır.Ahmet Küçüklerden önceki Erzurum ile bu günkü erzurum arasında yapılanları görmemek için kör olmak veya kör rolü yapmak gerekir.her yıl yeni şeylerle karşımıza çıkan başkanımızın başarılarını bizler görmüyoruz belkide.belkide görmek istemiyoruz.ama bakın dışardan görenler ne kadar güzel izlemişki ödülü hak görmüşler.Yolun açık şansınız bol olsun başkanım.Sizin başarınız bilinki bizleri gururlandırıyor.Biliyoruzki çalışmalarınızdaki tek amacınız biz erzurumlular için.

Yorumu oyla      6      4  
Bizden de SU ödülü 13 Haziran 2012 Çarşamba 19:07

Küçükler'e erzurum halkıda su ödülü verecek

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Türkçemizle gurur duyuyoruz’
Aziziye Belediye Başkanı Cengiz, “Güzel dilimiz Türkçe’yi en güzel kullanmak ...
Ilıca dönüşüyor
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Kentsel dönüşümde attığımız kararlı ...
Tortum’da AK Buluşma
Erzurum’un AK Partili ilçe belediye başkanlarıyla belde belediye başkanları ...
 
Aziziye’den ‘Termal Tanıtım’
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, Türkiye’de ‘Termal Turizmin ...
AK Kadınlar Alkanat’ın duasını aldı
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ve AK Parti İl Sosyal ...
‘Erzurum’dan göçü durduracağız’
İl Genel Meclisi Üyesi Tahsin Bayramoğlu, Kuzgun barajına yapılacak olan ...
 
DAK, Demirel'i dinledi
Aralarında Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu’nun da yer aldığı 10 ...
MHP’den ‘Kaya’ açıklaması
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zekai Kaya’nın tutuklanmasının ardından ...
Mecliste laboratuvar tartışması
Erzurum İl Genel Meclisi Haziran dönemi toplantıları devam ediyor. İl ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva