ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Mütefekkir Erol Güngör'e vefa
Mütefekkir Erol Güngör'e vefa
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Yumaklı tarımsal ihracat verilerini paylaştı
Yumaklı tarımsal ihracat verilerini paylaştı
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
HABERLER>SİYASET
4 Mart 2014 Salı - 16:48

Sekmen’den Hasta Konuk evi vaadi

Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Pasinler’de köyleri ziyaret ettiler.

Sekmen’den Hasta Konuk evi vaadi

 MURAT ÇANKAYA

 ERZURUM (İHA) - Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Pasinler’de köyleri ziyaret ettiler.

 Pasinler’e adeta çıkarma yapan eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, ilçeye bağlı Çöğender, Altınbaşak ve Alvar beldesini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdüler. Pasinler Belediye Başkan Adayı Ünsal Sertoğlu’nun da eşlik ettiği çalışmalarda köylü vatandaşlar Recep Akdağ’a ve Mehmet Sekmen’e büyük ilgi vardı.

Köylerde konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, “Halkın rızasını kazanan biri hakkın rızasını da kazanır. Tabi bu seçimin önemli bir özelliği artık köylerimizin de bir söz hakkı var. İlçe belediyesine ve Büyükşehir belediyesine de oy kullanacaksınız. Ak Parti olarak biz köylerimize de yeterince hizmet verebilmek için bu yasayı çıkarttırdık. Köylerimiz elektrik ve telefon hizmetini rahmetli Turgut Özal’la gördü. Şimdi köyler su hizmeti, yol hizmeti, barınma hizmeti, köy konağı ve arazilerde yol hizmetini artık yavaş yavaş bu dönem vatandaşımız görecek. Köylerimizin bir kısmı hizmetlerini ilçe belediyelerimiz, bir kısmını ise büyükşehir belediyemiz yapacak. İlçe belediyesi ile büyükşehir belediyesi ekibi bir olursa çok güzel hizmetler gelir. Her ilçede bir su, kanalizasyon şefliğimiz ve yol şefliğimiz olacak. Bunlar hızlı ve pratik şekilde sizlere hizmet edecek. Proje ekiplerimiz olacak ve bunlar ilçelerimize de yardım edecekler. Büyükşehir Belediyesi içerisinde muhtarlarında rahat çalışabilmeleri için bir muhtar odası yapacağız” dedi.

 Hastanelere yakın bölgede sosyal donatılarıyla dolu “Hasta Konuk Evi” yapacaklarını belirten Sekmen, “Bu konukevinde vatandaşlarımız çok uygun fiyatlara kalabilecekler. Bunun yanı sıra İlimizde bir kültür merkezi ve en önemlisi fuar merkezi yaptıracaklarını, ilk işimiz ise hayvan borsası yapmak olacak. Ve bu tesis 100 dönüm üzerine kurulu olacak. Hayvancılarımız için bu yatırımı gerçekleştireceğiz. İlçelerimizde semt garajları yapacağız.” diye konuştu.

 Sekmen, Pasinler’in en önemli sorunu olan taşımacılığı da çözüme kavuşturacaklarını, Pasinler-Erzurum hattı üzerine Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle ilçenin bu temel sorununu çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

 Sağlık eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ise, “Bugün burada Avlarlı Efe’nin ve Salih Efendi’nin manevi huzurunda olmaktan, sizlerle bu havayı teneffüs etmek bizleri gururlandırıyor. Alvar’ın en büyük sorunlarından biri olan sulama göletini çözmeye çalıştığımızda hep karşımıza bir sorunlar çıktı. Ama derler ya her şerde bir hayır vardır diye işte o hayır göleti “Baraj” etti. İhaleleri yapıldı yazın Allah’ın izniyle 400 günde bu küçük barajımız yapılacak. Benim Avlarlı, Hertevli ve çevre köylerde ki kardeşlerim rahatlıkla arazilerini bol bol bu baraj sayesinde sulayabilecek. Malumunuz sizlerin benim üzerimde hakkınız var. Sizler oy verdiniz ben gittim bakan oldum sizlere hizmet etmeye çalıştım. İnşallah bunu başardığımı düşünüyorum. İşte sizlere sadece sağlık alanında değil her alanda koştum durdum. Şimdi de benim sizin üzerimde küçük de olsa bir hak olduğunu düşünüyorum. Ve diyorum ki her seçimde Alvar Beldesi bizim göğsümüzü kabarttı. Ama bu seçim farklı bir seçim ortalıkta dönen oyunları, iftiraları görüyorsunuz. Onun için benim sizden isteğim oylarınızı heba etmeyiniz. Bu memleketin, bu ülkenin daha kalkınması için oylarınızı Ak Parti’den yana kullanmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

 
29 bin 120 paket kaçak sigara ele geçirildi
 
Asansör boşluğunda yaralı halde bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ’dan ortaklık kültürü sitemi
Akdağ, “Maalesef ki Erzurum’da ortaklık kültürümüz yok denecek kadar az. ...
Bulutlar’dan pazarcılarla siyasi muhabbet
Palandöken Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, ...
Kılıç istifa iddialarını yalanladı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Aşkale’de 300 kişinin AK Partiden ...
 
Korkut, ‘Hakkınızı helal edin’
Yakutiye İlçe Belediyesinde 2009 seçimleriyle seçilen Meclis üyelerinin ...
İl Genel Meclisi'nde tarihi 5 gün
İl Genel Meclis Başkan’ı Taşkesenligil, ”İl Genel Meclisleri tarihinin ...
Akdağ: ‘Bu memleketi çapulculara bırakmayacağız’
Sağlık eski Bakanı Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ve AK Parti ...
 
SP adaylarını tanıttı
Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına devam eden Saadet Partisi (SP) ...
Erzurum’da 482 bin 761 seçmen oy verecek
MAHMUT AKDAĞ-ÖZEL-Yüksek Seçim Kurulu iller seçmen ve sandık sayılarını ...
İl Genel Meclisi son kez toplanacak
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum İl Genel Meclisi Mart ayında son kez toplanacak.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva