ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>SİYASET
11 Ağustos 2016 Perşembe - 04:29

Sekmen Horasanlılara seslendi

Sekmen, Yeni Türkiye’nin dünden daha güçlü olacağını söyledi. Başkan Sekmen Horasan’da, vatan haini terörist başı FETÖ ve postallı satılmışların gerçekleştirdiği darbe girişiminin perde arkasını anlattı.

Sekmen Horasanlılara seslendi

~~Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yeni Türkiye’nin dünden daha güçlü olacağını söyledi. Başkan Sekmen Horasan’da, vatan haini terörist başı FETÖ ve postallı satılmışların gerçekleştirdiği darbe girişiminin perde arkasını anlattı.
 Siyonist ve emperyalistlerin desteklediği darbeye karşı gösterilen milli direncin takdire şayan olduğunu bildirdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Ülkemiz Allah’ın lütfü ve keremiyle, milletimizin cesurca, kahramanca mücadelesi, kurumlarımızdaki aklıselim komutan ve yöneticilerin gayretiyle büyük bir felaketin eşiğinden geri döndü” dedi.
 Başkan Sekmen, şunları kaydetti: “Milletimiz 200 yıldır çok büyük oyunlarla, entrikalarla karşı karşıya. Bu milleti nasıl yapalım da bölelim, parçalayalım diye her türlü oyunu oynuyorlar. Sünni-alevi, sağcı-solcu, laik-anti laik, Kürt-Türk diye bölmeye çalıştılar. Bu oyunlar yetmemiş gibi satılmışlara darbe yaptırmışlar, terör örgütlerini bu milletin başına bela etmişler. Önce hain bölücü örgüt PKK belasını bu milletin başına bela ettiler, daha sonra DEAŞ denilen terörist örgütü çıkarttılar, en son da 40 yıldır sinsice, haram olan ne varsa hepsini mubah görerek devletimizin kurumlarını ele geçiren satılmış ajan darbeci FETÖ terör örgütünü tankla, tüfekle, helikopterlerle savaş uçaklarıyla, milletimizin üzerine saldılar. Biz biliriz ki, Allah’ın dininde haramı helal saymak, desise, oyun düzen yok. Münafıklık yok. En tehlikeli insan münafık insandır. Münafık kâfirden daha beter, daha kötü, daha lanetlidir. Ama bunlar devleti ele geçirmek için her yolu mubah gördüler, tüm haramları helal saydılar. Oyun üzerine oyun, hile üzerine hile, desise üzerine desise, kahpelik üzerine kahpelik, hainlik üzerine hainlik, ihanet üzerine ihanet yaptılar ve en son da 15 Temmuz akşamı son oyunlarını oynayarak milletin üzerine savaş uçaklarından bomba attılar. Helikopterlerden mermi yağdırdılar, tanklarla çiğneyip ezdiler, tüfeklerle taradılar, devletin kurumlarını ele geçirmeye, darbe yapmaya kalkıştılar.”
 “VATANIMIZA CAN FEDA”
 Başkan Mehmet Sekmen, vatan haini FETÖ’cülerin kalleşlikte sınır tanımadıklarını ifade etti. Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah Teâlâ’, ‘Bir insanı öldürmek, bütün insanlığı öldürmek gibidir’ diye buyurmasına rağmen, bu satılmış vatan hainleri ise kendilerine göre fetvalar uydurarak, kendilerine göre din uydurarak vatanımıza, milletimize, devletimize kalleşçe bu ihaneti yaptılar. 15 Temmuz akşamı bu milletin uçağını, helikopterini, tankını, silahını bu millete doğrulttular. Ya siz kimsiniz, kimin askerisiniz? Bu millet bu silahları, ‘Düşmana fırsat verilmesin, ülkenin sınırları korunsun, vatan işgal edilmesin, düşman vatanımıza girmeye fırsat bulamasın’ diye aldı. Yoksa bu silahları millete, Ahmet’e, Mehmet’e, Hasan’a, Hüseyin’e, Fatma’ya, Ayşe’ye doğrultun diye almadı. Ama bu satılmış vatan hainlerine, imanlı milletimiz tüm illerde, ilçelerde, sokaklara, caddeler, meydanlara çıkarak karşı koydu. İman dolu göğüslerini silahların önüne siper etti, tankların altlarına yattı, önüne durdu, üzerine çıktı. ‘Canımı veririm ama bu vatanı satılmış hainlere, ajanlara vermem. Milli iradeden, demokrasiden taviz vermem’ dedi. Feraset sahibi milletimiz baktı ki, bu satılmış hainler bu emri dışarıdan almışlar. FETÖ ajan, FETÖ kukla, FETÖ maşa… O maşayı kullanan dış güçler var arkasında. Yoksa onun yapabileceği iş değil. Sinsi şekilde 40-50 yıl çalışmışlar. Ama bu aziz millet ne yaptı bir gecede, saatler içerisinde bunların 40-50 yıldır yaptıkları sinsilikleri bitirdi. Ve bu satılmış ajanlar da meydana çıktı. Kafalarını, vicdanlarını dış güçlere satan hainler de birer birer yakalandı ve yakalanmaya devam ediyor.”
 MİLLETİMİZ DARBECİLERE GEREKEN DERSİ VERDİ
 Başkan Mehmet Sekmen, Yeni Türkiye’nin dünden daha güçlü olacağını ifade etti. Sekmen, “Bu yakalanan hainlerin sıfatlarını söylemiyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri bu milletin göz bebeğidir. Peygamberimize olan muhabbetten dolayı, askerimizi yüceltmek için askerimize Peygamberimizin ismi verilerek ‘Mehmetçik’ denilmiştir. Bu Müslüman milletin Mehmetçiklerini, evlatlarını bu milleti öldürmek için üzerine süreceksin ha… İşte 15 Temmuz gecesi bu millet, bunlara dersini verdi. Bir de zannettiler ki, bu milletin seçtiği Cumhurbaşkanı bu olayı duyunca kendileri gibi başka ülkelere kaçacak. Böyle yalanlarla yaygara çıkarttılar. Bu aziz milletin seçtiği cesur, yiğit Cumhurbaşkanı Başkomutan hep, ‘Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık’ diyor. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız ile 30-35 yıl önce bu hareketi, ‘Biz yeniden büyük Türkiye’yi kuracağız. Bu devleti dünyanın kalkınmış, gelişmiş en ileri ülkeleri arasına getireceğiz’ hedefiyle başlattık. Bunun için milletimize hizmet etmeye, ülkemizi kalkındırmaya belediyelerden başladık, hamdolsun başara başara geliyoruz. Bu ülkemizin 200 yıldır en büyük sorunlarından biri bütçesini denk hale getirememekti. İlk kez Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde bu ülkenin geliri giderini karşılaya bilir hale geldi. Onun için bu yollar, köprüler, tüneller, hastaneler, üniversiteler, okullar, hizmetler, uçaklar, helikopterler, füzeler, tanklar, silahlar yapılmaya başlandı. Bunu gören Batılılar, ‘Ne yapalım da bunların kalkınmasını engelleyelim, gelişmesini durduralım’ diye besledikleri satılmış vatan haini teröristleri bazen PKK adıyla, bazen DEAŞ, bazen de FETÖ adıyla üzerimize saldılar. Bunu şunun için söylüyorum. Şimdi başka oyun peşinde olabilirler. Uyanık olacağız, vatanımızı koruyacağız. Kurumlarımızı ele geçiren, bu millete darbe yapmaya kalkışan o hainlere ve destekçilerine de gerekli hesap sorulacak. İstiklal Şairimiz Mehmet Akif diyor ki, ‘Sahipsiz olan memleketin batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.’ Biz hep beraber bu memleketin batmaması, bu vatanın bölünmemesi için gayret göstereceğiz. Arkamızdan gelen evlatlarımıza kalkınmış, müreffeh bir Türkiye bırakacağız.” şeklinde konuştu.
 

 
‘Rabbim bu milletten razı olsun’
 
Horasan öğrenci yurduna kavuşuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen 15 Temmuz Destanını paylaştı
Milli mücadelenin mihenk taşı Erzurum’da demokrasi nöbetleri bayram havasında ...
Ilıcalı ''Siz bu millete mi darbe yapacaksınız
Ak Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, günlerdir demokrasi nöbetinin ...
Demokrasi nöbetinde Dadaşça duruş
Erzurum’da düzenlenen demokrasi nöbetlerinin 25. gününde Dadaşlar Ahmet ...
 
Aydemir: Polisimiz destansı bir mücadele sergilemiştir
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli irade milli namustur, ...
Aydemir: Sekmen Milli heyecana önderlik etmiştir
Milletvekili İbrahim Aydemir: ‘Sekmen, Dadaş vizyonunun gurur vurgusudur’dedi
Aydemir’den Azizoğlu’na şükran plaketi
Aydemir, ‘Erzurum’un milli irade hassasiyetini, dadaşça duruşunu, devlet ...
 
Ilıcalı’dan Karayazılılara teşekkür ziyareti
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, hain darbe girişiminin ...
Aydemir: 'Cihan yıkılsa bu cephe sarsılmaz'
Aydemir, “Aziz milletimizin ikbal ve istikbaline kasteden bir kakışma, ...
Taşkesenlioğlu’ndan STK’lara teşekkür
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, sivil toplum örgütü temsilcileriyle buluştu.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva