ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Erzurum için kuvvetli yağış uyarısı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
Terör bitti, köylere geri dönüş arttı
AGF başvuru verileri açıklandı
AGF başvuru verileri açıklandı
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 34 bin 568'e yükseldi
Hacı adayları dikkat
Hacı adayları dikkat
HABERLER>SİYASET
1 Ekim 2015 Perşembe - 07:03

Sekmen: “2023’e hep beraber yürüyeceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Yerel Yönetimler 5. Bölge İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, genel seçimlerin önemine vurgu yaptı.

Sekmen: “2023’e hep beraber yürüyeceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Yerel Yönetimler 5. Bölge İstişare Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, genel seçimlerin önemine vurgu yaptı. Erzurum Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde düzenlenen toplantıya; AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Erzurum Milletvekili Adayları Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ve Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Erzurum, Ordu, Trabzon, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Artvin, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Kars ve Rize illerinden belediye başkanları, il ve ilçe parti yöneticileriyle çok sayıda partili katıldı. AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, burada yaptığı konuşmada, 1 Kasım’ın Türkiye ve Dünya için bir dönüm noktası olduğunu belirtti. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, Türkiye'de AK Parti ile birlikte hizmet belediyeciliğine doğru bir evrim olduğuna dikkati çekti. Özhaseki, “Belki de bunun milatlarından birisi 1994'tür. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da Belediye Başkanı olduğu, Anadolu'da birçok arkadaşımızın büyükşehirlerde belediyelere başladığı dönemdir. Bir milattır, bir dönüm noktasıdır. O yıla kadar bütün Türkiye'de her tarafı ideolojik belediyecilik sarmışken ve sıkıntılar içerisinde insanlar çabalarken, o dönemde hizmet belediyeciliğine doğru bir evrim oldu" dedi.

1 KASIM SEÇİMLERİNİN ÖNEMİ

Başkan Mehmet Sekmen de, 1 Kasım’ın bugüne kadar yapılan seçimler içerisinde en önemlisi olduğunu bildirdi. Sekmen, şunları kaydetti: “Bugüne kadar yapılan seçimlerin belki de en önemlisini yapacağız. Yeni Türkiye yolunda 2023 hedeflerine hep beraber yürüyeceğiz. Şunu bilelim ki, gerek iç gerekse dış mihraklar ülkemizin önünü kesmek için yoğun bir gayret içerisindeler. Bugüne kadar da bu hep böyle olmuştur. Bugün dönüp İslam ülkelerine ve kalkınmakta olan milletlere baktığımızda, bu ülkelerin başında kuklalar, milletine hainlik yapan veya milletin değerlerine küfreden işbirlikçilerini görüyoruz. Ama ne zaman kukla olmaz, ülkenizi ve milletinizi çağın şartlarıyla buluşturmaya kalkar, yeri ve zamanı geldiğinde gerek ülkeniz gerekse de dünyada olup biten haksızlıklara karşı olursanız o zaman her türlü oyun, desise, terör, darbe vs. bir takım şeyleri gündeme taşırlar. Son 13 yılda yakalanan ekonomik kalkınma, milli harp sanayinde yakaladığımız başarı, Anadolu aslanlarının ihracattaki başarısı içte ve dışta birilerini rahatsız eder.”

“GÜN; BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”

Sekmen, birlik ve beraberliğe dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gün, bugündür. Teşkilatlar ve yerel yönetimler el ele vererek, bütün engelleri aşacağız. 2002’den beri göreve gelmiş, daha önceden muhtelif partilerde görev almış, bizimle beraber olması mümkün bütün arkadaşları göreve davet edelim. Çalmadığımız kapı, girmediğimiz sokak, cadde, meydan kalmamalı. Gruplar ve ekipler oluşturmalıyız. Bizler yerel yönetimler olarak belediye başkanı, meclis üyesi, arkadaşlar olarak seferberlik ilan ettik. Bu süre içerisinde bir yandan hizmetlere devam ederken, bir yandan da gelen taleplere cevap vermeye gayret ediyoruz. Erzurum’da 18 aydır önemli hizmetler vermenin gayreti içerisindeyiz. Köylerimizin su, kanalizasyon, su depoları, arıtma, grup ve mahalle yolları, ilçede su kanalizasyonları, arıtma, su depoları, prestij caddesi, bilgi evleri, canlı hayvan meydanları, mezbahalar, peyzaj, il merkezinde su, kanalizasyon, arıtma, yağmur suyu ayrıştırma, kentsel tasarım ve dönüşüm, tarihi eserlerin restorasyonları, prestij caddeleri, spor, park, otopark, yeşillendirme, ağaçlandırma, şehrin aydınlatması, ulaşım, mezarlık hizmetleri, okulların bakım ve onarımı, tarım ve hayvancılığa yönelik projelerle şehrimizi kalkındırmaya çalışıyoruz.”

“DEDİKODULARA FIRSAT VERMEYELİM”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim çalışmalarında dedikodulara fırsat verilmeyeceğini ifade etti. Başkan Sekmen, şöyle konuştu: “Halkın içinde olacağız. Sokakta, camide, okulda, düğünlerde, cenazelerde olmaya gayret etmeliyiz. Bilelim ki halkın gönlüne girmediğimiz, elini sıkmadığımız zaman bunların bir kıymeti yoktur. Partimize gönül vermiş gençleri, kadınları yanımıza da alalım. Menfaat peşinde koşan, dedikodu yapanlara fırsat vermeyelim. Küçük yerlerde basit de olsa ufak konular büyük olarak lanse edilir. Bize Allah için destek vermiş isimsiz kahramanların motivesini bozmamamız lazım.”

 
Mehmet Akif İnan’a vefa
 
Aydemir: ‘Erzurum farkındalık döneminde’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Muhtarlık hizmetlerinde yeni konsept
Büyükşehir Belediyesi, muhtarlık hizmetlerini artık online olarak da gerçekleştiriliyor
‘Yerel Yönetimlerde AK Evrim’
Mehmet Özhaseki, Türkiye'de her tarafı ideolojik belediyecilik sarmışken ...
Güvenli: 'Akdağ Sağlıkta dönüşümün mimarı'
A.Mustafa Güvenli; Türkiye’de sağlıkta dönüşümün mimari olan Prof.Dr.Recep ...
 
Ilıcalı 2023 hedeflerini paylaştı
Ilıcalı Aziziye ilçesinde bulunan Şeker Fabrikası, İlçe Jandarma Komutanlığı ...
Taşkesenlioğlu: ‘Gücümüz, birlik ve beraberliğimiz’
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına ...
Deligöz, Sanayi Esnafıyla buluştu
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına ...
 
Yaptırmış: ‘13 yıllık istikrar sürecek’
AK Parti Milletvekili adayı Yaptırmış, seçim çalışmaları kapsamında Yakutiye ...
Büyükşehir'den çiftçiye AK yaklaşım
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin gelişmesi için ...
Ilıca, Ilıcalı’yı bağrına bastı
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmalarını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva