ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erdoğan’dan Emek ve Dayanışma Günü mesajı
Erdoğan’dan Emek ve Dayanışma Günü mesajı
‘Patentle Türkiye’ başvuruları başladı
‘Patentle Türkiye’ başvuruları başladı
Fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
Fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
JASAT Mercek-6 operasyonu: 58 gözaltı
Ayı saldırısına uğrayan 1 kişi yaralandı
Ayı saldırısına uğrayan 1 kişi yaralandı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
8 Haziran 2010 Salı - 06:04

Sağlıkta kampus açılımı

Erzurum’da “Sağlık Kampüsü” oluşturulması yönündeki çalışmalara başlandı. BEAH’ın bulunduğu bölgede, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi, Onkoloji, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi adı altında 5 ayrı sağlık kuruluşu daha hizmet verecek

Sağlıkta kampus açılımı

ERZURUM (GHA) – Erzurum’da “Sağlık Kampüsü” oluşturulması yönündeki çalışmalara başlandı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunduğu bölgede, 5 ayrı hastanenin daha yapımı için düğmeye basıldı.
//KAMPÜS İNŞAATI HIZ   KAZANDI
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bulunduğu bölgede, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi, Onkoloji, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi adı altında 5 ayrı sağlık kuruluşu daha hizmet verecek. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, “Hastanelerin yapımı için zemin etüd çalışmalarına başladı. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından sağlık kuruluşlarının projelendirme işlemlerine başlanacak ve ihalesi gerçekleştirilecek.” dedi. Yeni hastanelerin yapım sürecinde işe ilk olarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden başlanacağını dile getiren Başhekim Erdoğan, “İlk hastanemizin yatak kapasitesi 250 olacak. Tüm hastanelerin tamamlanmasıyla birlikte sağlık kampüsümüz 2 bin yatak kapasiteli hale gelecek. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde bu bölge cıvıl cıvıl bir hal alacak. Yeni hastanelerin de yapılmasıyla birlikte şehirdeki hareketlilik Çat Yol üzerinde de yaşanacak.” diye konuştu.
//ERZURUM SAĞLIK MERKEZİ OLMA YOLUNDA
Erzurum’un, sağlık merkezi olma yönünde edim adımlarla ilerlediğine dikkati çeken BEAH Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, “Yeni hastanelerimizle birlikte şu an bulunduğumuz bölge sağlık kampüsü halini alacak. Tedavi gören hastaların doğal olarak yakınları da bulunacağından, bölgede konaklama ihtiyacı ortaya çıkacaktır. Biz de bu ihtiyaca binaen, hastanelerin bulunacağı bu noktada bir refakatçi oteli yaptırmayı düşünüyoruz. Böyle bir projemiz var. Bu projeyi en kısa zamanda hayata geçirmeye çalışacağız.” diye konuştu.
Vatandaşların sağlık hizmeti ihtiyaçlarının sadece belirli alanlarda değil, tüm alanlarda verileceği sağlık kampusünde, spor salonlarından eğlence ve dinlence merkezlerine kadar birçok sosyal donatının bulunacağını vurgulayan Başhekim Erdoğan, şöyle konuştu: “Hastanemiz, ihtiyaçlara fazlasıyla cevap vermektedir. Hem ilin, hem de bölgenin sağlık merkezi olacak olan hastanemiz, bundan birkaç yıl sonra Erzurum’un gülen yüzü olacak. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda en küçük ayrıntıyı bile hesaba katacak, verdiğimiz sağlık hizmetlerinin kalitesini de artırmak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 8 Haziran 2010 Salı 09:49

İlk başta erzurumun bu denli büyük projelere imza atmasına çok sevindim gerçekten sağlık konusunda çok geri kalmışlığımız vardı ama bugün AKP iktidarı ile o kadar güzel hizmetler veriliyorki şurdan bir 10 yıl öncesine gidelim ERZURUM 10 yıl öncesine kadar bile mahrumiyet bölgesi olarak biliniyordu ama sayın başbakan bi yayın kuruluşunda erzuruma yönelik olan soruda 'ben ERZURUM'u doğunun İstanbulu yapacam demişdi şimdi Erzurumun hangi semtine hangi mahallesine giderseniz orada çok güzel projeler ve çok güzel adımlar atıyorlar ama birtek şu yanlışlığı yapıyorlar İnşaat sektörünün erzuruma hiçbir katkısı olmadı neden mi bir ara bi firma okul İnşaatı almıştı adam ekmeğini bile aşçı getirmiş ekmeğini fırından yapıyordu unu bile dışardan getiriyordu bir tane çivi almadı gerçi devlet dairelerimizde aynen öyle başta büyükşehir olmak üzere satın almacıları malzemeyi İstanbuldan alıyor ama vergiye gelince dayanıyor kapıya vergiyi ödemedin diye bişi satamadımki vergi ödüyeyim kardeşim...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orman Bölge’den anlamlı yatırım
YAŞAR YILMAZ(İHA) - Orman Genel Müdürlüğü Tarafından başlatılan "Her Köye ...
Aziziye, sanatçıları ağırladı
İLHAMİ İBİŞ/ERZURUM gazetesi - "Aziziye-Nenehatun" filminin çekimleri ...
Eczanelerden Medula Sistemine tepki
Eczanelerde 1 Mart itibariyle uygulamaya konulan 'Medula' sisteminin mağduriyeti ...
 
Elektrik komandoları eğitiliyor
NECAT KARAKAŞ(İHA) - Erzurum genelinde özelleştirilen elektrik dağıtım ...
Çevre için yürüdüler
Erzurum’da Dünya Çevre haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Vali ...
Türbe’de Çevre Şenliği..!
Büyükşehir Belediyesi’nce 5 Nisan Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında ...
 
LPG tüketiminde üçüncü sıradayız
Erzurum’da bu yılın ilk üç ayında bin 371 ton tüplü, 129 ton dökme LPG, ...
Yeşil Kart’ta sıralama değişmedi
Doğu Anadolu Bölgesi’nde 2 milyon 196 bin 497, Erzurum’da ise 251 bin ...
Sağlıkta rekor Cimilli’nin
Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü, 1940 yılından günümüze kadar 32 idareci değiştirdi. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva