ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>SİYASET
9 Temmuz 2013 Salı - 17:02

SP'den etkinlik tepkisi

SP İl Başkanı Faik Çalık, bazı belediyelerce gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerine tepki göstererek, “bazı belediyelerin Ramazan ayını eğlence, karnaval, festival ayına çevirmelerini milletimizin uygun bulmadığını belirtmek istiyorum .” dedi.

SP den etkinlik tepkisi

Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, bazı belediyelerce gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerine tepki göstererek, “bazı belediyelerin Ramazan ayını eğlence, karnaval, festival ayına çevirmelerini milletimizin uygun bulmadığını belirtmek istiyorum .” dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan SP İl Başkanı Çalık, “ Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi iklimin,  manevi Güzelliklerin en yoğun yaşandığı 11 ayın sultanı olan Ramazan Ayını Müslümanlar olarak en güzel şekilde yaşamalı ve yaşatmalıyız . Bu Manevi atmosferin en yoğun olduğu ayda Tüm Müslümanlar Ramazan Ayının feyzinden nasiplenmek isterken Kent meydanlarında yapılan gösteriler idarecilerimizin geçen seneden ders çıkarmadığını göstermiştir. AK Partili bazı belediyelerin Ramazan ayını eğlence, karnaval, festival ayına çevirmelerini milletimizin uygun bulmadığını belirtmek istiyorum.” vurgusunu yaptı.

Mesajında İslam Dünyasındaki gelişmelere de değinen Çalık şunları kaydetti, “ Ramazan Ayının Manevi Coşkusu, sevinci, bereketi içindeyiz, Ne var ki bu güzel rahmet ayına başlarken Yanı başımızda Suriye’de,Irak’ta ve dünyanın her köşesinde emperyalist emeller için acımasızca İşgal edilen Dış destekli darbeler ile yok edilmeye çalışılan mazlum coğrafyaların endişesi var.  Evleri yıkılan, aileleri şehit edilen yetimlerin hüznü var. Yeterli yiyeceği ve sağlıklı suyu olmadığı için hayatını kaybeden Afrikalı çocukların burukluğu var. Emperyalist güçler İslam Ülkelerinin neredeyse tamamında bir kargaşa ortamı oluşturmak birlik ve beraberliğimizi bozmak için bir tezgah içerisine girmişlerdir bizler bu manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz.İslam alemi tarihin en önemli süreçlerinden birini yaşamaktadır. İslam ülkeleri acımasız işgallerin hedefi halindedir. Emperyalist güçler, son dönemde yaşanan İslami uyanışın önünü kesmek, İslam ülkeleri arasında yeni ihtilaflar oluşturmak için karanlık ve sinsi planlarını uygulamaya çalışmaktadır. Bu sinsi planlara karşı uyanık olmak ve daha fazla kenetlenmek zorundayız.

Ramazan ayının aslı barıştır, paylaşmaktır, dostluktur, merhamettir. Ancak görüyoruz ki selamet yurdu olması gereken İslam dünyasında kardeş kavgaları devam ediyor, savaşlar sürüyor, zalimler kendi halklarına kurşun sıkıyor . Dileğimiz o dur ki Müslümanlar, içindeki merhamet duygusuyla bu kavgalara son versin.

 Rahmet ve merhamet ayı olan ramazanın İslam alemine barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, Başta Erzurumlu hemşerilerimiz olmak üzere milletimizin ve bütün Müslümanların mübarek ramazan ayını tebrik ediyorum.”

 

 
ATAÜNİ’den Sağlıkçılara lisans desteği
 
Erzurum’a yakışan da budur…
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
başkana mesaj 29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:13

sayın başkanım bu etkinlikler hala devam ediyor sadece yılanları eksik

Yorumu oyla      6      4  
Gerçekler 11 Temmuz 2013 Perşembe 16:32

Etkinliklerle uyuyalım .. Davul olsun mu olmasın mı uğraşalım. Çok cahiliz malesef. İşte gerçek bu okuyun: Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, sağlık hizmetlerinde son 1 yılda ciddi fiyat artışları görüldü. Enflasyon sepetinde yer alan 10 sağlık hizmetinde fiyat artışı ortalama yüzde 59'a ulaştı. Sepette yer alan sağlık hizmetlerinin haziran 2012'deki fiyatı 1952,34 liraya karşılık gelirken, geçen ay bu bedel 3 bin 102,2 liraya çıktı.

Yorumu oyla      9      4  
Garib Ramazan 11 Temmuz 2013 Perşembe 13:33

Ramazanı Şerif ayı garibandır.herkes bir yerinden payına götürecektir.Ebu İshak camii de hatmi şerifle kılınan namazıda istemediler ne koymuş ne arıyorsunuz.

Yorumu oyla      7      4  
Mökkem dadaş 10 Temmuz 2013 Çarşamba 14:18

Yorgun olurlu milli görüşçü olduğunu yazmışsın ama radikalleşmekten bahsediyorsun. Bu radikalleşme abd nin oyunu değilmi islam ne diyorsa o kuran ve sünnet çizgisi haricindeki herşeye karşı durmak qgerekmez mi

Yorumu oyla      9      4  
yorgun-olurlu 10 Temmuz 2013 Çarşamba 09:24

Yıllardan beri Milli Görüşcüyüm.Sayın başkan alternatif sunmak gerekiyor ve fazla radikalleşmeden.çünkü radikal hasan hüseyin ceylan,h.ibrahim çelik ,Şükrü karatepe(iyi akademisyendir.)Şevki yılmaz gibiler günah çıkarıyorlar.radikalleşmeden alternatif üretmek lazım.Mesela kitap fuarı,paneller,vb.birazda çocukların zihninde iz bırakacak oynu vb.

Yorumu oyla      10      5  
11EYLUL 9 Temmuz 2013 Salı 23:20

HÜSEYIN BEY HOCALAR SESLEERI CIKMIYO HAKLISUNIZ MHP YAPSAYDI OOOOOO

Yorumu oyla      9      5  
Garip 9 Temmuz 2013 Salı 22:58

Başta ekmek olmak üzere bir çok gıda maddesindeki zammı herkes farketmiştir. Neden buna engel olan bir babayiğit yok? Allah rızası için birileri duysun sesimizi. Şebek gibi sazlı sözlü eğlenceler çok mu önemli? Asıl önemli olan halkın gıda maddesine yapılan insaf dışı zamlar. Hakkımı helal etmiyorum.

Yorumu oyla      10      4  
Hüseyin Aydın 9 Temmuz 2013 Salı 20:32

Dünkü program tam anlamıyla rezaletti ! Çocukları eğlendireceğiz diye sirk kadınlarının gösteri yapması bu kente yapılan en büyük saygısızlıktır. Acaba diyorum bu etkinliği akparti değilde başka bir parti mesela mhp yapsaydı hocalar neler derdi?

Yorumu oyla      12      5  
esen 9 Temmuz 2013 Salı 19:36

sayın başkan ramazqanda milletin ekmeğine zam yapanlarıda uyarın.millete neden ramazanda pahalı ekmek tükettiriyorlar.kim bunun sorumlusu acaba.vali uyuyormu??ramazanda milletin ekmeğine neden zam yaptılar sayın vali bey.????bu zammı geri aldırması lazım.gramını düşürüp ekmeğe zam yapan ramazan fırsatçılarına meydan vermemek lazım.

Yorumu oyla      12      5  
esen 9 Temmuz 2013 Salı 19:32

belediyeler uyarıları dikkate alsın .illa istanbuldaki gibi cami kapsında tencere tava mı çalınması lazım belediye başkanları.aklınızı başınıza alın .milletin sesine kulak verin.sonra sıkışınca millete gidiyorsunuz.zamanında milletin dediklerini yapın.ekabir davranmayın.enaniyet yapmayın.bakın saadet başkanıda sizi uyarmış uyun buna.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye Ramazan etkinlikleri başladı
Yakutiye Belediyesi’nce düzenlenen Ramazan etkinlikleri Yakutiye Kent meydanında başladı.
Aziziye’de sosyal dayanışma
Belediye Zabıta ekipleri ve mahalle muhtarları tarafından belirlenen ailelere ...
‘Ramazan dayanışma ayı’
Bulutlar, Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Bulutlar mesajında, ...
 
Aksak'tan Ramazan ayı mesajı
Ramazan-ı Şerifin Kur’an ayı olduğunu söyleyen Erzurum Milletvekili Muhyettin ...
Hizmet İş bölgeye açıldı
Hizmet İş Sendikası, Doğu Anadolu Bölgesi Eğitim Semineri Rize’nin İkizdere ...
BBP’te Gözütok güven tazeledi
Büyük Birlik Partisi Yener Gözütok’a güven oyu verdi. BBP’nin İl Kongresinde ...
 
Aziziye’de ‘Emlak Zirvesi’
Konutlaşma bakımından Erzurum’un en gözde mekanlarından biri haline gelen ...
Büyükşehir’de yeni yasa hazırlığı
Oltu’da ziyaretler gerçekleştiren Başkan Ahmet Küçükler, verdiği çay molasında ...
Öğüt’ten ette yüzde 50 vaadi
CHP Ardahan Milletvekili Öğüt, "Doğu Anadolu’da yüzde 50 daha ucuza et ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva