ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>GUNCEL
8 Nisan 2013 Pazartesi - 16:53

Polis Haftası başladı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle Erzurum’da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Polis Haftası başladı

ERZURUM (İHA) - Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü nedeniyle Erzurum’da bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Kars kapı da bulunan Polis Şehitliğinde anma töreniyle başlayan etkinlikler Ulu Camisinde şehitler için mevlit okutulması ve polis şehit ailelerine yemek organizasyonuyla devam etti. Erzurum Alış Veriş Merkezinde (AVM) polis sergisi açılışı ve Yakutiye Kent Meydanında tiyatro gösterisi etkinlikler kapsamında yer aldı.
AKGÜÇ TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşu’nun 168’nci yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikler bir taraftan devam ederken, diğer taraftan tebrikler kabul ediliyor.
Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç’ü makamında ziyaret eden Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kenan Özgür ve beraberindeki öğrenciler, Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168’nci yılı anısına hazırladıkları hediyeleri sundular. Misafirlerini makamında kabul eden Emniyet Müdürü Akgüç, polis teşkilatının büyük bir teşkilat olduğunu, vatanın savunmasında ve vatandaşın asayişinin korunmasında önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Akgüç, bu tür ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu özel günlerde hatırlanmak başka bir güzelliktir. Bizleri unutmayan meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
PMYO Müdürü Özgür ise, “Bugüne özel bir hediye hazırladık. Emniyet Müdürümüzün isminin yer aldığı tabağı bugünün anısına kendisine takdim ediyoruz. Bundan sonraki meslek hayatında başarılar diliyorum” dedi.
Kabulün ardından Emniyet Müdürü Akgüç ve PMYO Müdürü Özgür, polis memurları ve bazı basın mensupları tarafından çekilen Bitlis’in çeşitli fotoğraflarının yer aldığı sergiyi gezdiler.
POLİSLERDEN KAN BAĞIŞI
Bitlis’te, 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Bitlis Emniyet Müdürlüğü Polisevi’nde düzenlenen kan bağışına Emniyet Müdürlüğü’nün farklı birimlerinde görev yapan polis memurları ve amirler katıldılar. Saat 10.00’da başlayan kampanya akşam saatlerine kadar devam edecek. Türk Kızılay’ı tarafında toplanan kan, Kan Bankası’nda muhafaza ediliyor.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Bitlis Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, emniyet teşkilatı olarak görevlerinin sadece asayişi sağlamak olmadığını, her türlü sosyal aktivitelerle vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Emniyet Müdür Akgüç, “Bitlis’te çok güzel gelişmeler var. Bizlerde bu gelişmelere katkı sunmaya çalışıyoruz. Bitlis’in güzelliklerini göstermeye çalışıyoruz. Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz kampanyaya personellerimizle destek veriyoruz. Biz bu kanlarla Bitlislilerle kardeş oluyoruz. Emeği geçenleri kutluyorum” şeklinde konuştu.
POLİSTEN KAZALARA KARŞI KURBAN KESİMİ
Türk Polis Teşkilatı’nın 168’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında kurban kesimi yapıldı.Polislerin görevleri sırasında karşılaştıkları zorlukları aşmak ve kazalara karşı korunmak amacıyla alınan kurbanlar Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde dualarla kesildi. Bitlis Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polislerin kazalardan korumak niyeti ile yapılan kurban kesimine Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki şube müdürleri katıldılar. Kurban kesiminin ardından dualar yapıldı.
POLİS HAFTASI’NA ÖZEL OYUNCAK ARABALAR
Bitlis Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası etkinliklerini çeşitli aktivitelerle sürdürüyor.
Haftaya özel programları bir taraftan sürdüren Bitlis Emniyet Müdürlüğü, diğer taraftan da özel oyuncak trafik aracı tasarladı. Çocuklara özel tasarlanan araçlar, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde dağıtıldı. 13 plakalı olarak tasarlanan araçların üstünde ‘Bitlis Emniyet Müdürlüğü’ yazıları da dikkati çekiyor. Yaklaşık bin adet yaptırılan araçlar; pilli, lambalı ve kapıları açılıp kapanma özelliği taşıyor.
EMNİYET PERSONELİ ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİYLE YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
Emniyet Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Kars Emniyet Müdürlüğü personeli öğle yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Kars Polisevi’nde düzenlenen yemeğe İl Emniyet Müdür Vekili Hayri Özcan, Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, emniyet şube müdürleri ve şehit yakınları katıldı.Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Özcan, Şehit ailelerini ve emekli emniyet personelini kendilerinden ayrı görmediklerini söyledi.“Sizin için kapılarımız her zaman açık. Sizler için randevu veya bekleme söz konusu olamaz. Şubelerimiz, sosyal tesislerimiz çalışırken size nasıl açıksa şimdi de açıktır” dedi.
ŞEHİT POLİSLER UNUTULMADI
Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce şehit polisler unutulmadı. Darende Hasan Gazi Şehitliği'ni ziyaret edilerek şehit polisler için İlçe Müftüsü Ahmet Varol tarafından dualar okundu.
Programa, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Karcı ve Yaşar Çalık, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Karakol Amiri Cemil Şen, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, İlçe Vaizi Fatih Toktaş, Siyasi Parti temsilcileri emekli polis memurları ve polisler katıldı.
POLİS AMCA SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
Satranç Malatya İl Temsilciliği tarafından, Polis Teşkilatı’nın 168’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen “Polis Amca Satranç Turnuvası” sona erdi. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Satranç Merkezi’nde 3 kategoride düzenlenen turnuvaya çok sayıda sporcu katıldı. 2 gün süren müsabakalar sonucunda, kategorilerinde dereceye giren sporcular şunlar:
Küçükler: Birinci Mehmet Uçar, ikinci Hasan Demiray, üçüncü Miraç Karabulut.
Yıldızlar:Birinci Deniz Doğa Yanar, ikinci Mehmet Akif Ünlü, üçüncü Emir Ahmet Şahin.
Açık kategori: Birinci Cengiz Alıcı, ikinci Feyzullah Çitil, üçüncü Eşref Işık.
HAYAT İÇİN KAN, HUZUR İÇİN 155” KAMPANYASI
''Hayat için Kan huzur için 155'' sloganı ile başlatılan kampanya çerçevesinde bugün de Kan Bağışı TIR’ında kan toplandı.
Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Selim Sami Yavuz, yaptığı açıklamada, “2012 senesinde Malatya PMYO ve Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından gerçekleştirilen projede 'Hayat için Kan huzur için 155' sloganı ile başlatılan proje süresince Malatya PMYO gönüllü öğrencileri tarafından hayat için kanın gerekliliğinin ve huzur için polisin gerekliliğinin altı çizilmişti.
Bu yıl da 3-9 Nisan günleri arasında Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yılı sebebiyle, 10 Nisan Polis gününe ithaf edilerek aynı proje aynı sloganla tekrarlanacaktır. 7 günlük proje süresince Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yılı sebebiyle her gün 168 ünite kan bağışı kabul edilmesi hedeflenmiştir. Böylelikle kan bekleyen hastalara da şifa olunmuş olunacaktır.
Kan Bağışı Tırı’nda, Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi tarafından PMYO gönüllü öğrencileri ile Malatya Park AVM önünde kan topladık” dedi.Kan Bağışı Tırı’nda, kan veren vatandaşlardan Caner Mol, bir gün de kendi yakınlarına kan ihtiyacı olabileceği düşüncesiyle kan verdiğini söyledi.
HAKKARİ POLİSİNE MORAL GECESİ
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından “10 Nisan Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında moral gecesi düzenledi. Akşam saatlerinde polis evinde düzenlenen moral gecesine İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, şube müdürleri ve polis memurları katıldı. Polisler ses sanatçılarının söylediği şarkılar eşliğinde misket oyunu oynadı. Şube müdürleri de misket oyunu oynayarak meslektaşlarından büyük alkış aldılar. Polis memurları daha sonrada kendilerine has değişik oyunlar sergileyerek geceye renk kattılar.
EMNİYET, KAHVALTIDA BASINLA BULUŞTU
Polis Teşkilatının 168. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tahsin Demir ve emniyet şube müdürleri basınla bir araya geldi.
Polisevi’nde düzenlenen kahvaltıda Polis teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü kapsamındaki etkinliklere yer verilerek Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan çalışmalar sunum eşliğinde anlatıldı.
Etkinlikler kapsamında bu akşam Ulu Camii’nde namazı müteakip mevlit okutulacak. Yarın 14.00’te ise Beşpınar beldesindeki Şehit polis Gürcan Yavuz’u anma töreni yapılacak.
10 Nisan’da ise Atatürk Meydanı’ndaki anıta 10.30’da çelenk bırakılacak. 16 Nisan 2012 tarihinde alınan ve 5 Mayıs 2012 tarihli Resmi Gazete’nin 28283 sayılı nüshasında yer alan karar sayısı 2012/3073 olan Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği gereği yurt genelinde değişikliğin yapılmış olması nedeniyle bu yıl açık havada yürüyüş vb. kutlamalar olmayacak.
10 Nisan günü Emniyet Müdürlüğü’nün girişinde sergi açılışı olacak. Saat 12.00’de ise Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tahsin Demir tebrikleri kabul edecek.
Bu arada Polis evindeki toplantıda gazeteciler ile fikir alışverişinde bulunan emniyet güçleri kentteki durumu basın mensuplarından dinleyerek notlar aldılar.
Bayburt İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, toplumun huzuru için 155’e ihbarın önemli olduğuna değindi. Vatandaş desteğinin emniyet biriminin hizmetlerindeki önemine de değinen Aydoğan Bayburt’ta vatandaşa ulaşmanın en önemli yollarından birinin mahalle odaları olduğunu bu kapsamda oda ziyaretlerinin de sürdürüleceğini kaydetti. Bayburt’taki huzur ortamının devamı için kentte bulunan mahalle oda kültüründen her zaman emniyet olarak faydalanacaklarını ifade etti.
Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Tahsin Demir ise baharın da gelmesiyle Bayburt’ta ağaç dikimi konusundaki bilincin daha da artırılmasını belirterek, polis okulu olarak Bayburt’un gelişimi her türlü proje ve öneriye açık olduklarını vurguladı.
GÜMÜŞHANE POLİSİNDEN VALİ MAYDA’YA ZİYARET
Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel ve teşkilat mensubu polis heyeti, Vali Dr. Yusuf Mayda’yı makamında ziyaret etti.
Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan Vali Mayda, polis teşkilatı mensuplarının görevlerini fedakârca yürüttüğünü belirterek, “Tüm emniyet mensuplarımız kendini toplumda ispatlamış ve bugüne kadar da milletine, devletine büyük hizmetler etmiştir. Daha nice yıllar kendini gelişen çağa uydurarak yaşayacağına ve ülkemize hizmet edeceğine inanıyorum. Görev başındaki tüm emniyet mensuplarını kutluyor, şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazi olanlara sağlık ve mutluluk dilerim.” dedi.
 

 
Tandır ekmeğinden eroin çıktı
 
GSF’ye Su Günü ödülü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KUDAKA Bakan Yılmaz’ı ağırladı
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Pazar günü Erzurum’da olan Kalkınma ...
Hakan Şükür Erzurum’da
Eski milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Erzurum Valiliğini ziyaret etti.
Oltu’da Avukatlar Günü kutlaması
Erzurum’un Oltu ilçesinde 5 Nisan Avukatlar Günü kutlandı.
 
İstanbul Meclis Üyeleri Erzurum’da
İstanbul İl Genel Meclis üyesi ve iş adamlarından oluşan 255 kişilik heyet ...
Müftü Büyük’ten tanıtım turu
Tortum Müftüsü Celal Büyük, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretleri kapsamında ...
Taraftar galibiyet bekliyor
ÖZEL-Keçiörengücü maçını kazanarak taraftarına play off yolunda büyük ...
 
İspir'de hafif şiddetli deprem
Erzurum’un İspir ilçesinde 2,4 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
Karayazı'da bilgi şenliği
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında düzenlenen orta öğretim ve ...
Narmanlılar Buz Hokeyi takımını ağırladı
Erzurum Narmanlılar Derneği tarafından Narmanspor bayan buz hokeyi takımına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva