ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>GUNCEL
4 Nisan 2013 Perşembe - 05:36

Taraftar galibiyet bekliyor

ÖZEL-Keçiörengücü maçını kazanarak taraftarına play off yolunda büyük heyecan yaşatan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Bursa’da zorlu bir sınav verecek.

Taraftar galibiyet bekliyor

Keçiörengücü maçını kazanarak taraftarına play off yolunda büyük heyecan yaşatan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Bursa’da zorlu bir sınav verecek. Keçiörengücü maçında Dede Çelik ve Cabir Coşar’ın eksikliğini hisseden, Fatih arat ve Ekrem Sütçü’nün maça sonradan katılmasıyla zorlu bir 90 dakika geçiren mavibeyazlı ekibin maça en ideal kadrosuyla çıkması bekleniyor.
BURSA SINAVI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Keçiörengücü galibiyetiyle 5’inciliğe yükselen Büyükşehir Belediyespor bu hafta Bursa deplasmanında gurupta 9’uncu sırada yer alan Oyak Renaultspor’la karşılaşacak. Oyak Renaultspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdüren, Bursa deplasmanına Perşembe günü akşam gitmesi beklenen Mavibeyazlı ekipte tek hedef 3 puan.
GURBETTEKİ DADAŞLAR
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Bursa deplasmanında oynayacağı maça, Erzurum’dan 500’e yakın taraftarın gitmesi beklenirken, Bursa, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul’da bulunan Erzurum vakıf ve derneklerinin yöneticileri maça giderek, mavibeyazlı ekibe tribün desteği vereceklerini açıkladı. Maç için iki bine yakın dadaşın Bursa’ya gidecek olması, ekibe tribün desteği sağlayacak,
GÜNGÖR’ÜN AÇIKLAMASI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Bursa’da zorlu bir 90 dakika yaşayacaklarını belirterek, amaçlarının Bursa’dan puan ya da puanlarla ayrılmak olduğunu söyledi. Oyak Renaultspor’un ligdeki sıralamasının aksine güçlü bir rakip olduğunu, kendi evinde kalesinde zor gol gören bir ekip görüntüsü verdiğinin altını çizen Güngör, gurbetteki dadaşların desteğiyle, Büyükşehir Belediyespor’un sahadan istediğini alarak ayrılmasını arzu ettiklerini belirtti.
HAFTANIN PANORAMASI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 30’uncu haftada ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçlar oynanacak. Playoff için Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la yarış içinde olan ve altıncı sıraya gerileyen Gümüşhanespor 49 puanla 7’inci sırada yer alan Sancaktepe Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.
K.MARAŞ KOCAELİSPOR’U AĞIRLAYACAK
Mavibeyazlı ekibin playoff yolunda diğer bir ciddi rakibi olan ve 56 puanla 4’üncü sırada bulunan Kahramanmaraş Belediyespor, aldığı sürpriz sonuçlarla düşme potasından kurtulan ve 12’inci sırada yer alan Kocaelispor’u ağırlarken, Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle 3’üncü sırada 59 puanla kalan Keçiörengücü 8’inci sırada yer alan Maltepespor’la kendi evinde oynayacak.
ALTINORDU TUTULMUYOR
İkinci sıradaki Darıca’ya beş puan fark atarak 68 puanla liderliğini sürdüren Altınordu 10’uncu sırada bulunan Yİmpaş Yozgatspor’la evinde oynarken, son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlarla liderliği devreden Darıca Gençlerbirliği ise 15’inci sırada bulunan Emrespor’la Isparta deplasmanında karşılaşacak.
KENDİ EVİNDE 7 MAÇ KAZANDI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak olan 9’uncu sıradaki Oyak Renaultspor kendi evinde oynadığı 14 maçın 7 sini kazanırken, bir maçtan bir puanla ayrıldı. Bursa takımı iç saha maçlarında attığı 17 gole karşılık, 9 golü de kalesinde gördü. Oyak Renaultspor kendi evinde 22 puan toplayarak iç saha maçları bazında gurup sıralamasında 12’inci oldu.
OYAK’IN PERFORMANSI
Bursa’nın köklü kulüplerinden olan Oyak Renaultspor deplasman maçlarında da kötü bir performansa sahip. Oyak Renaultspor dış sahada oynadığı 15 maçın sadece 3’ünde gülen taraf olurken 6 maçını kaybetti, 6 maçtanda beraberlikle ayrıldı. Bursa takımı dış saha maçları sıralamasında gurupta 9’uncu sırada yer aldı. 29 maçlık toplamda 10 galibiyeti 7 beraberliği ve 12 yenilgisi olan ekip attığı 34 gole karşılık 25 golü de kalesinden çıkardı.
OYAK’IN BURSA MAÇLARI
Oyak Renaultspor kendi evinde oynadığı son 7 maçın 5’ini kazanırken, bir yenilgi ve bir de beraberlik elde etti. Bursa’daki maçlarında Kahramanmaraş Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor, Isparta emrespor, Darıca Gençlerbirliği, Maltepespor ve Altınordu maçlarını kaybeden Oyak Renaultspor iç saha maçlarında en fazla golü 2-0 yenildiği Altınordu maçında kalesinden çıkardı. Oyak Renaultspor iç sahada Arsinspor, Elazığ Belediyespor, Çorum Belediyespor, Diyarbakırspor, Mardinspor, Beylerbeyispor, Keçiörengücü maçlarını kazandı, Yİmpaş Yozgatspor’la ise 0-0 berabere kaldı.
OYAK’IN DEPLASMAN MAÇLARI
Oyak Renaultspor deplasmanda sadece Dİyarbakırspor, Mardinspor ve Kocaelispor maçlarını kazanabildi. Beylerbeyispor, Keçiörengücü, Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Gümüşhanespor, Kahramanmaraş Belediyespor, SAncaktepe Belediyespor maçlarından yenik ayrılan Bursa ekibi, Yimpaş Yozgatspor, Altınordu, Arsinspor, Elazığ Belediyespor, Emrespor ve Darıca Gençlerbirliği maçlarından ise bir puanla ayrıldı.
GENEL DURUM
ERZURUM Büyükşehir Belediyespor toplamda 15 maç kazanırken, Oyak 10 maçını kazandı. Büyükşehirin galibiyet oranı yüzde 52 olarak belirlenirken Oyak Renaultspor’un oranı yüzde 34 oldu. Büyükşehir 9 beraberlikle yüzde 31’lik beraberlik oranına sahip olurken, Oyak Renaultun 7 beraberlikle gösterdiği oran yüzde 24 olarak kaydedildi. Büyükşehir Belediyespor’un kaybettiği 5 maçla mağlubiyet oranı yüzde 17, Oyak’ın ise 12 mağlubiyetle oranı yüzde 41 olarak hesaplandı.
İKİ TAKIMIN İSTATİSTİKLERİ
Bursa ekibinin iç sahada galibiyet oranı yüzde 50, erzurum Büyükşehir Belediyespor’un dış saha galibiyet sayısı oranı ise yüzde 36 oldu. Oyak Renaultspor’un Bursa’daki beraberlik sayısı oranı yüzde 7, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un dış saha maçları beraberlik oranı ise yüzde 36 oldu. Oyak Renault’un kendi evindeki yenilgi sayısı toplam maçlarında yüzde 43’lük oran gösterirken, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un dış saha yenilgisinin toplama oranı yüzde 29 olarak belirlendi.
BÜYÜKŞEHİR DIŞ SAHA MAÇLARI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor dış saha maçları gurup sıralamasında 7’incilikte kaldı. Mavibeyazlı ekip deplasmanda Dİyarbakırspor, Mardinspor, BEylerbeyispor, Çorum Belediyespor, Elazığ Belediyespor maçlarından üç puan aldı. Mavibeyazlılar Gümüşhanespor, Keçiörengücü, Isparta Emrespor, Maltepespor ve Sancaktepe Belediyespor maçlarından beraberlikle ayrılırken,  Kocaelispor, Darıca Gençlerbirliği, arsinspor, ve Kahramanmaraş Belediyespor maçlarını da kaybetti.
24 KASIM 2012’DEKİ MAÇ
TFF Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor 24 Kasım 2012’de kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Oyak Renaultspor’u Fatih Arat’ın attığı 2 golle 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçta Lokman Atakol, Dede Çelik, Oktay Gümüş ( Cabir Coşar), Muhammed Emin Bakan , Musa Ballı (Emrah inanç), Muhammet Fettahoğlu , Fatih Arat, Ahmet Baykan (Güner Okay), Zafer, Samet Altundaş ve İsmail Türkaslanlı kadrosuyla yer almıştı.Oyak Renaultspor ise maçı İbrahim , Caner (dk. 57 Fatih), Murat, Taha, İrfan, Mert (Nazım), Serkan, Hüseyin, Selahattin, Mesut, Cengizhan (Uğur) kadrosuyla tamamlamıştı.
30’UNCU HAFTA MAÇ PROGRAMI
Oyak Renaultspor-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor   9-5
Beylerbeyispor-Çorum Belediyespor   14-13
Sancaktepe Belediye Spor-Gümüşhanespor   7-6
Isparta Emrespor A.Ş.-Darıca G.Birliği   15-2
Elazığ Belediyespor-Diyarbakırspor   16-18
Mardinspor-Arsinspor   18-11
K.Maraş Belediyespor-Kocaelispor  4-12
Keçiörengücü-Maltepespor  3-8 
Altınordu A.Ş.-Yimpaş Yozgatspor A.Ş.   1-10
O. RENAULT İÇ SAHA PERFORMANSI
Oyak Renaultspor  2-1  Arsinspor 
Oyak Renaultspor  1-0  Elazığ Belediyespor 
Oyak Renaultspor  0-1  K.Maraş Belediyespor   
Oyak Renaultspor  0-1  Sancaktepe Belediye Spor 
Oyak Renaultspor  0-1  Isparta Emrespor A.Ş. 
Oyak Renaultspor  1-2  Darıca G.Birliği 
Oyak Renaultspor  0-1  Maltepespor 
Oyak Renaultspor  1-0  Çorum Belediyespor 
Oyak Renaultspor  3-0  Diyarbakırspor 
Oyak Renaultspor  4-0  Mardinspor   
Oyak Renaultspor  2-0  Beylerbeyispor 
Oyak Renaultspor  3-0  Keçiörengücü 
Oyak Renaultspor  0-0  Yimpaş Yozgatspor A.Ş. 
Oyak Renaultspor  0-2  Altınordu A.Ş. 
O.RENAULTSPOR DIŞ SAHA KARNESİ
Diyarbakırspor  0-1  Oyak Renaultspor 
Mardinspor  0-3  Oyak Renaultspor 
Beylerbeyispor  2-1  Oyak Renaultspor 
Keçiörengücü  2-1  Oyak Renaultspor 
Yimpaş Yozgatspor A.Ş.  2-2  Oyak Renaultspor 
Altınordu A.Ş.  0-0  Oyak Renaultspor 
E.B. Belediyesi Spor  2-0  Oyak Renaultspor 
Gümüşhanespor  2-1  Oyak Renaultspor 
Kocaelispor  0-4  Oyak Renaultspor 
Arsinspor  0-0  Oyak Renaultspor 
Elazığ Belediyespor  0-0  Oyak Renaultspor 
K.Maraş Belediyespor  2-1  Oyak Renaultspor 
Sancaktepe Belediye Spor  2-1  Oyak Renaultspor 
Isparta Emrespor A.Ş.  1-1  Oyak Renaultspor 
Darıca G.Birliği  1-1  Oyak Renaultspor 
BÜYÜKŞEHİR DEPLASMAN KARNESİ
Gümüşhanespor 0-0 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 
Kocaelispor 3-2 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Diyarbakırspor 0-1 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Mardinspor 0-3 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Beylerbeyispor 0-1 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 
Keçiörengücü 1-1 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Isparta Emrespor A.Ş. 1-1 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Darıca G.Birliği 2-1 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Maltepespor 0-0 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Çorum Belediyespor 0-3 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Arsinspor 2-0 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Elazığ Belediyespor 0-2 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
K.Maraş Belediyespor 3-1 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
Sancaktepe Belediye Spor 0-0 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor 
 

 
En düşük TÜFE 2006’daydı
 
Polis haftası etkinlikleri başladı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hikmet kızıloğlu 4 Nisan 2013 Perşembe 16:38

bu maç kaçmaz mutlaka 3 puan almalıyız taraftar desteğide mutlaka olacaktır. artık sona geliniyor playof yolunda her maç final ve takımı finallere havaya sokar

Yorumu oyla      7      4  
misafir 4 Nisan 2013 Perşembe 15:49

hakemler belli oldu sakarya bölgesinden

Yorumu oyla      6      4  
4 Nisan 2013 Perşembe 12:12

Eski günlere dönsek, pazar günleri şehri panayır alanına çevirsek. Çok mu zor? Biraz destek olsak. Bize süper lig takımı çok mu fazla gelir?

Yorumu oyla      9      4  
dadaş ilo 4 Nisan 2013 Perşembe 09:34

iki sıfır maç bizim

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İspir'de hafif şiddetli deprem
Erzurum’un İspir ilçesinde 2,4 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
Karayazı'da bilgi şenliği
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında düzenlenen orta öğretim ve ...
Narmanlılar Buz Hokeyi takımını ağırladı
Erzurum Narmanlılar Derneği tarafından Narmanspor bayan buz hokeyi takımına ...
 
Jandarma’dan şafak operasyonu
Pasinler, Aşkale ve Köprüköy ilçelerinde jandarma tarafından gerçekleştirilen ...
ESOB’tan Kilis çıkarması
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EESOB) Başkanı Rasim Fırat, ...
Saatinizi ileri almayı unutmayın
Yaz saati uygulaması başlıyor. Saatler bir saat ileri alınacak.
 
Güvenlikçiler turizm eğitimi aldı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ...
Palandöken'de hafif şiddette deprem
Palandöken ilçesinde 2,3 büyüklüğünde hafif şiddetli bir deprem meydana geldi.
ATAÜNİ’den tazminat açıklaması
Atatürk Üniversitesi, yanlış ameliyat sonucu felç kalan iki hastaya 2 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva