ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
HABERLER>ASAYİŞ
26 Kasım 2017 Pazar - 06:20

Palandöken'de görkemli açılış

Palandöken Belediyesi tarafından yapılan Palandöken Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un katıldığı törenle açıldı.

Palandöken de görkemli açılış

Erzurum Palandöken Belediyesi tarafından yapılan Palandöken Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un katıldığı törenle açıldı.
Törene Emniyet Genel Müdürü Selami Atınok, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Palandöken Belediyesi Başkanı Orhan Bulutlar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Emniyet personelleri, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar açılış konuşmasında "Palandöken İlçesi Emniyet Müdürlüğü binamızın öncelikle hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Bu hizmet binamız bin 800 metrekare inşaat alanı olan zemin, eksi bir ve eksi iki, olmak üzere yaklaşık 3 milyon 500 bin liraya mal olan hizmet binamızdır. Palandöken ilçemizin kuruluşundan bugüne kadar ilk defa kamu kuruluşunun yapılması bizim için mutluluk vericidir. İnşallah bundan sonrada yeni kamu kuruluşlarının yapılması noktasında Palandöken Belediyesi olarak elimizden gelen desteği yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Palandöken ilçemizde Emniyet Teşkilatımızın çok güzide bir binasını hizmete açıyoruz. Binamız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Emeği geçen her kesi tebrik ediyorum. Böyle güzel binalarda, sağlıklı binalarda vatandaşımıza hizmet verecek olan Emniyet Teşkilatımızın bu binada huzurlu görev yapmasını temenni ediyorum" ifadelerini kaydetti.

"275 bin mesai arkadaşım, silah arkadaşımla beraber bu mücadelenin onurunu ve şerefini taşıyoruz"
Devletimize karşı gerek içeride gerekse dışarıda yapılan saldırılara karşı mücadele ettiklerini dile getiren Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ise, "Çoktandır alışmamışız böyle soğukta konuşmaya, titreye titreye konuşuyorum. Erzurum’da olmaktan, Erzurumlu hemşehrilerimle beraber olmaktan, Erzurum’da yapılmış olan güzel bir hizmeti birlikte açacak olmaktan büyük bir memnuniyet ve büyük bir mutluluk duyuyorum. Palandöken Belediye Başkanımızın yapmış olduğu gerçekten dışarıdan çok muhteşem, çok güzel görünüyor, bu hizmetten dolayı bilhassa Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar ağabeyime selamlarımı, hürmetlerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. Değerli hemşehrilerim Emniyet Teşkilatı olarak Türkiye’nin 780 bin kilometrekaresinde bizim görev sahası içerisinde verilen görevleri en iyi şekilde layıkıyla yapmaya gayret ediyoruz. Memleketimizin, milletimizin birliği bekası adına devletimize karşı yapılan bütün saldırılara gerek içeride gerekse dışarıda yapılan saldırılara karşı kardeş güvenlik güçlerimizle birlikte bu memleketin bekasına ve bayrağımızın gönderde ilelebet kalması ve şehitler verilmesi pahasına mücadelemizi yapıyoruz. 275 bin mesai arkadaşım, silah arkadaşımla beraber bu mücadelenin onurunu ve şerefini taşıyoruz. İnanıyorum ki Türkiye’nin geleceği güvenlik boyutuyla da, terörün önlenmesi boyutuyla da, bizim üzerimize düşen asayişten, trafiğe aklınıza ne kadar görev yapma sahamız geliyorsa bu işler boyutuyla da daha iyi olacağına inanıyoruz, daha iyi noktalara geleceğimize inanıyoruz. Erzurum’da Emniyet Teşkilatımızın özellikle fiziki alt yapısını daha iyi bir noktaya getirilebilmesi adına çok büyük işler yapıyoruz. Geçmiş dönemden başladı devam ediyor. Kalanları da bundan sonra bitireceğiz. Çok muhteşem bir emniyet müdürlüğü binasını yapıyoruz. Türkiye’deki en iyi emniyet müdürlüğü binalarından bir tanesi olacak. Yine Çat yolu üzerinde Çevik Kuvvet Bölge Müdürlüğü olarak başlayıp daha sonra Polis Okuluna çevirdiğimiz çok muhteşem bir yarımımızla devam ediyoruz. İlerki günlerde tüm ilçelerimizde Emniyet Müdürlükleri binalarımızı tamamladık, ilçe Emniyet Müdürlüğü binası ihtiyacı olan 20 ilçemizden hiç birisinde bir sıkıntı kalmadı. Erzurum’un devlete bakışı çok farklı, devletin de Erzurum’a bakışı çok farklı. Ama Emniyet Genel Müdürlüğü olarak bu toprakların ekmeğini yemiş suyunu içmiş birisi olarak bu topraklardan doğup büyüyen değerlerini çok iyi bilen birisi olarak Emniyet Genel Müdürlüğümüzün de Erzurum’a bakışı bir farklıdır. Yapılan binanın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Tören de Erzurum Bar Ekibi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının yaptığı gösteriler ve müzik şöleni ilgiyle izlendi.
Tören sonunda Vali Seyfettin Azizoğlu, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a, Emniyet Genel Müdürü Selami Atınok Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a yeni hizmet binasına yaptıkları katkılardan dolayı plaket verdi.
Tören yeni emniyet binasının gezilmesinin ardından sona erdi.

 
Adana Demirspor, teknik direktör arıyor
 
Yemin edip göreve başladılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Narman'a kültür yatırımı
Emniyet Genel Müdürü Altınok, baba ocağında kütüphane açılışına katıldı
Çocuklardan asker ağabeylerine ikram
Erzurum’un Aşkale ilçe merkezinde gerçekleştirilen bir toplantıya İlçe ...
Akdağ: "PKK yerlere serilmiş paspas gibidir"
Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, "PKK yerlere serilmiş paspas gibidir" dedi.
 
Vücuduna sardığı kaçak sigaralarla yakalandı
Erzurum’da 1 kişi vücuduna kamufle ettiği bin paket kaçak sigarayla yakalandı.
FETÖ’nün yeni haberleşme sistemi deşifre edildi
Operasyonda örgütün yeni haberleşme sistemi de deşifre edildi.
FETÖ şüphelisi 3 kişi adliyeye sevk edildi
Bolu merkezli 5 ilde yapılan FETÖ/PDY operasyonlarında gözaltına alınan ...
 
Özel halk otobüsü yan yattı: 18 yaralı
Çat ilçesinde karlı yolda kayan özel halk otobüsü yan yattı. Kazada 2’i ...
Şehit polis memuru kabri başında dualarla anıldı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesinde görevini ifa ederken ...
Sahte diplomalı öğretmene beraat
19 yıl süreyle sahte diplomayla çeşitli illerde öğretmenlik yaptığı ortaya ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva