ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
HABERLER>GUNCEL
18 Ağustos 2012 Cumartesi - 03:39

Öztürk’ten bayram mesajı

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Bir Ramazan Bayramını daha yüce milletimiz ve siz değerli Erzurumlularla birlik, beraberlik, huzur ve güven içinde idrak etmenin mutluluk ve sevincini yaşamaktayız.” dedi.

Öztürk’ten bayram mesajı

AHMET AKBUĞA
ERZURUM (İHA) - Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, “Bir Ramazan Bayramını daha yüce milletimiz ve siz değerli Erzurumlularla birlik, beraberlik, huzur ve güven içinde idrak etmenin mutluluk ve sevincini yaşamaktayız.” dedi.
Bayramların insanlar arasındaki yardımlaşma, dayanışma, sevinç, coşku ve barış duygularını artırdığını belirten Vali Öztürk, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“İdrak etmekte olduğumuz Ramazan Bayramının çok önemli bir yeri vardır. Ülkemizde ve özellikle ilimizde dolu dolu yaşanan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, bir bayrama daha ulaşmış bulunmaktayız. İslam alemine ve bütün dünyaya kardeşlik ve dostluk mesajı veren bu müstesna günler ilimizde de ruhuna uygun şekilde idrak edilmektedir. Ramazan ayı içerisinde belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve maddi durumu iyi olan vatandaşlarımız, adeta bir hayır yarışına girmiş ve muhtaç ailelerimize, Dadaşa yakışır bir mertlik ve olgunlukla yardımda bulunmuşlardır. Bundan dolayı özel ve kurumsal olarak yardımda bulunan herkese teşekkür etmek istiyorum. Öte yandan, İl ve İlçelerimizdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımızca ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere her zamankinden daha fazla ayni ve nakdi yardım yapılmıştır. Ayrıca uzun zamandır ilimizde barınan Afganistanlı ailelere de sahip çıkılmış, her türlü ihtiyaçları karşılanmış, huzurlu bir ramazan ayı geçirmeleri temin edilmiştir. Milletçe birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunun daha iyi anlaşılması bakımından bu özel günlerin büyük önemi vardır. Bu sebeple bayramların her türlü güzelliğe açılan kapı olması en kalbi temennimdir. Karşı karşıya kaldığımız problemleri de yine hep birlikte ulusal yardımlaşma ve dayanışma içinde çözebiliriz. Ramazan ayı içerisinde de, dünya da ve bölgemizde maalesef masum insanlar yine büyük bedeller ödediler. Terör yine gencecik fidanlarımızı aramızdan koparıp almaya devam etti. Yaş, cinsiyet, suçlu suçsuz ayırmadığı Suriye’de Müslüman kanı dökülmeye devam edildi. Arakan’daki Müslümanlara yapılan zulüm ve katliamlar yüreklerimizi burktu. Ülkemiz yine büyüklüğünü gösterdi ve Arakan Müslümanlarının yardımına koştu. Ayrıca, Başbakanlığımız tarafından ülke genelinde yardım kampanyası başlatıldı. Bu vesileyle, Ramazan ayı içerisinde; ilimizde, ülkemizde ve dünyada gerek trafik kazalarında, gerek terör olaylarında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve siyasi eksenli iç savaşlarda yaşamlarını yitiren Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”
Mesajında Erzurum’da oynanan Süper Kupa Finaline de değinen Vali Öztürk, Dadaşların göstermiş olduğu misafirperverlik ve örnek taraftarlıktan ötürü teşekkür ederek, “Bildiğiniz üzere ramazan ayı içerisinde ilimiz çok büyük bir organizasyona da ev sahipliği yaptı. Maç sonucu spor organizatörleri ilimizden memnuniyetlerini ifade ederek, ayrılmışlardır. Bu takdire şayan durum içinde bütün dadaşlara kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; sevgi, barış, hoşgörü ve mutluluğun egemen olduğu, insan hak ve hürriyetlerinin, adalet ve hukukun gözetildiği, savaş, terör ve yoksulluğun geride kaldığı bir dünya için bayramların iyi bir fırsat olduğu düşüncesiyle, Valiliğimizin, merkez ve taşra teşkilatlarında görev yapan bütün mensuplarının ve ailelerinin, idari, adli ve askeri tüm personelimizin, kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların, sivil toplum kuruluşlarının ve kadirşinas Erzurumlu hemşehrilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramlarını sağlık mutluluk ve huzur içinde geçirmeleri temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

 
Önce ağaca sonra duvara çarptı
 
İspir yasta
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ekrem YÜCELİK 17 Ağustos 2012 Cuma 12:23

SAYIN VALİMİN İL YÖNETİCİLERİNİN ERZURUMDAKİ AKRABALARIM DOSTLARIM VE TÜMERZURUMUN MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAYGILARIMI SUNARIM.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Spor temsilcileri iftarda buluştu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ildeki spor ...
Hayırseverlerden destek bekliyorlar
çoban İlçesinde Belediye bölgesinde bulunan Güzelbaba Camii inşaatı maddi ...
Erzurum Ramazan Kültürü Maceracı’da
Samanyolu televizyonunda bugün akşam 21.45’te yayınlanmaya başlayacak ...
 
KUDAKA'dan İnovasyon yarışması
- Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) koordinatörlüğünde Özel Sektör, ...
Bayram tedbirleri açıklandı
Erzurum’da Ramazan bayramı öncesi ve halkın huzurlu ve güven içerisinde ...
Bayrama özel 94 çeşit şeker
Ramazan Bayramı öncesi bayram şekerleri de tezgahlardaki yerini almaya ...
 
Türk Kızılayı’ndan Tebriz’e destek
Türk Kızılayı, İran’ın Tebriz kentinde meydana gelen deprem dolayısıyla, ...
Çelik, veda ziyaretlerinde
Erzurum’un Yakutiye İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Giresun Vali ...
Yılmaz’dan Kadir Gecesi mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva