ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>GUNCEL
16 Ağustos 2012 Perşembe - 16:38

Spor temsilcileri iftarda buluştu

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ildeki spor il temsilcileri ve antrenörlerin onuruna iftar yemeği verildi.

Spor temsilcileri iftarda buluştu

ERZURUM (İHA) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ildeki spor il temsilcileri ve antrenörlerin onuruna iftar yemeği verildi.
Palandöken Kayak Merkezinde bulunan Kayak Eğitim Kamp Merkezi’nde verilen iftar yemeğine izinli olmasına rağmen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da katıldı. Çintimar İftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti. İftar yemeğinde açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Erzurum’da 39 bin lisanslı kulüp olduğunu ve 12 bin civarında Yaz Spor Okulları’na kayıt yaptıran öğrencinin bulunduğunu söyledi. Tilkidöğen, Erzurum şehir merkezi ve ilçelerde 100 dolayında antrenörün Yaz Spor Okulları’nda görev yaptığını da sözlerine ekledi.
POLAT: TESİSLERİMİZİN KAPISI HEP AÇIK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü ve İl Müdürü Vekili Şinasi Polat, gerek üniversiade kapsamında yapılan spor tesislerinin gerekse diğer spor tesislerinin hep spor severlere ve sporculara açık olduğunu söyledi. Polat, “Bizim tesislerimizin kapıları hep açık, istediğiniz saatte tesislerimizde çalışma yapabilirsiniz, yeter ki gençleri sporun içine geçin. İl Müdürümüz koordinesinde iyi bir ekip ruhu ile sporda çok büyük bir başarı elde ettik. Bundan sonra da başarılı olmaya devam edeceğiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programına katılan tüm spor il temsilcilerine ve antrenörlere teşekkür ediyoruz” dedi.
SPORDAKİ BAŞARIDA İL TEMSİLCİSİNİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, il müdürlüğü olarak spor il temsilcilerini çok önemsediklerini belirterek,sporun gelişmesi ve kalkınması açısından il temsilcilerin kendilerinin adeta gözü kulağı olduğunu söyledi. Çintimar, “Erzurum gerçekten bir spor kenti ve dünya kamp merkezi olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor. Bugün bizim yaptığımız çim sahalar, yapacağımız sahalar ve diğer kurumların da yapacağı sahalarla Erzurum özellikle futbol kampları konusunda da bir cazibe merkezi olacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın Diyanet İşleri Başkanlığı ile protokol yapması, Sağlık Bakanımızın Prof. Dr. Recep Akdağ’ın obeziteye karşı savaş açması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’in spora destek vermesi, bizim işimizi daha da kolaylaştırdı, çünkü bu destekler sonucunda özellikle binlerce çocuk bu yaz tatilinde hem Kur’an öğrendi, hemde bilinçli bir şekilde spor yapma imkanı buldu. Biz çok çalışmaktan ve gençliğe hizmet etmekten mutluyuz” dedi.
YEMEĞE ELVAN’DA KATILDI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilen iftar yemeğine Milli atlet Elvan Abeylegesse’de katıldı. Erzurum’u adeta ikinci evi gibi gören ve çalışmaları ile sakatlığından dolayı tedavisini Erzurum’da sürdüren Türkiye’nin atletizmdeki gurur kaynaklarından biri olan Elvan Abeylegesse, Erzurum’u tanıtımından dolayı İl Genel Meclisi tarafından ödüllendirilmiş ve fahri hemşehrilik verilmişti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Elvan Abeylegesse sakatlığından dolayı 2012 Londra Olimpiyatlarına katılamadı. Kendisi tam bir şampiyon gibi davrandı, sakat sakat gibi yarışlara katılmadı. Çünkü kendisinden ülke olarak daha çok büyük zaferler ve başarılar bekliyoruz. Kendisi ilimizde bulunduğu için iftar yemeğine davet ettik, iftar yemeğimizi onurlandırdı” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’un 12 bin civarındaki yaz spor okullarındaki öğrenci sayısı ile Türkiye’de Adana’dan sonra ikinci sırada yer aldığına işaret ederek, 114 kulüp sayısı ile de son yıllarda büyük bir patlama yaptığını belirterek, bu kulüplerin genelde kış ve buz sporlarına yönelik olaraka kurulduğuna vurgu yaptı. Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kazmaz’da Erzurum Koordinatörlüğü’nü yaptığı Gençlik ve Spor Bakanlığı Seyyah Ulu Çınar’ın izinde projesi ile gençlik treni projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 
Erzurum’da bir ilk
 
5 tutuklu serbest kaldı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VATANDAŞ 16 Ağustos 2012 Perşembe 20:11

NERDE BU YETİŞEN SPORCULR.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hayırseverlerden destek bekliyorlar
çoban İlçesinde Belediye bölgesinde bulunan Güzelbaba Camii inşaatı maddi ...
Erzurum Ramazan Kültürü Maceracı’da
Samanyolu televizyonunda bugün akşam 21.45’te yayınlanmaya başlayacak ...
KUDAKA'dan İnovasyon yarışması
- Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) koordinatörlüğünde Özel Sektör, ...
 
Bayram tedbirleri açıklandı
Erzurum’da Ramazan bayramı öncesi ve halkın huzurlu ve güven içerisinde ...
Bayrama özel 94 çeşit şeker
Ramazan Bayramı öncesi bayram şekerleri de tezgahlardaki yerini almaya ...
Türk Kızılayı’ndan Tebriz’e destek
Türk Kızılayı, İran’ın Tebriz kentinde meydana gelen deprem dolayısıyla, ...
 
Çelik, veda ziyaretlerinde
Erzurum’un Yakutiye İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Giresun Vali ...
Yılmaz’dan Kadir Gecesi mesajı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Altınok göreve başladı
Valiler kararnamesi ile Aksaray Valiliği görevine atanan Erzurum İl Özel ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva