ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>GUNCEL
22 Eylül 2012 Cumartesi - 01:38

Otomotivde Cindilli damgası

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün; Cindilli Otomotiv çalışanlarına yüksek performanslarından ötürü teşekkür ederek, Ford’un 2012’de bölgedeki başarılarını artırarak sürdüreceğini söyledi.

Otomotivde Cindilli damgası

Bayi ziyareti için Erzurum’a gelen Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün; Cindilli Otomotiv çalışanlarına yüksek performanslarından ötürü teşekkür ederek, Ford’un 2012’de bölgedeki başarılarını artırarak sürdüreceğini söyledi. Yenigün, “Türkiye toplam pazarında ki daralmaya rağmen liderliğimizi sürdürüyoruz. 2012’yi 11’inci kez lider kapatmayı hedefliyoruz” dedi.
10 yıldır aralıksız pazar lideri olan Ford Otosan’ın Genel Müdürü Haydar Yenigün, Cindilli Otomotiv’i ziyaret etti ve Cindilli Otomotiv çalışanlarına Ford’u Erzurum’da il birincisi yaptıkları için teşekkür etti.
Ford Otosan Genel Müdürü Yenigün, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İş ortağımız Cindilli Otomotiv, 2011 yılını yüzde 17’lik Pazar payı alarak Ford’un Türkiye Pazar payının üzerinde ve Erzurum ‘da lider olarak kapattı. 2012’nin ilk yarısını da başarıyla tamamlayan Cindilli Otomotiv Erzurum’da ki liderliğini sürdürüyor. Ford Otosan olarak bu sonuçlardan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ford Otosan, gücünü bayileriyle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğu uzun dönemli ve kuvvetli bağlardan alıyor. Bugün,100’ü aşkın satış noktasında ve 150’ye yakın servis noktasında ford markasıyla müşterilerimize hizmet veriyoruz, Siz değerli bayilerimizin işbirliğiyle, toplam pazarda 10 yıldır üst üste Pazar lideri olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yılın ilk sekiz aylık rakamlarına baktığımızda, sayenizde yine gücümüzü koruduğumuzu görüyoruz.”
ERZURUMLU FORD TUTKUNLARI İÇİN YENİ ALTERNATİFLER..
2012 sonuna kadar Erzurum’daki başarıları sürdürmeyi hedeflediklerini de belirten Yenigün, Ford tutkunlarına önerilerde bulundu: ”Ford’un Yeni Ranger’ı ile Kocaeli’nde yeni ürettiğimiz ve Ford’u yepyeni bir segmente sokan, Transit ailemizin yeni üyeleri Tourneo Custom ve “2013 Yılın Ticari Aracı” ödülüne layık bulunan Transit Custom da bu bölgede yaşayan yada iş yapanlar için, önemli bir seçenek oluşturacak.Ayrıca, kısa bir süre önce 2012 Yılın Motoru ödülünü alan Ford’un en yeni motoru 1.0 litrelik EcoBoost da Yeni Focus modelimizle Türkiye yollarına çıktı.Ford’un gelmiş geçmiş en verimli, en düşük hacimli benzinli motoru olan EcoBoost’un;yüksek çekiş gücü, düşük karbondioksit salımı ve ekonomik yakıt tüketimi ile bölge halkının ilgisini çekeceğine inanıyorum.”
HAYDAR YENİGÜN: DARALAN PAZARA RAĞMEN LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ
Yenigün konuşmasında, Ford’un 2012 yılının ilk 8 ayını da toplam Pazar lideri olarak geride bıraktığını belirterek, şu açıklamayı yaptı:”Türkiye otomotiv pazarı, 2012’nin ilk 8 ayında , ekonomide alınan önlemlerin, ÖTV oranlarındaki artış ve ekonomik faaliyetlerdeki yavaşlama sonucunda geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15 daraldı.Ford Otosan olarak ilk 8 ayı 13,8’lik Pazar payıyla lider konumda kapattık.2012 yılsonunda 821 bin adetlik Pazar öngörüyoruz ve yılı 11’inci kez lider olarak tamamlamayı hedefliyoruz.”
MUAMMER CİNDİLLİ: YILI LİDER KAPATACAĞIZ
Cindilli otomotiv sahibi Muammer Cindilli de ziyarette bir konuşma yaptı. Ford Otosan’la yürüttükleri uyumlu ilişkiden ve güçlü bir markayı temsil etmekten gurur duyduklarını belirten Cindilli, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Bölgemizde 325 metrekarelik showroom’umuz, 5.060 metrekarelik servis alanımız ve 950 metrekarelik yedek parça alanımızla, toplam6.005 metrekarelik bir alanda hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl sonunda da bu yılın ilk yarısında da bölge lideri olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Erzurumlular, ford markası, kalitesi ve zengin ürün çeşidine büyük ilgi gösteriyor. Yeni modellerimizin de katkısıyla, bu yılsonunu yine bölgemizde rekor satış oranları gerçekleştirerek tamamlayacağımıza eminiz.”
Ziyaret sonunda Muammer Cindilli Genel Müdür Yenigün’e tablo hediye ederken, Genel Müdür Yenigün’de Cindilli’ye fabrikada elde üretilen yeni model araçların maketini verdi.

 
Erzurum’a gıpta ediyorlar
 
‘Açım’ dedi, kendini yaraladı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ali 8 Ekim 2012 Pazartesi 11:10

erzurumda çok büyük eksikler var ve eğitim binalarındada var sayın başkanim neyi bekliyor.. durmadan köprü :)

Yorumu oyla      7      4  
vedat takımcıgil 22 Eylül 2012 Cumartesi 14:57

Fordun erzuruma bir yatırım yapması sağlansa mesela kocaelideki tesislerin küçük bir bölümünü de burada yaptırsalar ne güzel olur. Muammer Bey bunu sağlayabilirmi? Hiç olmasa 300, 500 kişi ekmek yer.

Yorumu oyla      9      4  
Ayhan KARA 22 Eylül 2012 Cumartesi 14:49

Hayatı, yaşama üslubu, öngörü ve fikirleriyle bir Dadaş ekol ve okulu olan, Erzurum’un son 40 yılına kanaatleriyle damga vuran Muammer Cindilli, bu şehrin vakur ruhunu temsil ediyor. O bir dadaş efsanesi, o bir dadaş felsefesi.. O bir Erzurum ağabeyisi.. Allah başımızdan bozmasın..

Yorumu oyla      8      4  
Lamia Karaca 22 Eylül 2012 Cumartesi 14:13

Cindilli Otomotvi tebrik ederiz. Bu tür yatırımların getirisi hepemize dönüyor. Darısı diğerlerinin de başına.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polis memuru dehşet saçtı: 2 ölü
Erzurum’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru, yolda ...
Emek'ten yardım uyarısı
Abdurrahman Gazi Vakfı yönetimince yapılan yazılı açıklamada, Erzurum'da ...
Güllüce Dadaş coşkusunu paylaştı
Maltepe’de hizmet veren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ...
 
HSYK kararları yayımlandı
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığı’nın (HSYK) 87 yeni hakim ...
Şehidi on binler uğurladı
Bingöl’de PKK’lı teröristlerin silahsız ve sivil 200 askerin bulunduğu ...
TÜMSİAD’ta Burucu dönemi
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) genel kurul kararıyla Cafer ...
 
At arabası nostalji oluyor
Erzurum'da ana arterler de at arabalarının trafiğe çıkmasına yasak getirilirdi. ...
Velilerden eğitim tepkisi
Erzurum’da yeni eğitim ve öğretim döneminde 6’ıncı ve üstü sınıflarda ...
Erzurum’dan Sakarya’ya iyi haber
Bingöl-Muş karayolunun 16. kilometresindeki Kardeşler köyü yakınındaki ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva