ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nafiz Kotan’a vefa
Nafiz Kotan’a vefa
Ilıcalı Ailesi yasta
Ilıcalı Ailesi yasta
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
HABERLER>SPOR
2 Nisan 2014 Çarşamba - 14:26

Orhangazi’de ‘Büyük’ hayal kırıklığı

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Orhangazispor ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayan ve penaltı golüyle beraberliğe razı olan mavibeyazlı ekip 44 puanla 8’inci sırada kaldı.

Orhangazi’de ‘Büyük’ hayal kırıklığı

Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Orhangazispor ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamayan ve penaltı golüyle beraberliğe razı olan mavibeyazlı ekip 44 puanla 8’inci sırada kaldı. Playoff yolunda bir yara daha alan mavibeyazlı ekibin 5 haftalık süreçte işi bir yerde şansa kaldı.

FATİHSİZ KADRO

Erzurum Büyükşehir Belediyespor maça yine Sakarya maçından farklı bir kadroyla çıktı. Sakarya maçına Fatih Arat’la çıkan ve bu futbolcunun rakip takım defansı üzerindeki baskısıyla galibiyet elde eden ekip, Orhangazi maçında aynı avantajı kullanmadı. Maçın ilk yarısında temkinli bir oyun sergileyen Mavibeyazlı ekip, daha çok topu orta sahada tutarak rakip takım ataklarını engellemeye çalıştı. İlk yarıda Sefer ile yakaladığı fırsatları harcayan Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

İKİNCİ YARI VE GOLLER

Maçın ikinci yarısına üç puan için çıkan Erzurum Büyükşehir Belediyespor kurduğu baskının sonucunu 74’üncü dakikada gördü. Büyükşehir Belediyespor 74’üncü dakikada Sefer Sever’in golüyle öne geçti: 0-1. Golden hemen sonra Gencay Erten yerini Fatih Arat’a bıraktı.  Golden üç dakika sonra ev sahibi ekip kazandığı penaltıdan Ahmet Buğrahan Tuncay ile  beraberliği sağladı: 1-1. Maçın kalan bölümünde her iki ekibinde gol çabaları sonuç vermedi. 90’ıncı dakikada ev sahibi ekipten Hasan Özcan kırmızı kart gördü. Maç ikinci yarıda atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

YİNE FIRSAT KAÇIRILDI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, playoffta rakipleri olan Sancaktepe Belediyespor ve Darıca Gençlerbirliğinin beraberliği, Elibol Sandıklıspor’un yenilmesi fırsatını kullanamadı. Evinde Darıca Gençlerbirliği’ne yenilerek çok büyük bir avantajı kaybeden mavibeyazlı ekip, 29’uncu haftayı da karsız biçimde kapattı.

HAKEMLER

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynadığı Orhangazispor maçını İzmir Bölgesi hakemlerinden Deniz Gültekin yönetiyor. Gültekin’in yardımcılıklarını Manisa Bölgesinden Semih Uğurdur ve aynı bölgeden Cem Yoldaş yapıyor. Maçta dördüncü hakemlik görevini İzmir Bölgesi hakemlerinden Fatih Öztürk yürütüyor. Bilal Turan’ın Gözlemci olduğu karşılaşmada Cengiz Şenocak temsilci olarak bulunuyor.

EV SAHİBİ EKİBİN İLK 11’İ

Ev sahibi ekip maça Ömer Can, Rıdvan Çetin, Taner Yılmaz, Kadir Demir, Muhammet Aran, Mesut Gün, Ahmet Buğrahan Tuncay, Nazif Şener, Görkem Kulbay, Yaşar Yurduseven, Kaan Yıldırım 11’iyle başladı.   Halim Altaş, Velican Köstek, Serhat Aydın, Burak Seres, İrfan Şişova, Hasan Özcan, Eren Yakut  yedek kadroda yer aldı.

 BÜYÜKŞEHİR’İN KADROSU

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un İlker Günay, Erdinç Pekgöz, Sefer Sever, Hakan Çakır, Resul Ekrem Bilim, Gencay Erten, Ekrem Sütçü, Güner Okay, Muhammet Fettahoğlu, Deniz Sert, Onur Demir ile çıktığı karşılaşmada, Hüseyin Daş, Abuzer Gaffar Toplu, Mustafa Kemal Küçük, Mustafa Özkaya, Kerem Kaya, Fatih Arat, Muammer Atalay 18 kişilik kadroda yer buldu.

29’UNCU HAFTA

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 29’Uncu hafta maçlarında 35 gol atıldı. Haftanın sürprizini Hacettepespor’u deplasmanda 3-2 yenen Çıksalınspor yaptı. Batman Petrolspor ise evindeki maçta lideri puansız göndererek, şampiyonluk potasına girdi. 29’uncu haftada 4 maçı ev sahibi ekipler kazandı, 3 maçta gülen taraf deplasman takımları oldu, 2 maç berabere bitti. 2’inci gurupta 29’uncu hafta en fazla golün atıldığı hafta oldu.

GURUP SIRALAMASI

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 29’uncu hafta sonrası Batman yenilgisine rağmen 54 puanla Düzyurtspor liderliğini sürdürdü. Evinde Çıksalınspor’a yenilen Hacettepespor 52 puanla ikinci sırada kalırken, puanını 50’ye çıkaran Batman Petrolspor üçüncü, Elazığ BElediyespor’u son anda attığı golle yenen Çorumspor 49 puanla dördüncü, deplasmandan galibiyetle dönen Manavgat Evrensekispor aynı puanla beşinci sırada yer aldı. 46 puanlı Elibol Sandıklıspor altıncı, 45 puanlı Darıca Gençlerbirliği 7’inci, 44 puanlı Erzurum Büyükşehir Belediyespor sekizinci, 44 puanlı Sancaktepe Belediyespor 9’uncu, 38 puanlı Orhangazispor ise onuncu sırada yer buldu.

FARK AÇILIYOR

Liderin ardında yer alacak dört takım içinde yer alarak play off oynamak isteyen Büyükşehir Belediyespor’un diğer rakipleriyle olan puan farkı açıldı. Hacettepespor ile 8, Batman Petrolspor ile 6, Çorum Belediyespor ve Manavgat Evrensekispor ile 5, elibol Sandıklıspor ile 2 puan farkı bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Darıca Gençlerbirliği’nin de bir puan gerisinde kaldı.

BÜYÜKŞEHİR’İN PERFORMANSI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor orhangazispor maçında elde ettiği sonuçla deplasmanda 8’inci kez berabere kaldı. Dış sahada oynadığı 15 maçın 2’sini kazanan, 5’indende yenilgi ile ayrılan mavibeyazlı ekip attığı gol sayısını 13’e çıkarırken, kalesinde gördüğü gol sayısı ise 16’ya çıktı. Büyükşehir deplasmanda 14 puan toplayabildi.  Mavibeyazlı ekip toplamda ise 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 yenilgi ile topladığı 44 puanla sekizinci sırada kaldı. 29 maçta gol sayısını 38’e çıkaran mavibeyazlılar, 28 golü de kalesinde gördü.

30’UNCU HAFTA

Spor Toto 3’üncü Lig ikinci gurupta bu hafta sonu, sıralamayı değiştirecek maçlar oynanacak. lLider Düzyurtspor 4’üncü Çorum Belediyespor ile evinde oynarken, ikinci sıradaki Hacettepespor 7’inci sıradaki Darıca Gençlerbirliği deplasmanına gidecek. 3’üncü sıradaki Batman Petrolspor 5’inci sıradaki Evrenseki ile deplasmanda karşılaşırken, 6’ıncı sıradaki Elibol Sandıklıspor son sıradaki Elazığspor ile deplasmanda oynayacak. Bu hafta gözler Erzurum Büyükşehir Belediyespor-Sancaktepe Belediyespor; Evrensekispor-Batman Petrolspor, Darıca Gençlerbirliği-Hacettepespor maçlarında olacak.

BÜYÜKŞEHİR’İN İŞİ ZOR

Kalan 5 haftada Sancaktepe Belediyespor, Balçova Belediyespor ve Çorum Belediyespor ile evinde oynayacak olan mavibeyazlı ekip, Hacettepespor ve Batman Petrolspor deplasmanlarında puan arayacak. Sezonun ikinci yarısında iyi bir performans sergileyemeyen ve avantajlarını kullanamayan Büyükşehir Belediyespor kalan beş haftada bir yerde mucize arayarak, play offa kalmak için uğraş verecek.

 

HAFTANIN MAÇLARI

Sancaktepe Belediye Spor-Darıca G.Birliği: 2-2

Balçova Belediye Spor-Manavgat Evrenseki Spor: 1-4

Elibol Sandıklıspor-68 Yeni Aksaray Spor : 2-3

Çorum Belediyespor-Elazığ Belediyespor: 3-2

Ünyespor-Maltepespor: 2-0

Sakaryaspor A.Ş.-Bursa Nilüferspor A.Ş. : 3-1

Orhangazispor-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor: 1-1

Hacettepe Spor-Çıksalın Spor: 2-3

Batman Petrol Spor A.Ş.-Düzyurtspor: 2-1

 

30’UNCU HAFTA MAÇ PROGRAMI

6 Nisan 2014 14:30  Manavgat Evrenseki Spor-Batman Petrol Spor A.Ş.  5-3

6 Nisan 2014 14:30  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor-Sancaktepe Belediye Spor 8-9

6 Nisan 2014 14:30  Maltepespor-Bursa Nilüferspor A.Ş. 11-12

6 Nisan 2014 14:30  68 Yeni Aksaray Spor-Ünyespor  13-17

6 Nisan 2014 14:30  Elazığ Belediyespor-Elibol Sandıklıspor 18-6

6 Nisan 2014 14:30  Çıksalın Spor-Balçova Belediye Spor 15-14

6 Nisan 2014 14:30  Orhangazispor-Sakaryaspor A.Ş.  10-16

6 Nisan 2014 14:30  Darıca G.Birliği-Hacettepe Spor 7-2

8 Nisan 2014 14:30  Düzyurtspor-Çorum Belediyespor  1-4

 

 
Batman Şampiyonluk potasına girdi
 
Erzurum bu olayı konuşuyor
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erdal almaz 3 Nisan 2014 Perşembe 10:38

her hafta aynı şeyleri yazıyorsunuz doğruları görmek istemiyorsunuz

Yorumu oyla      7      4  
hasan oguz 2 Nisan 2014 Çarşamba 19:30

artık futbol kulübü yönetmiş bir belediye başkanınız var Yakında süper lige çıkarsınız.. Merak etme Dadaş....

Yorumu oyla      7      4  
misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 18:46

bu takımdan cacık olmaz çünkü istikrar yok içeride zar zor bir maç alıyor deplasmanda hiç bir varlık yok bu haliyle ilk 5 bile zor gibi gözüküyor

Yorumu oyla      8      4  
YAZIKLAR OLSUN 2 Nisan 2014 Çarşamba 16:30

Maç 1-1 bitti.yeter artık hem hoca hem yönetim hem de futbolcular bu takımı bıraksın gitsin artık Erzurum böyle bir takım istemiyor.Daha deplasmanda bile galibiyet alamayan bir takımın 2.lige çıkması hayal ötesidir.İnsanları kandırmayın artık .Batmana bir bakın .Batman yönetimi ne yaptı etti takımı değiştirip sonlardan ilk beşe soktu ama bizim yönetim ise sadece baka kaldı.Forvet diye aldıkları oyuncu bu sezon sadece 1 gol atmış takımda.Süper forvet demi yönetim. Diğer bir forvette toplam 2-3 gol atmış .Bu da süper demi yönetim .Erzurumun paraları boşa gidiyor.Onun yerine alt yapımızda süper oyuncularımız var ama maalesef ki takımın başındaki hoca takım galipte gelse mağlupta olsa hep aynı oyuncuları oynatıyor .Biraz da onlara şans verseydi belki de böyle olmazdı

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Batman Şampiyonluk potasına girdi
Spor Toto 3’üncü Lig 2inci Gurupta 29’uncu hafta karşılaşmaları tamamlandı. ...
Büyükşehir Ordu’dan 1 puanla döndü
RECEP DAĞ-A2 8’inci Klasman Gurubunda Erzurum’u temsil eden Erzurum Büyükşehir ...
Adnan Menderes Lisesi Dünya Şampiyonu oldu
Erzurum Adnan Menderes Lisesi Erkek Atletizm Takımı, İsrail’de yapılan ...
 
Bu maçın şakası yok..!
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Çarşamba günü play off yolunda ...
Orhangazispor maçını Gültekin yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un Çarşamba günü deplasmanda ...
Kar altında 90 dakika
Erzurum’da etkili olan yoğun kar yağışı, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta oynanan ...
 
Büyükşehir'de 'Deniz' havası
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir Kar yağışı ve tipi altında oynadığı Sakaryaspor ...
2'inci gurupta zirve karıştı
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 28’inci hafta maçları tamamlandı. ...
Tahtacı 2’inci, Akar 3’üncü oldu
Üç sporcunun Avrupa arenasında madalya kazanmasının short track ve Türk ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva